Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Alison Emily'den nasıl hamile kaldı? Spencer ile babası arasında geçen diyaloğu anlmadım o kadın aslında diğeri miymiş.
alison hastaneye yatırılmıştı ya sezonun ilk bölümlerinde orada bayıltılıp ameliyat edilmiş emily nin yumurtalar eklenmiş

evet spencerın babası mary i jessica sanmış, alisonın anası olan kadın

@Çiğdem- bak benim dediğim gibi olmuş.
Ayoll kız kızdan nasıl hamile kalıyor ben onu şey edemedim yumurtayı enjekte edip diğer oğlanın spermin ile şey oldu o zaman.

Şok üstü şok.
Aria da ihanet etti. :S

bu diziyi izlemeyenler kınıyorum bir ilk gerçekleştirdik kız kızı hamile bıraktı
esmer olan sarışını hamile bıraktı böyle bir senaryo gördünüz de mi izlemiyonuz eyyy melunlar @MasacRE- @Doğu @cookies @Bully @denizz19 @Dosi @vadikızı

aslında @Çiğdem- izlemeli artık kızlar kendi işini kendi görüyor dizide erkekler çikinellaya kalır
@destere zaten izliyor

totosu yere yakından korkucan demişler

😱Kız kızı ne yapmış dedin ne yapmış teyzem

Benim dediğim gibi olmuştur işte öldürdükleri oğlanın spermlerinin katkısı olmuştur.

Yoksa mantıken olamaz acaba @destere ne diyecek bu işe.

Benim dediğim gibi olmuştur işte öldürdükleri oğlanın spermlerinin katkısı olmuştur.

Yoksa mantıken olamaz acaba @destere ne diyecek bu işe.
eğer erkek spermi işi varsa ozaman erkekten hamile olmus sayılmazmı kızdan hamile diyorsunuz ayoll tövbe tövbe iyiki bu diziye devam etmedim

aslında biz kadınlar ocuk olayı yüzünden erkeklere katlanıyoruz eğer erkeğe gerek yoksa hepinizi doldurup bir adaya postalayabiliriz

@destere

kız bak bu da 18 yaşına kadar erkekti sonradan kadın oldu bu bile sonradan olmasına rağmen senden daha güzel çikinella utandım senin adına
@cookies @vadikızı @Bully @Harunnn60 @destere @mrt-06 @Dosi

İki kızın yumurtası olmasa erkek ne yapacak işte iki kızın ve o adamın çocuğu oluyor.

O adaya da sen gidersin sadece, ablam yine fantezi yaptı.
@xemrexxx

kız bak bu da 18 yaşına kadar erkekti sonradan kadın oldu bu bile sonradan olmasına rağmen senden daha güzel çikinella utandım senin adına
@cookies @vadikızı @Bully @Harunnn60 @destere @mrt-06 @Dosi
Hakikatten 5 sezon boyunca kız sandık bu hanımı.
@Çiğdem-

O kız olanın bamyası vardır belki