inş cnm yhaa .s.sumarım emekli olmuştur bir dahada yönetimde görev almaz o zamanda hiç sevmezdim kendisini)
edebilirizSohbetini özlediğim nadir insanlardandır ):
b,r gün gelip okuyacağını bilsem yazmazdıminş cnm yhaa .s.s
edebiliriz
kesin montaj zaten ben de diyorum destere ne ara gelip bunları yazacak. insanın inanası gelmiyordu montaj dedin içimi ferahlattın vallahi billahib,r gün gelip okuyacağını bilsem yazmazdım
insan gönül rahatlığıyla iki çift dedikodu bile yapamıyor bu nasıl iştir bu nasıl memleket)
hem o yukardaki mesajım bana ait değil montaj yapmışlar derin forum tarafından
kalbimin temiz olduğunu sende biliyorsun ağzımdan tek kötü kelime çıkmaz sen bu montajlara inanma?... tamda diyordum bu princess arkadaşımız nerde kaldı ne güzel sohbetleşiyorduk bir baktım mesajımı ne hale getirmişlerkesin montaj zaten ben de diyorum destere ne ara gelip bunları yazacak. insanın inanası gelmiyordu montaj dedin içimi ferahlattın vallahi billahi
bunlar hep dolambaçlı oyunlar inanmamak lazımkalbimin temiz olduğunu sende biliyorsun ağzımdan tek kötü kelime çıkmaz sen bu montajlara inanma?... tamda diyordum bu princess arkadaşımız nerde kaldı ne güzel sohbetleşiyorduk bir baktım mesajımı ne hale getirmişlerinanasım gelmiyor
yakında bu montajlar yüzünden forum kapatılmasa iyidir valla ?bunlar hep dolambaçlı oyunlar inanmamak lazım
Yöneticimiymiş gelmesin o zaman.umarım emekli olmuştur bir dahada yönetimde görev almaz o zamanda hiç sevmezdim kendisini)
aman diyorum sana.yakında bu montajlar yüzünden forum kapatılmasa iyidir valla ?
bunlar hep kişilik haklarıma saldırı türünden oyunlar, yani şimdi tibe şikayet etsem tibsizler anında kapatır forumubenim özelimi deşifre etmekten forum 3 ay ban yer
zararsız yöneticiyim ben.Yöneticimiymiş gelmesin o zaman.Zaten forumda adam başı bir yönetici düşüyor.
aman dikkatli ol @princess ın tersi pistir zamanında az ceza vermedi birde hep hep haksız yere ceza verir daha haklı bir cezaya immza attığını görmedimYöneticimiymiş gelmesin o zaman.Zaten forumda adam başı bir yönetici düşüyor.
Hangi cezaya "hakkımdı iyi oldu bana" denir diye düşünmek lazım tabi.aman dikkatli ol @princess ın tersi pistir zamanında az ceza vermedi birde hep hep haksız yere ceza verir daha haklı bir cezaya immza attığını görmedim)
Hiç hakettim diyeni duymadık.Hangi cezaya "hakkımdı iyi oldu bana" denir diye düşünmek lazım tabi.
ben bir çok cezaya öyle dedim mesela bugün huzuru kaçırmaktan ceza vermişler sayın yöneticilere tebrik mesajı yolladım helal olsun size ceza veren elleriniz dert görmesin diye mesaj attım bende yalan yokHangi cezaya "hakkımdı iyi oldu bana" denir diye düşünmek lazım tabi.
Yıllardan beri forumdayım şimdiye kadar ben de duymadım o yüzden destere haklı..Hiç hakettim diyeni duymadık.
İlk oldu bak şimdi gördüm.ben bir çok cezaya öyle dedim mesela bugün huzuru kaçırmaktan ceza vermişler sayın yöneticilere tebrik mesajı yolladım helal olsun size ceza veren elleriniz dert görmesin diye mesaj attım bende yalan yok)
Hatırlarsın belki zorla hafızanı ama ceza kısımlarıyla değil normal kısımlarıyla hatırlahoşgeldin uzun süredir yoktununuttuk artık seni
şaka yapıyorum unuturmuyuz hiçHatırlarsın belki zorla hafızanı ama ceza kısımlarıyla değil normal kısımlarıyla hatırla
Bir süre kesintili sonrasında devamlı olmak üzere buradayım.Hşg bundan sonra burdamısın ?
üstteki cevabım sana da gelsinşaka yapıyorum unuturmuyuz hiçbundan sonra burdasın demi
cezaları hiç aklımıza bile getirmedik devamlı hep konuşurduk ya seninle bu @princess arkadaşımız değerli yöneticimiz nerde kaldı diye hep kulağını çınlatırdıkşaka yapıyorum unuturmuyuz hiçbundan sonra burdasın demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?