Aynen, The Killing ve The Following izleyince kesmiyore😎
Cinayet bitecek gibi oradan devam edeceğim Killing'e bende galiba.
Aynen, The Killing ve The Following izleyince kesmiyore😎
Biliyordum izlediğini Bari yeni sezona yetiş Konusu açtırırız. Son sezon 6 bölümcükCinayet bitecek gibi oradan devam edeceğim Killing'e bende galiba.
Biliyordum izlediğini Bari yeni sezona yetiş Konusu açtırırız. Son sezon 6 bölümcük
Evet aynı gidiyor, gün değişikliği pek hayra alamet değil😕 Nasıl bağlayacaklar ilk davayı bu kadar çabuk İlk dava orjinalinde 2 sezondu. Bizde 13 olsa bari.Aynı gidiyor zaten bildiğim kadarıyla sömester'da başlarım ona.
Açtırırız 3. sezonmu şuan 4. sezon mu.
Evet aynı gidiyor, gün değişikliği pek hayra alamet değil😕 Nasıl bağlayacaklar ilk davayı bu kadar çabuk İlk dava orjinalinde 2 sezondu. Bizde 13 olsa bari.
4.sezona girecek dizi.
Tamam izleyince yorumlarini bekliyorum, gene yaptık yapıcağimizi biraz konu saptıO zaman direk bırakayım ben.Nurgül için izliyordum ama oda tırs çıktı.Haftaya 4. bölümden devam ederim Killing'in.
Tamam izleyince yorumlarini bekliyorum, gene yaptık yapıcağimizi biraz konu saptı
Film, aylar sonra yeniden IMDb Top 250 film listesine giriş yapmış son sıradan da olsa. Sevindim, bence listede kalıcı olmayı hakeden bir film.
@berkann @gundix123 @sokak sanati @Forumdash @cevaa
Sizi iyi filmden anlamadığınızı görün diye etiketledim.Ben sevmemiştim filmi @Forumdash ile umarım düşer.
Sizi iyi filmden anlamadığınızı görün diye etiketledim.
Ben sevmemiştim filmi @Forumdash ile umarım düşer.
Ben beğenmişim ama daha iyisini izledim diye not düşmüşüm ki.ss Çıkınca yine biz haklı olacağız ama devamlı kalacağına inanmıyorum.🙄
Top 250'de olmaya yaklaşması bile iyi olduğunu gösteriyor. Çıksa bile bir şey değişmeyecek. İlk 250'de olmasa da ilk 260'da 270'de olduğunu bileceğiz..ss Çıkınca yine biz haklı olacağız ama devamlı kalacağına inanmıyorum.🙄
Atmosfer olarak evet benziyor biraz, bence Zodiac'tan daha sürükleyici bir film.@OzaN Herkes çok beğenmiş ya bir ben izlemedim herhalde.Hafif Zodiac havası var gibi sanırım filmde izleyeceğim mutlaka.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi