Prncss.. ve Bitmek Bilmeyen Hoşgeldin Kutlamaları

Şu an gözümde sınıftaki ispiyoncu çocuk havasındasın.:bağır::grumpy:

Bu arada sondaki kelimenin ne anlama geldiğini çözmek için 1 dk düşündüm.:D

hehe ben ve ispiyonculuk:utan2:

bilene işte ya :D

sakıncalı bir sözcükte değilmiş güzel bir sözmüş niye silmişki :)))

valla bunu ona sormak lazım :D
neden sildin bakem 😡

hem yazıyor hem vazgeçip siliyor bunun mantıklı açıklaması olamazki :D

Sabahlarınız hayrolsunn'da gizli bir mesaj vardı.Bu harfleri ters çevirip 3'le çarpıp çin harflerine çevirip çivi yazısına döndürdüğünüzde "Tuğba bir melek" gibi bir yazı çıkıyor ortaya.Ama tabi anlayana.:grumpy::D
Sonra çok utangaç olduğum için utandım ve sildim.😀d

Son düzenleme:

Sabahlarınız hayrolsunn'da gizli bir mesaj vardı.Bu harfleri ters çevirip 3'le çarpıp çin harflerine çevirip çivi yazısına döndürdüğünüzde "Tuğba bir melek" gibi bir yazı çıkıyor ortaya.Ama tabi anlayana.:grumpy::D
Sonra çok utangaç olduğum için utandım ve sildim.😀d

error.error.error..

o hataya düşüp tımarhanelik olmak gibi niyetim olmadığından dizimi izlemeye devam ediyorum şu anda :D

hala dizimi izliyor ya bir hoşgeldin diyecektik:16:

burak sen gönderdiğin videoyu foruma koysaydın ya :))

De de hoşgeldin diyin bana ben her online olduğumda hoşgeldin yazın hatta ilk bu konuya bakıyorum zaten gelir gelmez :D
Hala dizi izlemiyorum ayrıca görev başındayım 😎

De de hoşgeldin diyin bana ben her online olduğumda hoşgeldin yazın hatta ilk bu konuya bakıyorum zaten gelir gelmez :D
Hala dizi izlemiyorum ayrıca görev başındayım 😎

görev ney gizli ajanlık falanmı siyah gözlüklerele çıktığına göre ..:))

eee günün nasıl geçti havalar nasıl orda.. memleket neresi. 50 yıl önce bugün doğumuna kaç yıl kalmıştı??

bayanlara yaşı sorulmaz o yüzden dolaylama yaptık 😀d

Kimseler yanmasın anam yansın derdime..
Atma garip anam beni dağlar ardına... diyor güzel sesiyle Kubat..98,7 İzmir FMdesiniz sayın dinleyiciler... :)

görev ney gizli ajanlık falanmı siyah gözlüklerele çıktığına göre ..:))

eee günün nasıl geçti havalar nasıl orda.. memleket neresi. 50 yıl önce bugün doğumuna kaç yıl kalmıştı??

bayanlara yaşı sorulmaz o yüzden dolaylama yaptık 😀d

gizli görevdeyim derss çalışıyorum 😎
19 yaşındayım sorsan söylerdim :D

Kimseler yanmasın anam yansın derdime..
Atma garip anam beni dağlar ardına... diyor güzel sesiyle Kubat..98,7 İzmir FMdesiniz sayın dinleyiciler... :smile:

hahaha sesli güldüm :D
sahi sen izmirdeydin değil mi görüşmediğim insan 😡

Son düzenleme:

gizli görevdeyim derss çalışıyorum 😎
19 yaşındayım sorsan söylerdim :D

hahaha sesli güldüm :D
sahi sen izmirdeydin değil mi görüşmediğim insan 😡

herşeyi söylemişsin sağol ama memleketi söylememişsin laf arasında o kaybolmuş :))

yaşı öğrenmek bu kadar kolaydı madem de ben niye yarım saattir kıvırıyorum burda😀d:d

izmir gözümden kaçmış kıvranmasanda söylerdim :D

bizim besoyu görmüşlüğün varmı reelde biraz yamuk olsada hemşerimdir övünmek gibi olmasın :))

izmirin kızları güzel olur derler aynaya baktığında aynı kanaate ulaşabiliyormusun yoksa sadece rivayettenmi ibaret :)))