Prncss.. ve Bitmek Bilmeyen Hoşgeldin Kutlamaları

korkutuyosun zaten fenerlisin senden bir an önce kurtulmak lazım:D

3.sayfadan sonrasını okuyamadım daha doğrusu okumadım püff :anonymous:

Her gelene böyle yetki verilmemeli aaa değil mi ama sayın yöneticilerrr :W

hadi len her gelen eski bana patlıyor hayırdır böyle görüşleri telefondan belirtebilirdin isyan çıkartmaya çalışmayalım lütfen sayın eski yönetici arkadaşım :D

Bi bitmedinizzz ... :D Geçiniz bunları Tuğba Hanım lütfen lütfen ama eski eski diyip almak kolay mı o yöneticiliği aaa :D

bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler :D

keşke şimdide öyle olsa çocuk oyuncağına çevirdiler siz gelinde forumu eskisi gibi yapın lan demek bile ceza düşünün ben çok ceza yedim lan kullandığım için :D hatta birisine seni gerçek hayatta çok merak ediyorum dediğim için ceza verdiler düşün artık :d

keşke şimdide öyle olsa çocuk oyuncağına çevirdiler siz gelinde forumu eskisi gibi yapın lan demek bile ceza düşünün ben çok ceza yedim lan kullandığım için :D hatta birisine seni gerçek hayatta çok merak ediyorum dediğim için ceza verdiler düşün artık :d

:F:F:F sen de hakediyon bazen bu modu 2 güne hallederiz yerine bahar geçer:F

ya Doğu arkadaşım sinir etme bak beni burda söylemediklerimi yazdırma bana başka yerlerden nazar etme ne olur gel seninde olur hem :D
Biz yönetim bölümünde bile neler neler söylüyorduk mustafa sen ben falan az geyik yapmıyorduk ah ah eski günler :D