Prncss.. ve Bitmek Bilmeyen Hoşgeldin Kutlamaları

doğu = anakin

Tüm puanlarımı senden kesmeliler hem sana len dememde bir problem yokki samimiyetten o

Ayağımı kaydırmak gibi düşünceniz varsa vazgeçin gençler ben istemedikçe gitmiyorum genelde burdan

doğu = anakin

Tüm puanlarımı senden kesmeliler hem sana len dememde bir problem yokki samimiyetten o

Ayağımı kaydırmak gibi düşünceniz varsa vazgeçin gençler ben istemedikçe gitmiyorum genelde burdan

len-lan kelimeleri yASAklar
direkt halıyı çekicez hisstemicen bile

Dişi kurt ya o
V for Vandette ruhu var onda eskilerden

5 yıldır kural bu valla istiyorsan dene şansını ayağı kimin kayar o zaman pek belli olmaz

zeyna terk

Senin benzetmelerini özlemişim en çok ya hergün farklı bir kişilik olmaktan şaşırıyordum ne güzel

kışkırtıcı konu ve mesajda yasak bizim zamanımızda öyle mesaj bile yoktu

vardı valla banada ilginç geliyor şimdi ama saygıda vardı o zamanlar

şimdi saygı olsun diye her şeye ceza var ama bence daha fazla saygısılığa yol açıyor bu

Bizim zamanımızda buraların hepsi yeşillikti alabildiğine bak şimdi ne oldu gökdelenler falan teee... :untroubled:

bizim burda çok gökdelen yok ya yalan söyleme

Ali Ağaoğlu ile konuştum no panic no endişe yüzerek işe gidecen artık

vay canına bu projeyi yaptırıyorsan kesinlikle benim içindir biliyordum ya vefalı dost işte

Sana özel zaten 100 katlı ama 99 katı yok düşün artık teknolojiyi o kadar yani

vay bee adamlar yapıyor gerçekten 😱 şu değişen ama hala bilmediğim ve kaydetmedim diye yüzüme vurduğun numaranıda yaz artık özelden konuştuğumuz şeyleride düşün bence yapalım çok iyi olur eminim sen dön en iyisi

Kızım dinleniyor olabiliriz herşeyi yazma öyle public yerlerde
aç eski mesajlarına bak kızıyorum hala değiştirmemişsin numaramı...