kız habere yorum yap sen 4. ihtimale ne diyonhahha aa bayramda bile iftira atıyor bu yüzden yer cücesi kaldı bu çocuk
vampir günlükleri ilemi ortak olucakmıs bence the originalsa geçsinler daha iyi @Forumdashkız habere yorum yap sen 4. ihtimale ne diyon
hannoş senin ianı mıncıklar inşallahvampir günlükleri ilemi ortak olucakmıs bence the originalsa geçsinler daha iyi @Forumdash
hahha aaa vampir diziyle onlar ne alaka bee birde onlarda vampir olur sonra uğraş durhannoş senin ianı mıncıklar inşallah
vampir olunca gebermiyorlardı dimihahha aaa vampir diziyle onlar ne alaka bee birde onlarda vampir olur sonra uğraş dur
@mrt-06
Ölümsüz ama kalbimi sökülür kellesi kesilirse geberiyorvampir olunca gebermiyorlardı dimi
senin damon kaç sezondur ölmemiş hannoş hiç ölmez ay o değil de spencerın ablasıyla ; vampire diaries teki başrol çocuk evliydi 2 sene önce falan boşandılar kaderin cilvesi işte şimdi aynı diziye düşerlermiş @Forumdash @mrt-06 @cookiesÖlümsüz ama kalbimi sökülür kellesi kesilirse geberiyor
Hep diyorum bu @xemrexxx aslında bizim dizileri de izlşyor gizliden. Baksana pll'yi bizim izlediğimiz dizilere sarmış
izliyor tabi özellikle süpernaturalı vadi gibi çok yakından takip ediyorsenin damon kaç sezondur ölmemiş hannoş hiç ölmez ay o değil de spencerın ablasıyla ; vampire diaries teki başrol çocuk evliydi 2 sene önce falan boşandılar kaderin cilvesi işte şimdi aynı diziye düşerlermiş @Forumdash @mrt-06 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 56054
ne alakası var bnm izlediğim ergenik diziler en iyi ergenik diziler sizin CW de ergenik kanal olduğu için hemen kapıyorHep diyorum bu @xemrexxx aslında bizim dizileri de izlşyor gizliden. Baksana pll'yi bizim izlediğimiz dizilere sarmış
Aynı diziye düşse bile dejavu yaşarlar sadece zaten vd'de birlikte oynamişlardi. Hatta elenın hocaasıyla yiyişiyordu dimi @Çiğdem-senin damon kaç sezondur ölmemiş hannoş hiç ölmez ay o değil de spencerın ablasıyla ; vampire diaries teki başrol çocuk evliydi 2 sene önce falan boşandılar kaderin cilvesi işte şimdi aynı diziye düşerlermiş @Forumdash @mrt-06 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 56054
kız senin parlak zevkin de pek değişik bir yanda neco şaşmaz diğer yanda @destere nin bisiklet pompasıyla şişirdiği jensen oğlan maşallah ço kdeğişik fantezilerin varizliyor tabi özellikle süpernaturalı vadi gibi çok yakından takip ediyor
Konuda transfer olacak mı yazıyorne alakası var bnm izlediğim ergenik diziler en iyi ergenik diziler sizin CW de ergenik kanal olduğu için hemen kapıyor
kapıyor diyorum transfer oluyor değil bak flash ve supergirl ikisi de glee den başrol şimdi aria da burada başrol oluyor neyse sen ve @Çiğdem- gibi iki CW koliki yakalamışken cingöz recaiden son haberleri geçeyim meryoş senaryo okuyor ; kenan kıyafet provasındaKonuda transfer olacak mı yazıyor
kapıyor diyorum transfer oluyor değil bak flash ve supergirl ikisi de glee den başrol şimdi aria da burada başrol oluyor neyse sen ve @Çiğdem- gibi iki CW koliki yakalamışken cingöz recaiden son haberleri geçeyim meryoş senaryo okuyor ; kenan kıyafet provasında
Ekli dosyayı görüntüle 56055 Ekli dosyayı görüntüle 56056
hhahaha gözlük ile çok tipsiz olmuş meryemAynı diziye düşse bile dejavu yaşarlar sadece zaten vd'de birlikte oynamişlardi. Hatta elenın hocaasıyla yiyişiyordu dimi @Çiğdem-
KARADAYI'da birleştiremedim filmde buluşturuyorumkapıyor diyorum transfer oluyor değil bak flash ve supergirl ikisi de glee den başrol şimdi aria da burada başrol oluyor neyse sen ve @Çiğdem- gibi iki CW koliki yakalamışken cingöz recaiden son haberleri geçeyim meryoş senaryo okuyor ; kenan kıyafet provasında
Ekli dosyayı görüntüle 56055 Ekli dosyayı görüntüle 56056
hhahaha gözlük ile çok tipsiz olmuş meryem
film beğenilirse 2. si 3.sü gelir çiğdem pert olurKARADAYI'da birleştiremedim filmde buluşturuyorum
aa o filmden seri çıkmaz bence çıakrsada 2.filme meryemi almazlar ayollfilm beğenilirse 2. si 3.sü gelir çiğdem pert olur
rüyalarında seni alırlar filmeaa o filmden seri çıkmaz bence çıakrsada 2.filme meryemi almazlar ayoll