Klasik Prison Break - Dizi Yorumları

Tamam söz verdim onu da yarın izleyeceğim. Hem tek dizi izleyeceğim diye bir kaide de Yok yavaş olur belki ama ikisini de izlerim beğenirsem :)
Böyle daha güzel olur, aynı gün de izlemen şart değil. Fırsat bulduğun zamanlar izlersin, yeni yerli diziye başlamazsan zaten fırsat bulursun çünkü çok fazla yerli dizi izliyorsun? :)

Yaklaşık 150 dizi 5000 bölüm yabancı dizi izledim. Breaking Bad daha yeni sayılır ama tüm samimiyetimle içlerinden açık ara en güzeli. Bu arada @denizz19 Walter White abimiz meslektaşın oluyor, öğretmen yani. :)

Elbette, Lost'tan sonra en güzeli diyebiliriz ama mesela The Godfather da en güzel filmlerin başında gelir, ama herkes sıkılmadan izleyebilir diye bir kaidesi yok, az çok film izlemiş olmak gerek onun için, şart değil ama daha rahat sindirebilen bünye için mühim.

Ve Prison Break efsanesini de görmezden gelmek olmaz, Breaking Bad'ten daha az kaliteli olabilir ancak onunla kıyaslanabilecek kadar kaliteli, en azından aynı kalite sınıfının dizileri. Ve sürükleyicilik konusunda tek rakibi Lost. :)

Efsaneye yeniden başladım, başlayalı bir aya yakın zaman oldu. Gerçekten özlemişim ve epey unuttuğum noktaları olmuş, izleyeli 5-6 yıl oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Ben de çok ayrı bir yeri olan proje, akıcılığı ve anlaşılırlığı ile en iyi yabancı dizilerden biri benim için.

1. Sezon Yorumu
İlk sezonun tadı her zaman ayrıdır, karakterlerin tanıtımı ve neden hapishaneye düştükleri; neden kaçmak istedikleri soruları benim ilgimi çeken yanları. Michael Scofield özlemişim, Lincoln'ı fazla sevdiğimi söyleyemem maalesef. Daha ağır abi ve itici tavırları mevcut, nerede Michael reis....

Şu an ikinci sezonun 10. bölümündeyim. Kısa sürede tamamlamayı hedefliyorum bakalım. :X

• Harika
Reactions: Harunnn60
2. Sezon Yorumu

Yavaş yavaş tamamladım, 3. sezonu bu hafta bitirmeyi düşünüyorum. Çok güzel bir sezondu. Alex karakteri büyük renk kattı, Paul büyük renk kattı, Kim'i hiç sevmesem de dizinin renklerinden biri oldu. Genel anlamıyla çok güzel bir sezondu, Sara'yı daha çok sevdik. :bhr: T-Bag'den de fazlasıyla nefret ettik, diziler içerisinde bu kadar kötü karakter yoktur herhalde ya. :A

3. Sezon Yorumu

Bir haftada tamamladım 13 bölümü, benim çok sevdiğim sezonlardan biriydi. Panama'daki hapishane görüntüsü ve yaşananları çok güzel yansıtılıyor, ister istemez ayrı sürükleyici bir hava kattı. Hapishane dışı yaşananlar da yine sürükleyiciliği artırdı. LJ iticileşmiş, aslında hep öyleydi... Sucre'yi yine sevdiğimiz bir sezon oldu, mükemmel adam ya. :D

3. sezon 13. bölüm final müziği... Harika, bayıldım!

4. sezona da bugün başlayacağım.

Brad Scylla uğruna öldü ne sehit ne gazi oldu...

Çokk fena bir dizi o sahnede gerim gerim gerdi

4. Sezonu beğendin mi sen ?
Ben 4.sezon 10.bolumundeyim daha sezon finaline gelmedim diziyi uzatsalarda güzel gidiyor. Manyak bir dizi.

Sadece tek sıkıntı T-bag Allahsizinin sürekli 4 ayak üzerine düşmesi çok can sıkıcı
------

Gretchen Morgan'da çok fena aynı T-Bag cinsinden çok uyuzlar ama onlari çok sevdim. :F

Son düzenleme:
Ben 4.sezon 10.bolumundeyim daha sezon finaline gelmedim diziyi uzatsalarda güzel gidiyor. Manyak bir dizi.

Sadece tek sıkıntı T-bag Allahsizinin sürekli 4 ayak üzerine düşmesi çok can sıkıcı
------

Gretchen Morgan'da çok fena aynı T-Bag cinsinden çok uyuzlar ama onlari çok sevdim. :F
Ya benim için 1-2. Sezon en iyileri, 3. Sezon çok iyi, ama 4. Sezon gerçekten çok saçmaydı :( 5. Sezon ile durumu biraz kurtardılar kendi konseptinde çok iyi olmasada güzel sezondu ben 4'ten daha fazla zevk almıştım.

Şimdi Hulu diye platform varmış 6. Sezon'u ayarlıyorlar ama dizinin oyuncuları değişecekmiş. Yeni oyuncularla yeni konsept aynı evrende.

Ya benim için 1-2. Sezon en iyileri, 3. Sezon çok iyi, ama 4. Sezon gerçekten çok saçmaydı :( 5. Sezon ile durumu biraz kurtardılar kendi konseptinde çok iyi olmasada güzel sezondu ben 4'ten daha fazla zevk almıştım.

Şimdi Hulu diye platform varmış 6. Sezon'u ayarlıyorlar ama dizinin oyuncuları değişecekmiş. Yeni oyuncularla yeni konsept aynı evrende.
Sona ve 4.sezon Şirket olayları felan çöp ama bu halde bile çok güzel bir dizi bence.
Oyuncularin çok iyi olması izlettiriyor

En son izlediğim bölümde Michael teşhis aldı ne olacak bilmiyorum ama olayları merak ettiriyor. :A

Yeni sezon ayarlanirsa farklı oyuncular felan diyorsun da aynı tadı kimse alamaz o yüzden gereksiz bence hiç baslanmamali gibi.

Prison Break sevgimi ve özlemimi depreştirdiniz forumdaşlarım :D Şimdi açıp baştan sona bir kez daha izlemem gerekecek :F @EmreCan @Alemdar
Hadi tekrar başla ben finale gelene kadar BOMBA diziyi beraber bitirelim. :A