Havalara girmiş kendi yakışıklı mı sanıyor bu? Şimdi paylaşınca fotolarına baktım da.
Havalara girmiş kendi yakışıklı mı sanıyor bu? Şimdi paylaşınca fotolarına baktım da.
komple popoyu açtığı bir foto vardı instagram neden kapatmadı bunuHavalara girmiş kendi yakışıklı mı sanıyor bu? Şimdi paylaşınca fotolarına baktım da.Esra ay pardon Ezra ne kadar beyefendi oysa.
bu arada emily %50 yi zor tutmış yine @destere koş @Çiğdem- çatlamadanHavalara girmiş kendi yakışıklı mı sanıyor bu? Şimdi paylaşınca fotolarına baktım da.Esra ay pardon Ezra ne kadar beyefendi oysa.
calebemi laf atıyorsunuz siz koparırım dilleriniziHavalara girmiş kendi yakışıklı mı sanıyor bu? Şimdi paylaşınca fotolarına baktım da.Esra ay pardon Ezra ne kadar beyefendi oysa.
senin caleb hamile kalmış bakcalebemi laf atıyorsunuz siz koparırım dillerinizi
bir de boydan çıksaydı güzel olurdu alt tarafta da şeyler vardır yani koltuklaryumurta gibi çocukmuş@Çiğdem- kalpten gitmiştir
oyyy emily emily emilydeğerini bilemedik kızın ne şahane çıkmış hannoşumu bile gölgede bırakmış)
amuda kalksa öyle çekinseydi emily im dahada hoş olurdubir de boydan çıksaydı güzel olurdu alt tarafta da şeyler vardır yani koltuklar
bu arada sen hannoşun filmlerini izledin mi hepsi bir oturmada soluksuz izlenecek filmler kız hep kaliteli filmlerde oynamış sizin şu ff film etkinlğindeki filmleri katlıyor kalitesi hannoşunamuda kalksa öyle çekinseydi emily im dahada hoş olurduama işte umduğumuz değil bulduğumuzla idare edeceğiz buda fena değil)
Sen diziyi izlemiyorsun bile. 😱 Belki çok itici her şey dış görünüş mü?calebemi laf atıyorsunuz siz koparırım dillerinizi [emoji14]pp:[emoji14]pp:[emoji14]pp:
bir ara bakmıştım oynadığı filmlere hepsi aklımda çok güzel sahneleri var yani boş değil kızın heryerinden yetenek fışkırıyorbu arada sen hannoşun filmlerini izledin mi hepsi bir oturmada soluksuz izlenecek filmler kız hep kaliteli filmlerde oynamış sizin şu ff film etkinlğindeki filmleri katlıyor kalitesi hannoşun)
Ekli dosyayı görüntüle 47110
benim içim dışım bir @Çiğdem- in aklını bulandırmaSen diziyi izlemiyorsun bile. 😱 Belki çok itici her şey dış görünüş mü?
Bak mesela @destere dıştan tövbestağfutullah içten maşallah.)))))
emily acaba gerçek hayattada lezbiyenmi? eğer harbiden lezbiyense çok çok yazık kıza hemde taşıdığı o güzel envai çeşit malzemeye yazıkBu ikisi gerçek hayatta da çıkıyorlar sanırım fotolardan öyle anladım?
yanlız Allah @Çiğdem- den almış malzemeyi emily e vermiş maşallahemily acaba gerçek hayattada lezbiyenmi? eğer harbiden lezbiyense çok çok yazık kıza hemde taşıdığı o güzel envai çeşit malzemeye yazık)
Yok ben araştırmıştım lezbiyen değilmiş.emily acaba gerçek hayattada lezbiyenmi? eğer harbiden lezbiyense çok çok yazık kıza hemde taşıdığı o güzel envai çeşit malzemeye yazık)
o kadarda değil allah kimseyi tamamen mahrum bırakmaz benide düşünmüştüryanlız Allah @Çiğdem- den almış malzemeyi emily e vermiş maşallah))
bugün aldığım en güzel haberYok ben araştırmıştım lezbiyen değilmiş.
öyle bir neyin? biraz açıkla o kısmı?o kadarda değil allah kimseyi tamamen mahrum bırakmaz benide düşünmüştür))
bugün aldığım en güzel haberinsan üzülüyor tabi öyle bişeyin boşa gitmesine)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?