addison da alison gibi kaçırılırsa 7 sezon daha izlerizaddison u gördünüz değilmi üfff) konuyu anlatacaktım kafa oraya gitti)
addison da alison gibi kaçırılırsa 7 sezon daha izlerizaddison u gördünüz değilmi üfff) konuyu anlatacaktım kafa oraya gitti)
o kadar kötülük içinde barındırıyor kız ama gram kinlenmedimaddison da alison gibi kaçırılırsa 7 sezon daha izleriz
@Çiğdem- gibi bence bu addison da cüce ve sinsio kadar kötülük içinde barındırıyor kız ama gram kinlenmedimneresine baksam sevesim geliyor
@Çiğdem- gibi bence bu addison da cüce ve sinsi
Addison kim beeo kadar kötülük içinde barındırıyor kız ama gram kinlenmedimneresine baksam sevesim geliyor
ama bunun mona gibi totosu yere yakın değil@Çiğdem- gibi bence bu addison da cüce ve sinsi
hiç ya öyle pis bir kız katıldıda diziye onu yorumluyoruzAddison kim bee
O kadar etiket yaptım bir tanesine dönmüşsün geç de olsa, bundan sonra seni etiketlemeyeceğim elticim. Zaten cevap vermiyorsun.addison u gördünüz değilmi üfff) konuyu anlatacaktım kafa oraya gitti)
Ben de onu diyecektim benim kız versiyonum gibi.
vallahi genelde etiketlere dönmeye çalışıyorum özellikle atlattığım mesaj olmadı bugüne kadarO kadar etiket yaptım bir tanesine dönmüşsün geç de olsa, bundan sonra seni etiketlemeyeceğim elticim. Zaten cevap vermiyorsun.
Ben de onu diyecektim benim kız versiyonum gibi.
standartları çok yüksek tutuyorlar dizide oynatmak için
Aria'ya benzettim ben de.
Aria'ya benzettim ben de.
aa evet o kız geldi benimde aklımastandartları çok yüksek tutuyorlar dizide oynatmak içino yüzden mükemmele yakın olanlar genelde birbirine benziyor
niye yukardaki mesajıma gözlük attın tümsek kafalı görümcekAria'ya benzettim ben de.
ay senin aklına niye kızlar geliyor anlamadım benim aklıma gelse neyseaa evet o kız geldi benimde aklıma
Alındım çünkü sana, şen şakrak olup sahte gülücükler kalpler atasım gelmedi.niye yukardaki mesajıma gözlük attın tümsek kafalı görümcek
ay senin akılan niye kızlar geliyor anlamadım benim aklıma gelse neyse
boşuna alınmışsın aynı şeyi bir kez @Harunnn60 da söylemişti benim mesaja cevap vermemişsin diyorduda sonunda o da anladıki olay öyle değilAlındım çünkü sana, şen şakrak olup sahte gülücükler kalpler atasım gelmedi.
Tamam iyi niyetine inanıyorum.boşuna alınmışsın aynı şeyi bir kez @Harunnn60 da söylemişti benim mesaja cevap vermemişsin diyorduda sonunda o da anladıki olay öyle değilşimdi foruma girdiğimde bir mesaja cevap veriyorum tesadüfen o mesaj sahibi forumda online oluyor anında cevap yazıyor öyle olunca tekrar ona cevap yazarken sohbet uzuyor eski mesajların tümüne göz atma imkanım kalkıyor aradan karambole gidiyor? yani a veya b kişisinin özellikle mesajını pas geçmişliğim hiç olmadı öyle bir olumsuzluk olmuşsa genelde herkesin mesajıyla alakalıdır
Tamam iyi niyetine inanıyorum.Bunu da yüreğime gömerim elticim.
Ondan değil ben biriyle bozuk kalamıyorum bu zamana kadar bir kişiyle ciddi şekilde küsmüştüm 5. sınıftaydım hala aklıma geldikçe içim burkulur.hemen kandınmıiki uyduruk bahane sıraladım yuttu saftirik görümcek
bunu söylemen iyi oldu bu duygusal çöküşünü sonuna kadar sümürürüz artıkOndan değil ben biriyle bozuk kalamıyorum bu zamana kadar bir kişiyle ciddi şekilde küsmüştüm 5. sınıftaydım hala aklıma geldikçe içim burkulur.
Bir @vadikızı kadar da duygusal değilim ama.bunu söylemen iyi oldu bu duygusal çöküşünü sonuna kadar sümürürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?