Pretty Little Liars Final Yapmıyor Mu?

ben @Çiğdem- ve @destere gibi memeye bakıp karar vermiyorum olmaz:A
Hala aklın cıbıl oğlanlarda :F ben dizileri kasıt etmiştim :A bu arada fotodaki oğlan nasıl asıl @mrt-06 sana sormalıydı:A
@berkann sen de yorumla bakayım konudaki oğlanı. :A
hahha aa bayramda bile iftira atıyor bu yüzden yer cücesi kaldı bu çocuk :A :A :A

Ölümsüz ama kalbimi sökülür kellesi kesilirse geberiyor :A :A :A
senin damon kaç sezondur ölmemiş hannoş hiç ölmez:A ay o değil de spencerın ablasıyla ; vampire diaries teki başrol çocuk evliydi 2 sene önce falan boşandılar kaderin cilvesi işte şimdi aynı diziye düşerlermiş:A @Forumdash @mrt-06 @cookies
upload_2017-6-26_22-12-54.jpeg

Hep diyorum bu @xemrexxx aslında bizim dizileri de izlşyor gizliden. Baksana pll'yi bizim izlediğimiz dizilere sarmış:F
senin damon kaç sezondur ölmemiş hannoş hiç ölmez:A ay o değil de spencerın ablasıyla ; vampire diaries teki başrol çocuk evliydi 2 sene önce falan boşandılar kaderin cilvesi işte şimdi aynı diziye düşerlermiş:A @Forumdash @mrt-06 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 56054
izliyor tabi özellikle süpernaturalı vadi gibi çok yakından takip ediyor :A :A :A

Konuda transfer olacak mı yazıyor :F
kapıyor diyorum transfer oluyor değil bak flash ve supergirl ikisi de glee den başrol şimdi aria da burada başrol oluyor:A neyse sen ve @Çiğdem- gibi iki CW koliki yakalamışken cingöz recaiden son haberleri geçeyim meryoş senaryo okuyor ; kenan kıyafet provasında:A
DDQqc6TXsAA6AiR.jpg
DDQqc6VWsAMmjnM.jpg

kapıyor diyorum transfer oluyor değil bak flash ve supergirl ikisi de glee den başrol şimdi aria da burada başrol oluyor:A neyse sen ve @Çiğdem- gibi iki CW koliki yakalamışken cingöz recaiden son haberleri geçeyim meryoş senaryo okuyor ; kenan kıyafet provasında:A
Ekli dosyayı görüntüle 56055 Ekli dosyayı görüntüle 56056
Aynı diziye düşse bile dejavu yaşarlar sadece:X zaten vd'de birlikte oynamişlardi. Hatta elenın hocaasıyla yiyişiyordu dimi @Çiğdem-
hhahaha gözlük ile çok tipsiz olmuş meryem :A :A :A