Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Havalara girmiş kendi yakışıklı mı sanıyor bu? Şimdi paylaşınca fotolarına baktım da. :F Esra ay pardon Ezra ne kadar beyefendi oysa. :bhr:
komple popoyu açtığı bir foto vardı instagram neden kapatmadı bunu :F

Havalara girmiş kendi yakışıklı mı sanıyor bu? Şimdi paylaşınca fotolarına baktım da. :F Esra ay pardon Ezra ne kadar beyefendi oysa. :bhr:
bu arada emily %50 yi zor tutmış yine @destere koş @Çiğdem- çatlamadan :A

calebemi laf atıyorsunuz siz koparırım dillerinizi :ppp::ppp::ppp:

yumurta gibi çocukmuş :) @Çiğdem- kalpten gitmiştir :)

oyyy emily emily emily :) değerini bilemedik kızın ne şahane çıkmış hannoşumu bile gölgede bırakmış :))

amuda kalksa öyle çekinseydi emily im dahada hoş olurdu:) ama işte umduğumuz değil bulduğumuzla idare edeceğiz buda fena değil :))
bu arada sen hannoşun filmlerini izledin mi hepsi bir oturmada soluksuz izlenecek filmler kız hep kaliteli filmlerde oynamış sizin şu ff film etkinlğindeki filmleri katlıyor kalitesi hannoşun :))
upload_2015-11-9_22-6-10.jpeg

p183004_p_v7_aa.jpg
spring-breakers.jpg
VIFR005361_250.jpg

bu arada sen hannoşun filmlerini izledin mi hepsi bir oturmada soluksuz izlenecek filmler kız hep kaliteli filmlerde oynamış sizin şu ff film etkinlğindeki filmleri katlıyor kalitesi hannoşun :))
Ekli dosyayı görüntüle 47110
p183004_p_v7_aa.jpg
spring-breakers.jpg
VIFR005361_250.jpg
bir ara bakmıştım oynadığı filmlere hepsi aklımda çok güzel sahneleri var yani boş değil kızın heryerinden yetenek fışkırıyor :)

Sen diziyi izlemiyorsun bile. 😱 Belki çok itici her şey dış görünüş mü? :A

Bak mesela @destere dıştan tövbestağfutullah içten maşallah. :))))))
benim içim dışım bir @Çiğdem- in aklını bulandırma:) kız tam meyillenmişti bana bu günlerde, yine araya fesat sokacaksınız :))

bir ara bakmıştım oynadığı filmlere hepsi aklımda çok güzel sahneleri var yani boş değil kızın heryerinden yetenek fışkırıyor :)

benim içim dışım bir @Çiğdem- in aklını bulandırma:) kız tam meyillenmişti bana bu günlerde, yine araya fesat sokacaksınız :))
hannoşun filmleri çiğdem ve @Almila ya izletmeli :A