Klasik Prison Break - Dizi Yorumları

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Tamam söz verdim onu da yarın izleyeceğim. Hem tek dizi izleyeceğim diye bir kaide de Yok yavaş olur belki ama ikisini de izlerim beğenirsem :)
Böyle daha güzel olur, aynı gün de izlemen şart değil. Fırsat bulduğun zamanlar izlersin, yeni yerli diziye başlamazsan zaten fırsat bulursun çünkü çok fazla yerli dizi izliyorsun? :)
 

Tolstoyevski

Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Yaklaşık 150 dizi 5000 bölüm yabancı dizi izledim. Breaking Bad daha yeni sayılır ama tüm samimiyetimle içlerinden açık ara en güzeli. Bu arada @denizz19 Walter White abimiz meslektaşın oluyor, öğretmen yani. :)

Elbette, Lost'tan sonra en güzeli diyebiliriz ama mesela The Godfather da en güzel filmlerin başında gelir, ama herkes sıkılmadan izleyebilir diye bir kaidesi yok, az çok film izlemiş olmak gerek onun için, şart değil ama daha rahat sindirebilen bünye için mühim.

Ve Prison Break efsanesini de görmezden gelmek olmaz, Breaking Bad'ten daha az kaliteli olabilir ancak onunla kıyaslanabilecek kadar kaliteli, en azından aynı kalite sınıfının dizileri. Ve sürükleyicilik konusunda tek rakibi Lost. :)
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Efsaneye yeniden başladım, başlayalı bir aya yakın zaman oldu. Gerçekten özlemişim ve epey unuttuğum noktaları olmuş, izleyeli 5-6 yıl oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Ben de çok ayrı bir yeri olan proje, akıcılığı ve anlaşılırlığı ile en iyi yabancı dizilerden biri benim için.

1. Sezon Yorumu
İlk sezonun tadı her zaman ayrıdır, karakterlerin tanıtımı ve neden hapishaneye düştükleri; neden kaçmak istedikleri soruları benim ilgimi çeken yanları. Michael Scofield özlemişim, Lincoln'ı fazla sevdiğimi söyleyemem maalesef. Daha ağır abi ve itici tavırları mevcut, nerede Michael reis....

Şu an ikinci sezonun 10. bölümündeyim. Kısa sürede tamamlamayı hedefliyorum bakalım. :X
 
  • Harika
Reactions: Harunnn60

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
2. Sezon Yorumu

Yavaş yavaş tamamladım, 3. sezonu bu hafta bitirmeyi düşünüyorum. Çok güzel bir sezondu. Alex karakteri büyük renk kattı, Paul büyük renk kattı, Kim'i hiç sevmesem de dizinin renklerinden biri oldu. Genel anlamıyla çok güzel bir sezondu, Sara'yı daha çok sevdik. :bhr: T-Bag'den de fazlasıyla nefret ettik, diziler içerisinde bu kadar kötü karakter yoktur herhalde ya. :A
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
3. Sezon Yorumu

Bir haftada tamamladım 13 bölümü, benim çok sevdiğim sezonlardan biriydi. Panama'daki hapishane görüntüsü ve yaşananları çok güzel yansıtılıyor, ister istemez ayrı sürükleyici bir hava kattı. Hapishane dışı yaşananlar da yine sürükleyiciliği artırdı. LJ iticileşmiş, aslında hep öyleydi... Sucre'yi yine sevdiğimiz bir sezon oldu, mükemmel adam ya. :D

3. sezon 13. bölüm final müziği... Harika, bayıldım!

4. sezona da bugün başlayacağım.