FF Prncss..

Sohbetini özlediğim nadir insanlardandır ):

inş cnm yhaa .s.s

edebiliriz :)
b,r gün gelip okuyacağını bilsem yazmazdım :)

insan gönül rahatlığıyla iki çift dedikodu bile yapamıyor bu nasıl iştir bu nasıl memleket :))

hem o yukardaki mesaj bana ait değil montaj yapmışlar derin forum tarafından :)

b,r gün gelip okuyacağını bilsem yazmazdım :)

insan gönül rahatlığıyla iki çift dedikodu bile yapamıyor bu nasıl iştir bu nasıl memleket :))

hem o yukardaki mesajım bana ait değil montaj yapmışlar derin forum tarafından :)
kesin montaj zaten ben de diyorum destere ne ara gelip bunları yazacak. insanın inanası gelmiyordu montaj dedin içimi ferahlattın vallahi billahi :)

kesin montaj zaten ben de diyorum destere ne ara gelip bunları yazacak. insanın inanası gelmiyordu montaj dedin içimi ferahlattın vallahi billahi :)
kalbimin temiz olduğunu sende biliyorsun ağzımdan tek kötü kelime çıkmaz sen bu montajlara inanma?... tamda diyordum bu princess arkadaşımız nerde kaldı ne güzel sohbetleşiyorduk bir baktım mesajımı ne hale getirmişler:) inanasım gelmiyor :)

kalbimin temiz olduğunu sende biliyorsun ağzımdan tek kötü kelime çıkmaz sen bu montajlara inanma?... tamda diyordum bu princess arkadaşımız nerde kaldı ne güzel sohbetleşiyorduk bir baktım mesajımı ne hale getirmişler:) inanasım gelmiyor :)
bunlar hep dolambaçlı oyunlar inanmamak lazım :)

bunlar hep dolambaçlı oyunlar inanmamak lazım :)
yakında bu montajlar yüzünden forum kapatılmasa iyidir valla ?

bunlar hep kişilik haklarıma saldırı türünden oyunlar, yani şimdi tibe şikayet etsem tibsizler anında kapatır forumu:) benim özelimi deşifre etmekten forum 3 ay ban yer :)

Hangi cezaya "hakkımdı iyi oldu bana" denir diye düşünmek lazım tabi. :)
ben bir çok cezaya öyle dedim mesela bugün huzuru kaçırmaktan ceza vermişler sayın yöneticilere tebrik mesajı yolladım helal olsun size ceza veren elleriniz dert görmesin diye mesaj attım bende yalan yok :))

hoşgeldin uzun süredir yoktun :d unuttuk artık seni :D

şaka yapıyorum unuturmuyuz hiç :D bundan sonra burdasın demi :D
cezaları hiç aklımıza bile getirmedik devamlı hep konuşurduk ya seninle bu @princess arkadaşımız değerli yöneticimiz nerde kaldı diye hep kulağını çınlatırdık :) nihayet geldi :)

ggelmeseydi sanki forumun boncukları dökülürdü :)))