Türk kız daha karizma yabancı kız evinde bebekleriyle oynasın
Türk kız daha karizma yabancı kız evinde bebekleriyle oynasın
Ve beyazsoydan osmanlı tokadı gelirTürk kız daha karizma yabancı kız evinde bebekleriyle oynasın
ikinci resim deMutlaka seçim zorunlu mu))
türk kızda bacaklardan başka bişey gözükmüyor karizmayı bacaklardamı keşfettinTürk kız daha karizma yabancı kız evinde bebekleriyle oynasın
zaten @beyazsoy un hayallerindeki kadın ayşen gruda, ona seçim yaptırırsan olacağı buVe beyazsoydan osmanlı tokadı gelir![]()
![]()
Sen nereye odaklandiysan iki kızın da yüzü net gözüküyor ))ikinci resim de
türk kızda bacaklardan başka bişey gözükmüyor karizmayı bacaklardamı keşfettin)
zaten @beyazsoy un hayallerindeki kadın ayşen gruda, ona seçim yaptırırsan olacağı bu)
Takmış bacaklara)))Sen nereye odaklandiysan iki kızın da yüzü net gözüküyor ))
Sen nereye odaklandiysan iki kızın da yüzü net gözüküyor ))
ilk resimde kızın parçalarından hangisi çok yer kaplıyorsa göz otomatikman oraya odaklanıyor ben tekrar baktım aşağıdan yukarıya çıkana kadar yoruldum hala kızın yüzüne sıra gelmediTakmış bacaklara)))
İkinci resim sempatik de nasıl zeki olduğunu anladın resimden bravo sanırım ilk resimdeki odaklanmak seni bayağı dağıtmışilk resimde kızın parçalarından hangisi çok yer kaplıyorsa göz otomatikman oraya odaklanıyor ben tekrar baktım aşağıdan yukarıya çıkana kadar yoruldum hala kızın yüzüne sıra gelmedi) odaklanmak güç ?
ikinci resimde ise kıza bakar bakmaz sempatik zeki güzelyüzlü bir hanımefendi görmek mümkün)
ikinci resimdeki kızla samimiyetimiz çok eskiye dayanıyor 5 sezon izledim bu sene 6. sezondayım spencer benim için artık kanki düzeyindeİkinci resim sempatik de nasıl zeki olduğunu anladın resimden bravo sanırım ilk resimdeki odaklanmak seni bayağı dağıtmış
Sende hem odaklanma hem de soruyu yanlış anlama sorunu var)) hangi kız ile kankisiniz sorusu değil yada hangi kız kopya dizide oynadı sorusu değil. Yeter artık odaklangin rahat bırak kızı))ikinci resimdeki kızla samimiyetimiz çok eskiye dayanıyor 5 sezon izledim bu sene 6. sezondayım spencer benim için artık kanki düzeyinde)
@Maskeli Fedai inin bahsettiği kızsa benim izlediğim orjinalin yerli kötü bir kopyası ? oldum olası kopyaları sevmem herşeyin aslına asılmak lazım)
yani resme baktığımda kızın zekası gözlerimde canlanıyor çünkü kızla çok samimiyiz onu anlatmaya çalışıyordumSende hem odaklanma hem de soruyu yanlış anlama sorunu var)) hangi kız ile kankisiniz sorusu değil yada hangi kız kopya dizide oynadı sorusu değil. Yeter artık odaklangin rahat bırak kızı))
O kadar bacağa odaklanmissin ki kızı sadece bacak görüyorsun hadi bu neyse de bizi de öyle sanıyorsun. Kızın duruşuna bakışına bakarsan karizmayı göreceksin.yani resme baktığımda kızın zekası gözlerimde canlanıyor çünkü kızla çok samimiyiz onu anlatmaya çalışıyordumama ilk resme bakınca görüntü bacaktan ibaret göz beyne ne iletirse o şekillenir
hem sen benim yüzden zekayı anlamamı garipsedin, peki ben sana soruyormuyumki sen bacaktan karizmayı nasıl çözdün diye ?
)
Bu iki diziyi yarım bırakan en adi eşektirTWD ile GOT a geçtiysen harika artık onlarıda yarıda bırakmazsın bu iki diziyi yarım bırakırsan zaten bundan sonra hiçbirdizide sona kadar gitmen mümkün değilTWD de kim ikna etti yine @Harunnn60 un parmağı var gibi bu işte ..
forumda son iki yıl içinde twd ye kim başladıysa mutlaka işin içinde @Harunnn60 vardırBu iki diziyi yarım bırakan en adi eşektirYok bu defa kendi niyetimle başladım @Harunnn60 haberi var mıdır bilmiyorum
![]()
Demiştim bir kere TWD izle diye.Bu iki diziyi yarım bırakan en adi eşektirYok bu defa kendi niyetimle başladım @Harunnn60 haberi var mıdır bilmiyorum
![]()
Etkinlikte hesapladik forumda 25 kisi izlemiş.forumda son iki yıl içinde twd ye kim başladıysa mutlaka işin içinde @Harunnn60 vardırforumun TWD özel temsilcisi
![]()
got izleyicisinden fazlaymış bu da forumda en çok twd izleyicisi var demektirDemiştim bir kere TWD izle diye.Unutmuşsun ama.
Etkinlikte hesapladik forumda 25 kisi izlemiş.Cok iyi rakam.
![]()
Hayır 25 kişiden 22 kisi katıldı.got izleyicisinden fazlaymış bu da forumda en çok twd izleyicisi var demektirbuna rağmen twd için düzenlediğin etkinliğin bu rakamın beşte birinin katılımıyla gerçekleşmesi senin hatan hem ben yokken niye etkinlik düzenliyorsun ? bak şimdi yine aklıma geldi bensiz etkinlik
)
ben orda sohbetlere baktım katılanlar sessiz katılımmı sağladı acabaHayır 25 kişiden 22 kisi katıldı.Neresi az. O katılamayanlarda 2'si Forumdash ve Sen
)
Demiştim bir kere TWD izle diye.Unutmuşsun ama.
Etkinlikte hesapladik forumda 25 kisi izlemiş.Cok iyi rakam.
![]()
Evet Harun demişti onu unutmuşumforumda son iki yıl içinde twd ye kim başladıysa mutlaka işin içinde @Harunnn60 vardırforumun TWD özel temsilcisi
![]()