legolas9900
Favori Üye
Abi bu spoil kutucuğu nerde ?
Yazi bölümünde sag üsttarafta + butonu
Abi bu spoil kutucuğu nerde ?
5x2
Aksiyonu bol bölümdü.
Ama şu yakın çekim sahneleri sıktı. Arka Sokaklar gibi kamera yaklaştırılıyor yüzlere, mekanlara. Böyle diziye yakışmıyor.
Michael'in sakızdan kelebek etkisi yaratması harikaydı. İlaçları farklı bir şekilde kullanacak zannediyorum Koreliye verdi telefonu koptu. Bu arada diziye Koreli yerleştirmişler. Haha.
Lincol kızları kurtardı helal olsun. Işid sahnelerinin olması iyi olmuş.
Sara şaşırmadı demişsin ama @destere zaten ilk bölümde Michael yaşıyor olabilir dediler kadın her bölün şaşıracak diye bir şey yok. Ağlaması yeterliydi. Tabi eşi doğal karşıladı orada haklısın bende şaşırdım.
Son sahnede Işid lideri ile Michael dost oldu. Ben kesin düşman olurlar diyordum. Dizi şaşırtmaya devam ediyor.
8.0
5x3
Sabah izledim ama heyecan uyandırmadığı için yorumu bile unutmuşum. Yine de fena olmayan bir geçiş bölümüydü ama ilk 3 sezon tadından uzak geçiyor, hareketlilik ve zeka dolu kurguyu özledik. Tempo, tempo, tempo.
@emree-29 spoiler kutucuğu please
6.5/10
5x4
Kellerman'ı çabuk kaybettik. Pek güvenilecek bir adam olmasa da son zamanlarda bizimkilerin tarafında gibiydi. Gerçi öldüğü tam gösterilmedi son kurşunu sıkarken onu göstermediler, bir ihtimal sürpriz yapabilirler ileriki bölümlerde.
Sara'nın kocasında zaten bir pislik olduğu belliydi. Poseidon o çıktı. İyi de oldu Michael döndüğünde kocasının ne mal olduğunu görüp Michael'e döner, mutlu sonla bitirebiliriz belki diziyi
Micheal cephesinde aksiyon tam gaz devam ediyor. Arada fazla fazla zorlamalar olsa da ona alışkınız bu dizide çok fazla öyle şeylere takılmıyorum. Linc ile de kavuşmaları mutlu etti. Ama sonda gördüğümüz gibi daha her şey yeni başlıyor, zaten bu sezonun asıl konusunun hapishaneden kaçış olmadığı fragmanlardan belliydi.
kime oy kullandın prison break e mi ? )Oylarımı kullandım düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar bu hafta çok iyidi tüm yarışmacılar herkese başarılar
Sara'ya 10 puan vermişkime oy kullandın prison break e mi ? )
Posedion, Kellerman'in bahsettiği gibi ulaşılmaz müthiş biriyse onun çıkması imkansız. Bence o en fazla Posedion'a çalışan adamıdır.
Belki de Posedion, Alex Mahone çıkar. Yok daha neler.
birde @turkuazz kendisinden o kadar eminki doğru yere yazdığından şüphesi bile yokmuş yazıp çekip gitmiş arkasına bile bakmadanSara'ya 10 puan vermiş
O ihtimal de geldi aklıma ama kimliğini iyi gizliyordur diye düşündüm ben. Adamı gördü T-Bag ajanlarla ama Poseidon'sa bile kolay kolay kanıtlayamazlar muhtemelen. Ha Poseidon değil de adamıysa bile yine de Michael'ı Sara'dan uzaklaştırıp Yemen'e attıran kişilerden biri sonuçta, yani bu olayın yine tam merkezinde. Mahone falan da çıkmaz Poseidon ya sanmıyorum onu
mobilden yazınca bu şekilde oluyorbirde @turkuazz kendisinden o kadar eminki doğru yere yazdığından şüphesi bile yokmuş yazıp çekip gitmiş arkasına bile bakmadan
illaki orda kıza kesme işaretimi koymamız lazım aha kesişeyim kızla, dedimki sara'ya oy vermişsin şimdi oldumusaray kim
İyide Sara,nın kim olduğunu bilmiyorumillaki orda kıza kesme işaretimi koymamız lazım aha kesişeyim kızla, dedimki sara'ya oy vermişsin şimdi oldumu
Abu Ramal'ın Türk olduğunu bilmiyordum.
la şimdi diziyi bırak da şu kızı bu sene 3.kez bir dizide görüyorum bir dizide amerikan subayıydı diğer dizie fransız hırsız şimdi de prison break te arap kızı olmuş ço kyetenkli yani bu ka sık gördüğüme göre kesin bu kızı bulur evlenirim ben ileride sen de @Çiğdem- le devam et @Dosi @vadikızı5x4. Bölüm
dördüncü bölümü yormamışım bende artık @xemrexxx gibi ayrıntılı yorum yapacağım
güzel bir bölümdü
ama hangi milletin kılığına girsede malzemeyi birlikte taşıyor yani benim açımdan sorun değil yeterki bütünlüğünü korusun