Prncss.. ve Bitmek Bilmeyen Hoşgeldin Kutlamaları

doğu = anakin :D
Tüm puanlarımı senden kesmeliler hem sana len dememde bir problem yokki samimiyetten o :D
Ayağımı kaydırmak gibi düşünceniz varsa vazgeçin gençler ben istemedikçe gitmiyorum genelde burdan :D

5 yıldır kural bu valla istiyorsan dene şansını ayağı kimin kayar o zaman pek belli olmaz :)

zeyna terk :D
Senin benzetmelerini özlemişim en çok ya hergün farklı bir kişilik olmaktan şaşırıyordum ne güzel :D

kışkırtıcı konu ve mesajda yasak bizim zamanımızda öyle mesaj bile yoktu :D

Bizim zamanımızda buraların hepsi yeşillikti alabildiğine bak şimdi ne oldu gökdelenler falan teee... :untroubled:

vay canına bu projeyi yaptırıyorsan kesinlikle benim içindir biliyordum ya vefalı dost işte :D

Sana özel zaten 100 katlı ama 99 katı yok düşün artık teknolojiyi o kadar yani :D :D

vay bee adamlar yapıyor gerçekten 😱 şu değişen ama hala bilmediğim ve kaydetmedim diye yüzüme vurduğun numaranıda yaz artık özelden konuştuğumuz şeyleride düşün bence yapalım çok iyi olur eminim sen dön en iyisi :D

Kızım dinleniyor olabiliriz herşeyi yazma öyle public yerlerde :D :D aç eski mesajlarına bak kızıyorum hala değiştirmemişsin numaramı...