FF Prncss..

inş cnm yhaa .s.s

edebiliriz
b,r gün gelip okuyacağını bilsem yazmazdım

insan gönül rahatlığıyla iki çift dedikodu bile yapamıyor bu nasıl iştir bu nasıl memleket
)

hem o yukardaki mesaj bana ait değil montaj yapmışlar derin forum tarafından

kesin montaj zaten ben de diyorum destere ne ara gelip bunları yazacak. insanın inanası gelmiyordu montaj dedin içimi ferahlattın vallahi billahi

kesin montaj zaten ben de diyorum destere ne ara gelip bunları yazacak. insanın inanası gelmiyordu montaj dedin içimi ferahlattın vallahi billahi
kalbimin temiz olduğunu sende biliyorsun ağzımdan tek kötü kelime çıkmaz sen bu montajlara inanma?... tamda diyordum bu princess arkadaşımız nerde kaldı ne güzel sohbetleşiyorduk bir baktım mesajımı ne hale getirmişler
inanasım gelmiyor

bunlar hep dolambaçlı oyunlar inanmamak lazım

bunlar hep dolambaçlı oyunlar inanmamak lazım
yakında bu montajlar yüzünden forum kapatılmasa iyidir valla ?

bunlar hep kişilik haklarıma saldırı türünden oyunlar, yani şimdi tibe şikayet etsem tibsizler anında kapatır forumu
benim özelimi deşifre etmekten forum 3 ay ban yer

Hangi cezaya "hakkımdı iyi oldu bana" denir diye düşünmek lazım tabi.
ben bir çok cezaya öyle dedim mesela bugün huzuru kaçırmaktan ceza vermişler sayın yöneticilere tebrik mesajı yolladım helal olsun size ceza veren elleriniz dert görmesin diye mesaj attım bende yalan yok
)

hoşgeldin uzun süredir yoktun
unuttuk artık seni

şaka yapıyorum unuturmuyuz hiç
bundan sonra burdasın demi
cezaları hiç aklımıza bile getirmedik devamlı hep konuşurduk ya seninle bu @princess arkadaşımız değerli yöneticimiz nerde kaldı diye hep kulağını çınlatırdık
nihayet geldi

ggelmeseydi sanki forumun boncukları dökülürdü
))