Pretty Little Liars Final Yapmıyor Mu?

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,104
Puanı
1,060
Önümüzdeki hafta 7. sezon 20. bölümüyle final yapmaya hazırlanan Pretty Little Liars 'tan yeni haberler geldi.

Dünya genelinde sosyal medyada en çok konuşulan dizi olan Pretty Little Liars fanlarının ısrarları üzerine diziyle ilgili yeni ihtimaller gündeme geldi. İşte yapımcıların ve Freeform kanalının düşündüğü o ihtimaller;

1. Dizi final yapsa da sadece Emily ve Alison çifti üzerine yeni bir dizi yapılabilir.
  2. Dizinin finali sinema filmiyle yapılabilir.
  3. Roman uyarlaması olan hikayeye yeni kitaplar eklenebilir.
  4. Bu sezın final yapan Vampire Diaries dizisindeki karakterler ve Pretty Litlle Liars dizisindeki karakterlerden oluşan ortak bir dizi çkilebilir.

pretty-little-liars-gq-2014.jpg

türkiyeye de uyarlandı tatlı küçük yalancılar diye ismi lazım değil @Billy Kane in çok sevdiği bir senarist @destere gibi sıvadı hiakyeyi.ss neyse konu 5 liseli kız arkadaş var bunlardan biri öldürülüyor kalan 4üne mesajlar falan gelmeye başlıyor

bu arada sen izlemiyor muydun diziyi yoksa o @MelankoliK miydi (b)

türkiyeye de uyarlandı tatlı küçük yalancılar diye ismi lazım değil @Billy Kane in çok sevdiği bir senarist @destere gibi sıvadı hiakyeyi.ss neyse konu 5 liseli kız arkadaş var bunlardan biri öldürülüyor kalan 4üne mesajlar falan gelmeye başlıyor

Hayır, ben izlemiyordum.

Mertin fotosu 4.ihtimali duyunca sen ve @Çiğdem- ile seni temsil ediyor @xemrexxx sonuçta biriniz diğerini diğeri ötekini seviyor. Ama iki dizide bana verdi :A sanırım kanal, ben diziyi bırakınca battı adı bile değişmiş:A

Mertin fotosu 4.ihtimali duyunca sen ve @Çiğdem- ile temsil ediyor @xemrexxx sonuçta biriniz diğerini diğeri ötekini seviyor. Ama iki dizide bana verdi :A sanırım kanal, ben diziyi bırakınca battı adı bile değişmiş:A
yoo ne alakası var plls full @destere nin cıbırlarından oluşuyor:D vampirli diziden de cıbır gelebilir zaten erkek de gelse @Çiğdem- beğendiği için pek sayılmaz onlar:A

Ben izliyordum Emre'ciğim :lol:
Harim Sultaan ne yapıyor? :A