Aman Selim kız teeee Amerika'da, ulaşman imkansız.o kadarda değil allah kimseyi tamamen mahrum bırakmaz benide düşünmüştür))
bugün aldığım en güzel haberinsan üzülüyor tabi öyle bişeyin boşa gitmesine)
Jenna'nın kör olmadığını öğrendiler. 😱
Aman Selim kız teeee Amerika'da, ulaşman imkansız.o kadarda değil allah kimseyi tamamen mahrum bırakmaz benide düşünmüştür))
fazlada açılamamöyle bir neyin? biraz açıkla o kısmı?
bencil değilimki ordada benim gibi değer verenler vardır bari onlar yararlansınAman Selim kız teeee Amerika'da, ulaşman imkansız.)
Jenna'nın kör olmadığını öğrendiler. 😱
yanlız Allah @Çiğdem- den almış malzemeyi emily e vermiş maşallah))
ayy hadi oradan beee hiçbir eksiğim yok benim bu kızdan hatta fazlam vardıro kadarda değil allah kimseyi tamamen mahrum bırakmaz benide düşünmüştür))
ben bu adamı rasenwood dizisinden takip etmiştim pll dizisinin spin-ofuydu ama kısa sürmüştü malesef ordan bliyorum yanı huyunu boşuna karalama adamıSen diziyi izlemiyorsun bile. 😱 Belki çok itici her şey dış görünüş mü?
Bak mesela @destere dıştan tövbestağfutullah içten maşallah.)))))
fazlan varsa sana var sor @destere ye biliyor mu senin fazlalarını çocuk görmüş mü?ayy hadi oradan beee hiçbir eksiğim yok benim bu kızdan hatta fazlam vardır
ben bu adamı rasenwood dizisinden takip etmiştim pll dizisinin spin-ofuydu ama kısa sürmüştü malesef ordan bliyorum yanı huyunu boşuna karalama adamı
biliyordum biliyordum o yüzden seni seçtim zatenayy hadi oradan beee hiçbir eksiğim yok benim bu kızdan hatta fazlam vardır
ben bu adamı rasenwood dizisinden takip etmiştim pll dizisinin spin-ofuydu ama kısa sürmüştü malesef ordan bliyorum yanı huyunu boşuna karalama adamı
Bunun da spin of'u var.ayy hadi oradan beee hiçbir eksiğim yok benim bu kızdan hatta fazlam vardır
caleb başrol olarak pll dizisinin spin-ofunda oynamıştı ve fantastik bir diziydi işin içine yaratıklar falan girmişti hannada diziye konuk olarak geliyorduBunun da spin of'u var.Ne anlatıyor?
birşey kanıtlamama gerek yok
ama kanıtlasanda yok dememcaleb başrol olarak pll dizisinin spin-ofunda oynamıştı ve fantastik bir diziydi işin içine yaratıklar falan girmişti hannada diziye konuk olarak geliyordu
birşey kanıtlamama gerek yok
ezranın para oalyı ile türk dizisine bağliceklerKüçük Mona öldi mü
Melissa dul kaldi mu
-A öçin aldi mu
Emdi duvar yıkilur.))))))
Ezra o paraları nerden buldu uffff dizide bir sır bitiyor öbürü başlıyor keşke vaktim olsa da tüm sezonları bitirsem hemencek.
Acep -A ile iş birliği mi yaptı dedim zaten eskiden de -A olduğundan şüphe ediyordum.ezranın para oalyı ile türk dizisine bağlicekler
hayır klasik düşün türk dizilerinin temel konusu afk ve medcezirden gitAcep -A ile iş birliği mi yaptı dedim zaten eskiden de -A olduğundan şüphe ediyordum.
Zaten son bölümlerde bir hallere girdi işsizlik başına vurdu.
AFK'dan gidersem Feriha'nın abisi jigolo olmuştu. Bu oğlan da mı geceleri başka işler yapıyor zaten parlak.hayır klasik düşün türk dizilerinin temel konusu afk ve medcezirden git
ay ana konularını düşün iki dizinin zengin-fakir oalyıAFK'dan gidersem Feriha'nın abisi jigolo olmuştu. Bu oğlan da mı geceleri başka işler yapıyor zaten parlak.
Ya herhalde Aria'nın karşısında ezilmemek için bir şeylerini satmıştır mantıklı düşünürsek.
Babasından kalma eski arabasını satmış. .ssay ana konularını düşün iki dizinin zengin-fakir oalyı
az biraz bişi olacakBabasından kalma eski arabasını satmış. .ss
Emre bir şey sorcam Maya ile ilgili çok şaşıracağım bir şey olacak mı? Deli Mona kızlara bir şifre verdi Maya'nın internet sitesiymiş ama şifreli.
En fazla o orgütten çıkar herhalde çünkü öbür oğlan Maya'yı da gördüm demişti Emily'e.az biraz bişi olacak
ezranın anası çıktı mı ortaya
ezranın anası gelince para durumunu anlıcanEn fazla o orgütten çıkar herhalde çünkü öbür oğlan Maya'yı da gördüm demişti Emily'e.
O da mı gelecek diziye, yok daha ailesiyle tanışamıdık daha Aria ile şey ediyorlar adamın içine @destere kaçmış sanki her bölüm öpüyor Aria'mı.
Belki bu akşam Kösem yerine PLL izlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?