Prncss.. ve Bitmek Bilmeyen Hoşgeldin Kutlamaları

Üzülerek belirtiyorum yarın akşamdan itibaren 3 gün yokum konumu ziyaret eden etmeyen herkese duyurulur 3 günün sonunda hoşgeldinler olursa kabul ederim kendinize iyi bakın :D

evet mikrofonu son yılların başarılı yöneticisine uzatıyoruz

evet tuba hanımefendi forumun son değişiklikleri hakkında ne düşünüyorsun özellikle fülüt yapmaktan hoşlanan değerli forum üyelerinin hakının gaspedildiği konusunda çeşitli dedikodular var bu konu hakkında fikirlerinizi beyan etmeye çalışma içine girebilme aşamasına gelmeyi düşünmek konusundaki değerli görüşlerinize başvurmuş olmam konusundaki genel kanın konusundaki eğilimlerin hakkında meydana gelen heyelan olaylarının ülkemizdeki ormanlık arazinin talan edilmesinden kaynaklanıyor bu konuda ne düşünüyorsunuz ??????

Ne değişikliği yapıldı hiç bir şeyden haberim yok:D

Hepsini okumadım ki tanıyamadın beni hala ya:( yine hepsini okumadım sonuna baktım bu sefer.Fülütümüz kısıtlanmış başka:D

en can alıcı yeri zaten fülüttü gerisi önemli değil yenilikler yapılmış kapıya bacaya kaktüsler konmuş falan filan onları bende çözemedim tek anladığım fülüt yapmanın imkansız olduğu

princss 19 yaşındaymış bu forumdaki bayanların yaşının 19 u geççmemesi hakkında fikrin nedir neden bayanlar her yılı çabuk atlatırda 19, 29, 39 gibi rakamlarda beş altı yıl dururlar :mmm: