Bu arada bölümle ilgili şuan aklıma gelen önemli bir detay var, unutmadan yazayım. Kellerman hakkında.

Kellerman ölmemiş olabilir. Bunun nedeni ise Kellerman yerde yaralı bir şekilde yatarken Poseidon'un ajanlarından birisi geldi başına, onu öldürmek için, ardından kısa bir konuşma geçti aralarında. Kellerman ona kısa ama etkili bir konuşma yaptı. Yaptıklarından ilerleyen zamanda pişman olacağını söyledi Poseidon'un ajanına. Ardından adam bir adet kurşun sıktı. Sonra evden çıkarken Kellerman'ın konuşmalarından etkilenmiş gibi bir hali vardı. Zaten yanındaki kadın ajanda bunu fark etti. Yani bence Kellerman'a değilde yere sıktı o kurşunu, Kellerman'ın söylediklerinden etkilendiği için. Kadın olan ajan sorduğunda da böyle bir şey yaptığı için tedirgindi bana göre. Yani Kellerman o evden yaralı olarak çıkarılmış olabilir. Ardından da kurtulabilir. Ki bence böyle oldu, sonuçta Kellerman dizinin kilit karakterlerinden birisi. İlerleyen bölümlerde göreceğiz ölüp ölmediğini...

5x4
Kellerman'ı çabuk kaybettik. Pek güvenilecek bir adam olmasa da son zamanlarda bizimkilerin tarafında gibiydi. Gerçi öldüğü tam gösterilmedi son kurşunu sıkarken onu göstermediler, bir ihtimal sürpriz yapabilirler ileriki bölümlerde.

Sara'nın kocasında zaten bir pislik olduğu belliydi. Poseidon o çıktı. İyi de oldu Michael döndüğünde kocasının ne mal olduğunu görüp Michael'e döner, mutlu sonla bitirebiliriz belki diziyi :D

Micheal cephesinde aksiyon tam gaz devam ediyor. Arada fazla fazla zorlamalar olsa da ona alışkınız bu dizide çok fazla öyle şeylere takılmıyorum. Linc ile de kavuşmaları mutlu etti. Ama sonda gördüğümüz gibi daha her şey yeni başlıyor, zaten bu sezonun asıl konusunun hapishaneden kaçış olmadığı fragmanlardan belliydi.

5x3. Bölüm

gecikmelide olsa üçüncü bölümü bitirdik yani idare ederdi :) birazdan dördüncü bölüme geçerim şimdilik üçü yorumlayalım :)
hapishane sahnelerinin karanlık ve loş ortamda geçmesi rahatsızlık verici benim açımdan çünkü plan projede bir netlik yok daha çok korku filmlerinde karanlık ortamlar seçilir burda zekice ince planların yapıldığı bir ortamın daha aydınlık olması lazım karartmaları insanı şüpheye düşürüyor :) michael saati ramal ın cebine koydu koymasına ama peki ramal ın kazıklandığını anlayınca kendisini ele vermeyeceğini nasıl düşünemedi?
bende bu bölümde @OzaN ın dediği gibi sara ve t-bag sahnelerini sevdim :) mesela sheba ile pasaport vermesi gereken vatandaş arasındaki boğuşma sahneleri bayıktı ?

5x2

Aksiyonu bol bölümdü. :handfist:
Ama şu yakın çekim sahneleri sıktı. :F Arka Sokaklar gibi kamera yaklaştırılıyor yüzlere, mekanlara.:tearsofjoy::tearsofjoy: Böyle diziye yakışmıyor.:unamused:

Michael'in sakızdan kelebek etkisi yaratması harikaydı. İlaçları farklı bir şekilde kullanacak zannediyorum Koreliye verdi telefonu koptu. Bu arada diziye Koreli yerleştirmişler. :A Haha.:F

Lincol kızları kurtardı helal olsun. Işid sahnelerinin olması iyi olmuş.

Sara şaşırmadı demişsin ama @destere zaten ilk bölümde Michael yaşıyor olabilir dediler kadın her bölün şaşıracak diye bir şey yok. :A Ağlaması yeterliydi. Tabi eşi doğal karşıladı orada haklısın bende şaşırdım. :A

Son sahnede Işid lideri ile Michael dost oldu. Ben kesin düşman olurlar diyordum. Dizi şaşırtmaya devam ediyor. :)

8.0
yedi sekiz yıl aradan sonra çok değer verdiğin sevdiğin bir insanın yaşadığını duyarsan sevinirsin ancak içindede şüpheli yaklaşırsın olaya söylenenler acaba doğrumu diye ? ama aynı insanı kanlı canlı görünce karşında daha büyük bir şaşkınlık yaşaman lazım? ben öyle düşünüyorum artık herkes ne düşünür bu konuda bilemem :) sara yı o yüzden sıvamıştım yorumumda :)

5x3

Sabah izledim ama heyecan uyandırmadığı için yorumu bile unutmuşum. Yine de fena olmayan bir geçiş bölümüydü ama ilk 3 sezon tadından uzak geçiyor, hareketlilik ve zeka dolu kurguyu özledik. Tempo, tempo, tempo. :)

@emree-29 spoiler kutucuğu please :)

6.5/10
zeka ve tempo olayından çok işin temelinde bir sakatlık var gibi:) michael ilk sezonunda kendi doğrularını gerçekleştirmek için zekasını konuşturuyordu ? burda ise onu CİA için çalışan bir ajan olarak izlemek hayal kırıklığı :)

Son düzenleme:
5x4
Kellerman'ı çabuk kaybettik. Pek güvenilecek bir adam olmasa da son zamanlarda bizimkilerin tarafında gibiydi. Gerçi öldüğü tam gösterilmedi son kurşunu sıkarken onu göstermediler, bir ihtimal sürpriz yapabilirler ileriki bölümlerde.

Sara'nın kocasında zaten bir pislik olduğu belliydi. Poseidon o çıktı. İyi de oldu Michael döndüğünde kocasının ne mal olduğunu görüp Michael'e döner, mutlu sonla bitirebiliriz belki diziyi :D

Micheal cephesinde aksiyon tam gaz devam ediyor. Arada fazla fazla zorlamalar olsa da ona alışkınız bu dizide çok fazla öyle şeylere takılmıyorum. Linc ile de kavuşmaları mutlu etti. Ama sonda gördüğümüz gibi daha her şey yeni başlıyor, zaten bu sezonun asıl konusunun hapishaneden kaçış olmadığı fragmanlardan belliydi.

Posedion, Kellerman'in bahsettiği gibi ulaşılmaz müthiş biriyse onun çıkması imkansız. Bence o en fazla Posedion'a çalışan adamıdır.

Belki de Posedion, Alex Mahone çıkar. :D Yok daha neler.

kime oy kullandın prison break e mi ? :))
Sara'ya 10 puan vermiş :A

Posedion, Kellerman'in bahsettiği gibi ulaşılmaz müthiş biriyse onun çıkması imkansız. Bence o en fazla Posedion'a çalışan adamıdır.

Belki de Posedion, Alex Mahone çıkar. :D Yok daha neler.
O ihtimal de geldi aklıma ama kimliğini iyi gizliyordur diye düşündüm ben. Adamı gördü T-Bag ajanlarla ama Poseidon'sa bile kolay kolay kanıtlayamazlar muhtemelen. Ha Poseidon değil de adamıysa bile yine de Michael'ı Sara'dan uzaklaştırıp Yemen'e attıran kişilerden biri sonuçta, yani bu olayın yine tam merkezinde. Mahone falan da çıkmaz Poseidon ya sanmıyorum onu :D

Son düzenleme:
Sara'ya 10 puan vermiş :A

O ihtimal de geldi aklıma ama kimliğini iyi gizliyordur diye düşündüm ben. Adamı gördü T-Bag ajanlarla ama Poseidon'sa bile kolay kolay kanıtlayamazlar muhtemelen. Ha Poseidon değil de adamıysa bile yine de Michael'ı Sara'dan uzaklaştırıp Yemen'e attıran kişilerden biri sonuçta, yani bu olayın yine tam merkezinde. Mahone falan da çıkmaz Poseidon ya sanmıyorum onu :D
birde @turkuazz kendisinden o kadar eminki :) doğru yere yazdığından şüphesi bile yokmuş yazıp çekip gitmiş arkasına bile bakmadan :)

Abu Ramal'ın Türk olduğunu bilmiyordum. :D

Biliyordum bunu ben Homeland'da da oynuyordu. Orada da terörist rolündeydi. Adam resmen terörist rollerini oynamak için oyuncu olmuş :A

numan-acar-seo_640.jpg

efsane geri döndü ; açıkçası beklentileriminde üstünde çıktı

5x4. Bölüm

dördüncü bölümü yormamışım:) bende artık @xemrexxx gibi ayrıntılı yorum yapacağım :)
güzel bir bölümdü:)

5x4. Bölüm

dördüncü bölümü yormamışım:) bende artık @xemrexxx gibi ayrıntılı yorum yapacağım :)
güzel bir bölümdü:)
la şimdi diziyi bırak da şu kızı bu sene 3.kez bir dizide görüyorum bir dizide amerikan subayıydı diğer dizie fransız hırsız şimdi de prison break te arap kızı olmuş ço kyetenkli yani bu ka sık gördüğüme göre kesin bu kızı bulur evlenirim ben ileride sen de @Çiğdem- le devam et:A @Dosi @vadikızı
CeGdvhSW0AA_SO-.jpg

la şimdi diziyi bırak da şu kızı bu sene 3.kez bir dizide görüyorum bir dizide amerikan subayıydı diğer dizie fransız hırsız şimdi de prison break te arap kızı olmuş ço kyetenkli yani bu ka sık gördüğüme göre kesin bu kızı bulur evlenirim ben ileride sen de @Çiğdem- le devam et:A @Dosi @vadikızı
CeGdvhSW0AA_SO-.jpg
ama hangi milletin kılığına girsede malzemeyi birlikte taşıyor yani benim açımdan sorun değil :) yeterki bütünlüğünü korusun :)