Prncss.. ve Bitmek Bilmeyen Hoşgeldin Kutlamaları

Oğlum sen ne kadar laf dolambacı yapmayı seven,ne kadar böyle laf cambazlığını seven birisin.Sorsana kıza güzel misin değil misin diye?

Oğlum sen ne kadar laf dolambacı yapmayı seven,ne kadar böyle laf cambazlığını seven birisin.Sorsana kıza güzel misin değil misin diye?

niye kerizmiyim göz göre göre ceza alayım herşeyin bir yolu yordamı var dur hele oraya doğru yavaş yavaş ilerliyoruz 😀d

Besaleti gerçekte göremedim malesef ama görmeyi düşündüğüm kişilerin içinde kendisi
izmirdeki kızlar güzel diye bilinir ancak kendime güzel veya çirkin diyemem. Güzellik kişiye göre değişir

100 sayfayı doldurmadan gelmemiş sayılıyorum ben canım

sabitlesek mi konuyu ne yapsak bilemedim şimdi 😛

sabitlesek mi konuyu ne yapsak bilemedim şimdi 😛

sabitleyelim arada kayboluyor önemsiz konular öne geçiyor ozan konuyu baltalıyor akşam bir konu açmış hiç gereği yokken bu konuyu arka sıralara itmiş kınıyorum .qu.

nerde kalmıştık ? hatırladım ....hoşgeldin princss:tennis:

her işin altından ozan çıkıyor zaten hemen mesaj atıp kızıyorum ona 😡
Hoşbulduk

her işin altından ozan çıkıyor zaten hemen mesaj atıp kızıyorum ona 😡
Hoşbulduk

evet mikrofonu son yılların başarılı yöneticisine uzatıyoruz

evet tuba hanımefendi forumun son değişiklikleri hakkında ne düşünüyorsun özellikle fülüt yapmaktan hoşlanan değerli forum üyelerinin hakının gaspedildiği konusunda çeşitli dedikodular var bu konu hakkında fikirlerinizi beyan etmeye çalışma içine girebilme aşamasına gelmeyi düşünmek konusundaki değerli görüşlerinize başvurmuş olmam konusundaki genel kanın konusundaki eğilimlerin hakkında meydana gelen heyelan olaylarının ülkemizdeki ormanlık arazinin talan edilmesinden kaynaklanıyor bu konuda ne düşünüyorsunuz ??????

değişikliği çok beğendim valla zaten ozanla bu flood konusunda konuşmuştuk değişikliği bekle sanırım bu konuya çözüm var demişti ve varmış sevindim açıkçası ve ilk ben öğrendim bu değişikliği

Ormanlarımız yok olmasın! Herkes 1 fidan dikmiş olsa ülkemiz daha iyi olur saygılar.

bir kamyon dolusu soru sordum sen özet geçmişsin lütfen muhabire ve bilgiye susamış halkımıza saygı please yani