Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

aria nın tombiş annesi vardı hatırladıkça gözüm yaşardı şimdi eli orası burası öpülesi şey nerelerde şimdi kimbilir

ama burda A.D herşey çıkabilir o konuda bişey diyemem
Herhalde tasarruf için anneleri diziden çıkardılar eskiden hepsinin ailesi vardı.

Herhalde tasarruf için anneleri diziden çıkardılar eskiden hepsinin ailesi vardı.
tasarruf için çıkardılarsa iyi aslında ben unuttuklarını sanıyorum
o senaryonun devamını hala merakla bekliyoruz orda noldu

birde kızların ebeveynleride hiç boş durmuyor onlardaki aksiyon görünmeyen buzdağı gibi mesela spoşun babası zamanında tuttuğunu hamile bırakıyormuş
ted dediğimiz dana ne işler çevirmiş aileler bir acayip
bir düzgün aile sadece emily ailesiydi

Zaten tek düzgün aile Emily'nin olduğu için senarist Marle teyzemiz Emily'nin babasını öldürdü annesini delirtip gönderdi.

Kıyamam teyzeme ya bize o kadar heyecan yaşattı 7 sezon boyunca elimiz ağzımızda şok olup izledik.
o kadar güzel kızları hangi diziye koysan yinede heyecan basardı beni
marleyden çok kızlara teşekürlerimizi yolluyorum burdan

Üzüldüm gerçekten, 20. Bölümde bitecek sanıyordum ona göre kendimi ayarlamıştım.
bu hafta senaryo biraz hızlandı farkındaysan yani 17. bölümde herşey ortaya çıkabilir artık her bölüm kütür kütür sürpriz patlatıyorlar

bu hafta senaryo biraz hızlandı farkındaysan yani 17. bölümde herşey ortaya çıkabilir artık her bölüm kütür kütür sürpriz patlatıyorlar
Evet haklısın son bölümlerde ovvv süperdi, uçurdu dizi falan yorumlar yapıyorduk meğersek sona yaklaşmışız haberimiz yokmuş. Güle oynaya finale geldik.
Bende saf saf daha 5 bölüm var diyordum.

Evet haklısın son bölümlerde ovvv süperdi, uçurdu dizi falan yorumlar yapıyorduk meğersek sona yaklaşmışız haberimiz yokmuş. Güle oynaya finale geldik.
Bende saf saf daha 5 bölüm var diyordum.
normalde 20 bölümde az olması lazım her sezonu 20 bölümden fazlaydı ben hatta 24 bölüm sanıyordum

normalde 20 bölümde az olması lazım her sezonu 20 bölümden fazlaydı ben hatta 24 bölüm sanıyordum
İlk sezonları 24 bölümdü son 2 sezon 20 bölüm çektikler, bu sezon da 20 bölüm olur demiştim o yüzden.

Herhalde uzatacak dermanı kalmadı senaristin, kolay değil 150 bölüme yakın böyle bir dizide gizem, heyecan, gerilim unsurlarını koruyarak dizi çekmek.

alison 14 yaşlarında sempatik bir kızken katılmış diziye şimdi 23 yaşlarında tosuncuk bir kıza dönüşmüş
oyuncularda yıpranıyor tabi
ama zaman bazılarınada faydalı oluyor mesela aria gittikçe güzelleşti

23 olduğuna emin misin? Benim bildiğim hepsi 30+ yaşına girdi.

Alison'un bir hastalığı varmış maalesef metabolizması yavaş çalıştığı için kilo alıyormuş ondan şişmanlamış doğum yaptıktan sonra kilo verememiş.

Mesela Emily ve Spencer da hiç değişmiyor. Aria'nın uzun saçlı hali de hoştu bence.

sasha(alison) 96 doğumlu
nasıl 30 oluyor 23 de değil 21 yaşlarında falan

diğerlerindede en büyükleri spoş aria ile hannoş ise yaşıt 94 doğumlu falan

Final 20. Bölüm değil mi? 😱 Fragmanda final bölümü 2 hafta sonra diyor yani 17. bölüm oluyor bu.
@xemrexxx @destere

ayrıntıları tosbağa @xemrexxx ye sormak lazım onun kulağı deliktir dedikoduları çabuk duyar ben ne yayınlarlarsa onu izleyenlerdenim 45 bölümde olsa izlerim
hay sizin ingilizcenizi @Çiğdem- öpsün dizi 2 hafta ara verdi orada onu söylüyo 2 hafta sonra final bölümleriyle devam diyor