Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

7x13. Bölüm

güzel bir bölümdü sadece spoş ile marko kazmasının arasındaki gereksiz münasebetleri sevmedim onun haricinde hareketli bir bölümdü :)
oyuncak evin altında zehirli fıskiye yatıyormuş caleb i kör edeceklerdi? keşke kör olsaydı zaten hannoşa yaklaşanı fare zehiriyle zehirlemek lazım :)
A.D nin kızları sırayla kullanıma sokması sinir bozucu hannoş sırasını savdı ne ödül alacaktı göremedik yeni sıra kimde acaba tam göremedim spoşa geçmiş olabilir :)
yvonne un ölümü kötü oldu güzel kızdı tobby yuvarlağı bu acıyla spoşa tekrar dönecektir zaten herkes kendi ilk gözağrılarına dönecek buna eminim sadece arada antreman yaptılar çeşit kattılar işe :)
ezra ile nicole arasındaki oynaşında fazla süreceğini sanmam o da aria ya koşacaktırda yazık oluyor kızlara bunca sapı haketmiyorlar :)
aria ve emily nin sydney in peşinde hafiyelik yaptığı sahneler heyecanlıydı
hele son sahnede nicole ü arianın evinde gördüğümüz sahne müthişti korkudan yüreğimiz şeyimize geldi :)

nicole u sormuşsun @mrt-06 , nicole ezranın uzun süre öldü zannedip ağıt yaktığı kız :)

7x13. Bölüm

güzel bir bölümdü sadece spoş ile marko kazmasının arasındaki gereksiz münasebetleri sevmedim onun haricinde hareketli bir bölümdü :)
oyuncak evin altında zehirli fıskiye yatıyormuş caleb i kör edeceklerdi? keşke kör olsaydı zaten hannoşa yaklaşanı fare zehiriyle zehirlemek lazım :)
A.D nin kızları sırayla kullanıma sokması sinir bozucu hannoş sırasını savdı ne ödül alacaktı göremedik yeni sıra kimde acaba tam göremedim spoşa geçmiş olabilir :)
yvonne un ölümü kötü oldu güzel kızdı tobby yuvarlağı bu acıyla spoşa tekrar dönecektir zaten herkes kendi ilk gözağrılarına dönecek buna eminim sadece arada antreman yaptılar çeşit kattılar işe :)
ezra ile nicole arasındaki oynaşında fazla süreceğini sanmam o da aria ya koşacaktırda yazık oluyor kızlara bunca sapı haketmiyorlar :)
aria ve emily nin sydney in peşinde hafiyelik yaptığı sahneler heyecanlıydı
hele son sahnede nicole ü arianın evinde gördüğümüz sahne müthişti korkudan yüreğimiz şeyimize geldi :)

nicole u sormuşsun @mrt-06 , nicole ezranın uzun süre öldü zannedip ağıt yaktığı kız :)
Ben de sana katılıyorum sonu herhalde mutlu bitecek kızlar için. Emily de bizim sarı bombayla olur. :)

Televizyondaki kıza pek benzetemedim de o yüzden sormuştum, teşekkürler. :)

Ben de sana katılıyorum sonu herhalde mutlu bitecek kızlar için. Emily de bizim sarı bombayla olur. :)

Televizyondaki kıza pek benzetemedim de o yüzden sormuştum, teşekkürler. :)
ne demek yine sor yine cevaplarım :) sapları sorma ama dizideki kızların tüm sülalesini tanıyorum:)

en fanatik takipçin @Çiğdem- foruma girmiyor tabi bu gidişle iflas bayrağını çekersin yakında :)
Yardım edersin sen tamammı beren saati diziye sokucam senin dediğin tarhana sultanıda koyacam Halkın polisine tahtaya vur başka darbe olmasın diye @destere görevi şu ekibin Vodafone arenayı korumak Fenerbahçe-beşiktaş maçına bombalı saldırı Beşiktaşı komple yok etmek hedefi

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7x14

Son 15DK'sını ağzımı açık izledim geçmiş bölümlerle bağlantılar kuruldu. 😱

Aria hainlik yaptı, Hanna A.D'yi öğrendi sanırım adam Lucas dedi ama herhalde o da piyondur...

Alison Emily'den hamile kaldı. 😱 Dizi Dallas'a döndü. :F

Spencer'ın annesi olayını anlamadım babası ne anlatıı. (b) @xemrexxx

9/10

@destere @DiziTutkunu

7x14

Son 15DK'sını ağzımı açık izledim geçmiş bölümlerle bağlantılar kuruldu. 😱

Aria hainlik yaptı, Hanna A.D'yi öğrendi sanırım adam Lucas dedi ama herhalde o da piyondur...

Alison Emily'den hamile kaldı. 😱 Dizi Dallas'a döndü. :F

Spencer'ın annesi olayını anlamadım babası ne anlatıı. (b) @xemrexxx

9/10

@destere @DiziTutkunu
yarına kaldı malesef :) bu sefer tuzağa düşmedim yorumunu okumadan alıntı yaptım senden :)

Bölümde anlamadığım yerler var izle de soracağım. .ss
Senaryoya bakmayız diye tehdit ediyor
Lacivertin reytingini yükselten halkın polisiydi @denizz19 bunu yaparak senaryosuna intihar yapıyor biraz Ab ye yönelticem senaryomu başıma bela açmasın ve forumun

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi