Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

helal olsun @xemrexxx ye, seni diziye başlatmış ya ? ben o kadar ısrar ettim başlamamıştın
emre tosbağasını dinlemişsin ama, bunu bir yere yazdım
)
10 bölüm devirdiyseniz kolay kolay bırakamazsınız iilginç olan @Ahmad ı nasıl başlatabildiniz onun yabancı diziler sayfasına ayak bastığını görmemiştim daha önce demekki insan değişiyor zamanla

@Maskeli Fedai bayılmış diziye hannoş da hannoş diye dolanıyor etrafta

türkçe versiondan dolayı baya bir üye akın etmişti yabancı versiona benide emre ikna etmedi ayoll türkçe versionu sevmeyip yabacıya bakmıştık 10 bölüm izledim ama 11.bölüm gelmedi belki dizilerim mini sezon arasına grince devam ederim

@Ahmad ta türkçe veriondan doalyı başladı yabancıya yanı türk version baya işine yaradı yabancı versionun

sonra noldu yabancı orjinal versiyon taş gibi devam ediyor hemde 6. sezonda... ama çakma türkçe versiyonu yerlerde sürünüyor reytinglerde
bu lafda @Maskeli Fedai ve tüm çakma versiyonu izleyen değerli arkadaşlarımıza kapak olsun
)

@Maskeli Fedai bayılmış diziye hannoş da hannoş diye dolanıyor etrafta
onun yabancı versiyon izlediğini hiç sanmam yerlisini hannoş sanıyordur
)

Kesinlikle çakması orjinalini silip atar

3. bölümde kalmıştım sanırım
Bu diziyi çok beğenmiştim Revenge ile aynı anda başladım ikisine fakat şansa Pll'nin 2 bölümünü indirimiştim bittiği için Revengenin bölümler stokta vardı ve Revenge'ye geçtim ve daha da bırakamadım
)

revenge ilk iki sezonu bende izledimde diğer sezonlar ağır geldi ama pll de durmak yok yola devam 6 sezona başlarım bir hafta içinde
şimdi hızlansanda bana yetişemeyeceksin pll de onun için bu dizide ısrar etmeyeyim

@MelankoliK başlamıştı ben hiç bakmadım o da bana fazlasıyla önerdi . Bakalım bende başlayacam haftaya

önerdiğim hiç bir dizide sona kadar gitmedin o yüzden sana dizi falan önermiyorum artık
önce bir kere bates motel i bitirmen şart
)
The killing de sona kadar gelmiştim
Bates Motel de 3 bölüm izledim araya birşeyler girince bırakmak zorunda kaldım. Şimdi TWD ve GOT dayım
biterse yine izleriz

The killing de sona kadar gelmiştim
Bates Motel de 3 bölüm izledim araya birşeyler girince bırakmak zorunda kaldım. Şimdi TWD ve GOT dayım
biterse yine izleriz
TWD ile GOT a geçtiysen harika artık onlarıda yarıda bırakmazsın bu iki diziyi yarım bırakırsan zaten bundan sonra hiçbirdizide sona kadar gitmen mümkün değil
TWD de kim ikna etti yine @Harunnn60 un parmağı var gibi bu işte ..