Son 2 bölümüm kalmıştı sınavlardan sonra izlerim dedim ama bugün baktım kaldırmışlar ne yapacağız ya alternatif bir link gibi bir şey var mı acaba? :( Torrent ile uğraşmakta istemiyorum.Gerçi altyazıları da kaldırmışlar diyorlar. (b)

@OzaN @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @emree-29
Türk sitelerinden kaldırdılar, subscene ile opensubtitles'da oluyor gir bak o sitelere :D ama ben uğraşmak istemiyorum diyorsan @Çiğdem- e söyle sana izlenecek bir yer bulsun, o ne yapıyor ne ediyor çıkartıyor :A

Sen sessiz sessiz izlemişsin yine. :A
Dizilere yorum yazmama huyumu Game of Thrones ile bırakmayı düşünüyorum. Son 1 hafta kaldı. O günden itibaren düzenli olarak yorum yazacağım. Ama sen izlemiyorsun galiba, o yüzden mahrum kalacaksın o güzel yorumlarımdan :A

Dizilere yorum yazmama huyumu Game of Thrones ile bırakmayı düşünüyorum. Son 1 hafta kaldı. O günden itibaren düzenli olarak yorum yazacağım. Ama sen izlemiyorsun galiba, o yüzden mahrum kalacaksın o güzel yorumlarımdan :A
Evet ben izlemiyorum TWD ile rakiptiler zamanında diye. :A Sen şu Stranger Thingsi izlesene. :F

Evet ben izlemiyorum TWD ile rakiptiler zamanında diye. :A Sen şu Stranger Thingsi izlesene. :F
Öyle saçma iş mi olur ya Twd ayrı GoT ayrı, izlesene işte ikisini de. Bu kadar harika bir diziyi bir inat uğruna izlememek çok büyük kayıp :A

Stranger Things'i de o kadar beklemişim bari 2. sezonun başlamasına yakın izleyeyim diye düşündüm :A 31 Ekim yazıyor imdb de daha vakit var yani :A

Öyle saçma iş mi olur ya Twd ayrı GoT ayrı, izlesene işte ikisini de. Bu kadar harika bir diziyi bir inat uğruna izlememek çok büyük kayıp :A

Stranger Things'i de o kadar beklemişim bari 2. sezonun başlamasına yakın izleyeyim diye düşündüm :A 31 Ekim yazıyor imdb de daha vakit var yani :A
Forumda bir ara 2 dizi çok karşılaştırılıyordu filan oradan gıcık kaptım. Birde 2013'te aşırı fanıydım her şeyi takip ediyordum. :A

Senin üstüne @Tolstoyevski yi atayım en iyisi de gör gününü :A Tolstoyevski Twd ile GoT karşılaştırılıyormuş, ne diyorsun bu konuda :A

Söylediği gibi "Bir Zamanlar" öyle bir kıyaslama vardı, artık TwD unutuldu gitti kendi etti kendi buldu, sen hele gelecek hafta sosyal medyayı gör bir de :A

5x8

Çok şükür sonunda izleyebildim. Her yerden kaldırılınca bulmakta zor oldu. :F

Baya zorunlu ara verince diziyi unutmuş gibiydim ama yinede güzel bir bölümdü.
Michael'in oğlu acaba haritayı gerçekten o mu çizdi diye bende düşündüm ama sonuçta üvey babası'da çizmiştir diye düşündüm nitekim öyle oldu. :F Sonda fena yakalandılar ama bu sarışın ajan belki vazgeçer çünkü diğer ajan ben sıkıldım bu işlerden demişti. :D

Sara nerede?? :(

T-Bag'in çocuğu da çıktı offf ne alaka ya bu adam niye böyle ekipten geri kaldı sezon boyunca?

8.0

@xemrexxx @OzaN @mesmeso61 @Sherlock @Tolstoyevski @MasacRE- @Forumdash @sürgünüm @destere

5x8

Michael'in oğlu acaba haritayı gerçekten o mu çizdi diye bende düşündüm ama sonuçta üvey babası'da çizmiştir diye düşündüm nitekim öyle oldu. :F Sonda fena yakalandılar ama bu sarışın ajan belki vazgeçer çünkü diğer ajan ben sıkıldım bu işlerden demişti. :D

T-Bag'in çocuğu da çıktı offf ne alaka ya bu adam niye böyle ekipten geri kaldı sezon boyunca?

8.0

@xemrexxx @OzaN @mesmeso61 @Sherlock @Tolstoyevski @MasacRE- @Forumdash @sürgünüm @destere
cw in adamlarını nasıl buldun :A :A :A @mrt-06 @xemrexxx @Forumdash
meet-dc-s-legends-of-tomorrow-captain-cold-heat-wave.jpg

5x8

8.0

Ben 5 ya da 6.bölümde bıraktım diziyi ve 5.sezon hiç başlamamış olarak kabul ettim. Güzelim efsanenin amatörleşmesine seyirci kalmak olmazdı ilk 4 sezonun hatrına 5.sezonu yok saymak gerekti.

cw in farkı ayoll :Z:Z:Z

64.mesajta bir farkımız daha var keşfettiğimiz oyuncularlada meşhuruz :A :A :A
https://fav10.net/forum/threads/supernatural-1-8-sezon-yorumları.269640/page-4
Yine konuda çene çalmaya başladın. :A Geçen ki gibi kovacaklar bizi yine. :A :A

Ben 5 ya da 6.bölümde bıraktım diziyi ve 5.sezon hiç başlamamış olarak kabul ettim. Güzelim efsanenin amatörleşmesine seyirci kalmak olmazdı ilk 4 sezonun hatrına 5.sezonu yok saymak gerekti.
Ben bitirdin zanneediyordum. :D 6.Sezonu da 2019'da gelebilirmiş miş diyelim