ben en iyisi bu bölümük önce izleyeyim sesnseyi sonraya bırayaım sense uzun soluklu bir diziBu gece izle bence gerçekten PLL'nin en iyi bölümlerinden biriydi.
ben en iyisi bu bölümük önce izleyeyim sesnseyi sonraya bırayaım sense uzun soluklu bir diziBu gece izle bence gerçekten PLL'nin en iyi bölümlerinden biriydi.
Bence de öyle yap bu heyecanı erteleme derim.ben en iyisi bu bölümük önce izleyeyim sesnseyi sonraya bırayaım sense uzun soluklu bir dizi
artık yorumu sabah yapabilirimBence de öyle yap bu heyecanı erteleme derim.
İzledikten sonra yorumunu da bekliyorum.
Olsun yeterki bu gece izle.artık yorumu sabah yapabilirim
Ben de sana katılıyorum sonu herhalde mutlu bitecek kızlar için. Emily de bizim sarı bombayla olur.7x13. Bölüm
güzel bir bölümdü sadece spoş ile marko kazmasının arasındaki gereksiz münasebetleri sevmedim onun haricinde hareketli bir bölümdü
oyuncak evin altında zehirli fıskiye yatıyormuş caleb i kör edeceklerdi? keşke kör olsaydı zaten hannoşa yaklaşanı fare zehiriyle zehirlemek lazım
A.D nin kızları sırayla kullanıma sokması sinir bozucu hannoş sırasını savdı ne ödül alacaktı göremedik yeni sıra kimde acaba tam göremedim spoşa geçmiş olabilir
yvonne un ölümü kötü oldu güzel kızdı tobby yuvarlağı bu acıyla spoşa tekrar dönecektir zaten herkes kendi ilk gözağrılarına dönecek buna eminim sadece arada antreman yaptılar çeşit kattılar işe
ezra ile nicole arasındaki oynaşında fazla süreceğini sanmam o da aria ya koşacaktırda yazık oluyor kızlara bunca sapı haketmiyorlar
aria ve emily nin sydney in peşinde hafiyelik yaptığı sahneler heyecanlıydı
hele son sahnede nicole ü arianın evinde gördüğümüz sahne müthişti korkudan yüreğimiz şeyimize geldi
nicole u sormuşsun @mrt-06 , nicole ezranın uzun süre öldü zannedip ağıt yaktığı kız
ne demek yine sor yine cevaplarım sapları sorma ama dizideki kızların tüm sülalesini tanıyorumBen de sana katılıyorum sonu herhalde mutlu bitecek kızlar için. Emily de bizim sarı bombayla olur.
Televizyondaki kıza pek benzetemedim de o yüzden sormuştum, teşekkürler.
Benim senaryomum başı ciddi tehlikedene demek yine sor yine cevaplarım sapları sorma ama dizideki kızların tüm sülalesini tanıyorum
en fanatik takipçin @Çiğdem- foruma girmiyor tabi bu gidişle iflas bayrağını çekersin yakındaBenim senaryomum başı ciddi tehlikede
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yardım edersin sen tamammı beren saati diziye sokucam senin dediğin tarhana sultanıda koyacam Halkın polisine tahtaya vur başka darbe olmasın diye @destere görevi şu ekibin Vodafone arenayı korumak Fenerbahçe-beşiktaş maçına bombalı saldırı Beşiktaşı komple yok etmek hedefien fanatik takipçin @Çiğdem- foruma girmiyor tabi bu gidişle iflas bayrağını çekersin yakında
yarına kaldı malesef bu sefer tuzağa düşmedim yorumunu okumadan alıntı yaptım senden7x14
Son 15DK'sını ağzımı açık izledim geçmiş bölümlerle bağlantılar kuruldu. 😱
Aria hainlik yaptı, Hanna A.D'yi öğrendi sanırım adam Lucas dedi ama herhalde o da piyondur...
Alison Emily'den hamile kaldı. 😱 Dizi Dallas'a döndü.
Spencer'ın annesi olayını anlamadım babası ne anlatıı. @xemrexxx
9/10
@destere @DiziTutkunu
İyi yapmışsın bölüm şok üstü şok edecek seni.yarına kaldı malesef bu sefer tuzağa düşmedim yorumunu okumadan alıntı yaptım senden
İzledim dur eve gideyim birİyi yapmışsın bölüm şok üstü şok edecek seni.
@xemrexxx izlemedin mi hala. .ss
Yabancı reyting konusuna da bak eve gidince benim bayağı kafam karıştı.İzledim dur eve gideyim bir
hala izlemedim lucifer ın son bölümü izleyebildim ancaİyi yapmışsın bölüm şok üstü şok edecek seni.
@xemrexxx izlemedin mi hala. .ss
Bölümde anlamadığım yerler var izle de soracağım. .sshala izlemedim lucifer ın son bölümü izleyebildim anca
Senaryoya bakmayız diye tehdit ediyorBölümde anlamadığım yerler var izle de soracağım. .ss
bir saat sonra yorumum geliyorBölümde anlamadığım yerler var izle de soracağım. .ss