2013 Prisoners / Mahkumlar (2013) Film Bilgileri & Yorumları

Aynı gidiyor zaten bildiğim kadarıyla sömester'da başlarım ona.:D
Açtırırız 3. sezonmu şuan 4. sezon mu.:)
Evet aynı gidiyor, gün değişikliği pek hayra alamet değil😕 Nasıl bağlayacaklar ilk davayı bu kadar çabuk(b) İlk dava orjinalinde 2 sezondu. Bizde 13 olsa bari.
4.sezona girecek dizi.

Evet aynı gidiyor, gün değişikliği pek hayra alamet değil😕 Nasıl bağlayacaklar ilk davayı bu kadar çabuk(b) İlk dava orjinalinde 2 sezondu. Bizde 13 olsa bari.
4.sezona girecek dizi.

O zaman direk bırakayım ben.:DNurgül için izliyordum ama oda tırs çıktı.:(Haftaya 4. bölümden devam ederim Killing'in.:D

[quote="Forumdash, post: 1593455, member: 86944"@berkann eğer bu filmi gerçekten çok beğendiyseniz The Killing'i izleyin:X Bana hafif geldi film:X[/quote]

Buradaki The Killing dizi mi yoksa film mi? :) @Forumdash

Bugün izledim filmi.

Açıkcası filmi izlemeden önce bende hapishaneyle ilgili aksiyonu bol bir film bekliyordum ama yavaş ilerleyen kafa yorulması gereken bir dram-gerilim filmi çıktı.

150 dakikalık bir film olmasına ve yavaş ilerlemesine rağmen pek sıkılmadım. Senaryo çok iyiydi herşeyin birbiriyle bağlantılı olması filme daha çok bağlıyor sizi. Her ne kadar 1-2 gereksiz ve klişe sahneside olsa bence güzel bir filmdi. Sonunu o şekilde bitirmeleri daha iyi olmuş, yoksa adamı bulması filan bi 15-20 dk. daha sürerdi ve sonu bu şekilde bağlanamazdı.

Hugh Jackman'ın izlediğim 2.filmiydi iyi bir oyuncu. Bu filmde de çok iyi oynamış filmde de en sevdiğim karakerdi.

Jack Gayllenhall'i Source Code filminde izledim ve gayet başarılıydı. Bu filmde de iyiydi beğendim oyunculuğunu.

9/10

@OzaN Herkes çok beğenmiş ya bir ben izlemedim herhalde.Hafif Zodiac havası var gibi sanırım filmde izleyeceğim mutlaka.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Forumca beğenilen bir film olduğu için izledim.Bence çok iyiydi.

Önce Denis Villeneuve'den başlayayım.Daha önce izlediğim Incendies filmi bence başyapıttı.Bu film de başyapıt olmasa da alanında en iyi filmlerden olduğunu düşünüyorum.Çekimler de muhteşemdi.

İlk 10-15 dakikası film biraz sıkıyor ama sonrası mükemmel.Oyunculuklar Terrence Howard dışında iyi.Özellikle Hugh ve Jack iyiydi.Paul Dano da ilginç bir karakterdeydi ve başarılıydı.

Konu olarak film çok iyi.Çoğu sahnede gerildim.Ancak bazı ucu açık noktalar vardı.Biraz hızlıca es geçilmiş yerler vardı.Ufak tefek klişe sahneler vardı ama çok rahatsız etmedi.Bazı sahnelerde çok gerildim.

En son kızı arabaya yükleyip hastahaneye götürdüğü sahne ve kutudan yılanların çıktığı sahne en gerildiklerim.

Pek dikkat etmedim ama sanırım filmde çok müzik kullanılmamıştı.Bu yüzden de heyecanı ve gerilimi daha iyi yansıtmış.

Sonu da bence çok zekice ve klişeden uzak bir şekilde bağlanmış.Normalde bu tarz sonlar beni sinir eder ama bu gerçekten hoşuma gitti.

9/10

Eksikleri olsa da çok sağlam bir polisiye-gerilim filmiydi. En büyük eksiği labirent konusunun saçma sapan bağlanmasıydı. Çoğu sahne harika çekilmiş ve oynanmıştı. Bu kadrodan kötü oyunculuk çıkması imkansız zaten. Hugh Jackman beni çok şaşırttı, bu kadar iyi oyuncu olduğunu bilmiyordum. Oscar bu adama adaylık vermeyerek çok büyük ayıp etmiş.
Suçlunun bulunması beni şok eden sahnelerden biriydi, aslında tahmin edilebilir biriydi ama nedense hiç aklıma gelmedi, Keller'ın o sahnede kendini kelepçeleyip kadının her dediğini yapması sinir etti. Bir şeyler yapsaydı en azından. Tanrı'ya savaş açma meselesi oldukça iyi kurgulanmıştı. Ha şeyi unutmuşum; Hugh Jackman'ın Alex Jones'u sorguladığı sahnedeki oyunculuğu olaydı!
Keşke son sahnede kurtulduğunu görseydik, böyle işte.
Gerçekten bol ödüllü olması lazımdı. Özellikle oyuncular ve yönetmen açısından.
Puanım; 8,5/10

Son düzenleme: