Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

ikinci resim de

türk kızda bacaklardan başka bişey gözükmüyor karizmayı bacaklardamı keşfettin
)

zaten @beyazsoy un hayallerindeki kadın ayşen gruda, ona seçim yaptırırsan olacağı bu
)
Sen nereye odaklandiysan iki kızın da yüzü net gözüküyor ))

Sen nereye odaklandiysan iki kızın da yüzü net gözüküyor ))
Takmış bacaklara)))
ilk resimde kızın parçalarından hangisi çok yer kaplıyorsa göz otomatikman oraya odaklanıyor ben tekrar baktım aşağıdan yukarıya çıkana kadar yoruldum hala kızın yüzüne sıra gelmedi
) odaklanmak güç ?

ikinci resimde ise kıza bakar bakmaz sempatik zeki güzelyüzlü bir hanımefendi görmek mümkün
)

İkinci resim sempatik de nasıl zeki olduğunu anladın resimden bravo sanırım ilk resimdeki odaklanmak seni bayağı dağıtmış

İkinci resim sempatik de nasıl zeki olduğunu anladın resimden bravo sanırım ilk resimdeki odaklanmak seni bayağı dağıtmış
ikinci resimdeki kızla samimiyetimiz çok eskiye dayanıyor 5 sezon izledim bu sene 6. sezondayım spencer benim için artık kanki düzeyinde
)
@Maskeli Fedai inin bahsettiği kızsa benim izlediğim orjinalin yerli kötü bir kopyası ? oldum olası kopyaları sevmem herşeyin aslına asılmak lazım
)

Sende hem odaklanma hem de soruyu yanlış anlama sorunu var)) hangi kız ile kankisiniz sorusu değil yada hangi kız kopya dizide oynadı sorusu değil. Yeter artık odaklangin rahat bırak kızı))

Sende hem odaklanma hem de soruyu yanlış anlama sorunu var)) hangi kız ile kankisiniz sorusu değil yada hangi kız kopya dizide oynadı sorusu değil. Yeter artık odaklangin rahat bırak kızı))
yani resme baktığımda kızın zekası gözlerimde canlanıyor çünkü kızla çok samimiyiz onu anlatmaya çalışıyordum
ama ilk resme bakınca görüntü bacaktan ibaret göz beyne ne iletirse o şekillenir
hem sen benim yüzden zekayı anlamamı garipsedin, peki ben sana soruyormuyumki sen bacaktan karizmayı nasıl çözdün diye ?
)

O kadar bacağa odaklanmissin ki kızı sadece bacak görüyorsun hadi bu neyse de bizi de öyle sanıyorsun. Kızın duruşuna bakışına bakarsan karizmayı göreceksin.

Bu iki diziyi yarım bırakan en adi eşektir
Yok bu defa kendi niyetimle başladım @Harunnn60 haberi var mıdır bilmiyorum

Demiştim bir kere TWD izle diye.
Unutmuşsun ama.

Etkinlikte hesapladik forumda 25 kisi izlemiş.
Cok iyi rakam.
got izleyicisinden fazlaymış bu da forumda en çok twd izleyicisi var demektir
buna rağmen twd için düzenlediğin etkinliğin bu rakamın beşte birinin katılımıyla gerçekleşmesi senin hatan hem ben yokken niye etkinlik düzenliyorsun ? bak şimdi yine aklıma geldi bensiz etkinlik
)

Hayır 25 kişiden 22 kisi katıldı.
Neresi az. O katılamayanlarda 2'si Forumdash ve Sen
)