Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Ben de 2 bölümünü izlemiştim,dizi güzel ilerliyordu

@Çiğdem- @Ahmad

Lezbiyenliğin Türkiye de yazamazlar onlarda Hannanin hırsızlığının Emiliye vermis işte.

Bu arada yerli deki olaylar 4.sezonda anlatılıyormuş öyle yazmıştı birin
sende izle @Maskeli Fedai spoi vermeyelimde tüm karakterler farklı vlla hepsinin özellikelriyle oynamıslar sende katıl bize

@Ahmad mona galiba hannanın kankası @xemrexxx in dediğine göre bu 5 kız kadar önemli bir karaktermiş bakalım ilerk bölümlerde ağırlığını koyucaktır galiba

@Çiğdem- @Ahmad

Lezbiyenliğin Türkiye de yazamazlar onlarda Hannanin hırsızlığının Emiliye vermis işte.

Bu arada yerli deki olaylar 4.sezonda anlatılıyormuş öyle yazmıştı birin
İşte onu anlamadım lezbiyenlikle hırsızlığın ne alakası var. Yerli versiyondaki Hande de Hanna gibi hırsız olabilirdi. Sadece yerlide Emily karakterinin en belirgin özeliği olan lezbiyenliğini yazamadıkları için hırsızı o yapmışlar olabilir.

Ben orjinalin ilk bölümünde yerlidekinden pek büyük fark görmedim. 4. sezondaki anlatılan ne vardı hala bulamadım?

şuu olabilirm acaba yaaa türk versionda açelyanın katili tanıdığını öğreniyorlar ama yabancı versionda öyle birşey yok 4. sezondamı öürenicekelr acaba bunu @xemrexxx bumuydu o sezonlardan gelen spoi ben öyle anladım

Hmm anladım. Bakalım neler olacak, merak ettim.

Özellikle şu komşudan ne çıkacak onu merak ediyorum, öylesine birine benzemiyor. Ama türk versionda yoktu o, tabii Emily'nin aşkı olduğu için.

Türk versiondaki son sahne, yazlığa dönüş sahnesi 4. sezon galiba haklısın.

sonra kızları takip eden adamda yabancıda yoktu belki kızları takip eden adamda 4.sezonda olur ayoll bunlara kalırsa eğer açelyanın ölmediği 3-4 bölüm sonra ortaya çıkıcak yabancıda 4-5 sezonalrda ortaya çıkmıs ama türk versionda 3-4 bölüme yaşadığı belli olur

@Ahmad @Çiğdem- Emily nin boyle bir kozu varya orijinalde lezbiyenliğin yapamayacakları na gore bunu kullanmışlar

Tüm izlediğimiz olaylar 4.sezona ait Acelyanin yani Alisonun ölmediği de 4.sezonda ortaya çıkıyor

kız açelyanın orada gördüğü katili değil ileride anlıcan 20.bölüm gi,bi olacak orjinaline uygun giderse

Diyoruz ki biz, ilk bölümdeki 4. sezondan olan sahne hangisi idi?
orjineli izleyenler 4.sezondan olan sahneleri 1.bölümden gösterdiler dedi hangi sahnelerdi
şu parlak hoca var ya onun bu işlere dahil olduğu 4.sezonda ortaya çıkıyordu hani kapşonlu birini buldu aslının çantasını falan çaldı orjinalinde kapşonu kendi giyiyordu 4. sezon 17-18. bölümde ortaya çıkıyordu bu

Ya arkadaşlar mona yerli versiyondada var ama farklı ilerletecekler hatta oynayan kızda Özge Özacar

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çiğdem'e farklı geldi çünkü, Cesur 1x7 de falan geliyodu. Ezra'nın sırrı 4.sezonda açıklandı. 6.sezon oldu hala A'nın yüzünü göremedik. Onun dışında Mike yok, Hanna onla çıkıyodu ve bu onun için sırdı. Alisonla tartışıyorlardı ama Mona karakteri var onun içim rahatım. Yaşasın Mona Vanderwaal [emoji1]

Ama yerli versionda da ona da A'dan mesaj geldi.

Yalnız Açelya Selin'lerin yazlığında kaybolup Ademoğlu malikanesinde bulundu. Orjinalinde kaybolduğu yerde bulunmuştu. Ve orjinalinde Açelya Ilgaz'a aşık olduğu düşünülecek

Yalnız Açelya Selin'lerin yazlığında kaybolup Ademoğlu malikanesinde bulundu. Orjinalinde kaybolduğu yerde bulunmuştu. Ve orjinalinde Açelya Ilgaz'a aşık olduğu düşünülecek
Çok fazla spoi yedim galiba.

Daha fazla soru sormayacağım artık.

Ama yerli versionda da ona da A'dan mesaj geldi.
@xemrexxx şunu söylüyor @Ahmad hocanın bu işlerle alakası a ile bağlantısı falan 4. sezonda ortaya çıkıyordu diyor