hayır burada açelyanın ikizi orjinalinde cesurun ikiziAynı kişi çıktı
Melundan ne inat varmış .ss
hayır burada açelyanın ikizi orjinalinde cesurun ikiziAynı kişi çıktı
Melundan ne inat varmış .ss
Hayır yahu Açelyanın ikizi çıktıhayır burada açelyanın ikizi orjinalinde cesurun ikizi
orjinalindeki cesurun ikizi totoşHayır yahu Açelyanın ikizi çıktı
Tamam şimdi anladımorjinalindeki cesurun ikizi totoş
cesurun ikizini görse de tanıyamazTamam şimdi anladım
Aynı hemen hemen bu arada Atacan fena spoiler yiyecek gibi
Aynen o mantıkta çok kötü Türkiye de onu yapamazlarcesurun ikizini görse de tanıyamaz
o rolü @Çiğdem- oynardı bence çok inandırıcı olurduAynen o mantıkta çok kötü Türkiye de onu yapamazlar
seni de kaçırsa çiğdemle birlikte oy göndermemişsin çünkü .ss@Çiğdem- i de A kaçırsa keşke kurtuluruz biraz
Linki yollasana hiç edemiyorum aramayaseni de kaçırsa çiğdemle birlikte oy göndermemişsin çünkü .ss
.ssLinki yollasana hiç edemiyorum aramaya
yanlız -A karakteri bülent ersoyumsuhahaha a karakterini gerçekten çok içten oynayabilirdim
6.sezon yorumları burqalarda bir yerlerdedir karıştır elinle bulursun izledim bendizinin 6. sezon yorumları nerde @xemrexxx ? izledinmi 6. sezonda yayınlanan bölümlerini ?
bu dizi için her sezona yeni başlık açıyorduk burası niye böyle çorbaya dönmüş?6.sezon yorumları burqalarda bir yerlerdedir karıştır elinle bulursun izledim ben
-A bülent ersoy çıktı sen seversinbu dizi için her sezona yeni başlık açıyorduk burası niye böyle çorbaya dönmüş?
@OzaN a söyleyelim 6. sezona yeni sayfa açsın?
buraları tam curcunaya çevirmişsin şimdi araki bölüm yorumu bulasın )
A nın bir fok çıkacağı yok sadece hannoşu izliyorum işte, yoksa ben A yı çoktan terkettim kim çıkarsa çıksın umrumda değil-A bülent ersoy çıktı sen seversin
6.sezon konusuydu burası ama ben @sokak sanati @mrt-06 @Ahmad falan türkçe versiondan dolayı yabancı veriona başlamıştık @xemrexxx te sen olmadığın için 6.sezon konusunu genel yorum konusuna çevir dedi ozana ama 10.bölümden sonra devam edemedikbu dizi için her sezona yeni başlık açıyorduk burası niye böyle çorbaya dönmüş?
@OzaN a söyleyelim 6. sezona yeni sayfa açsın?
buraları tam curcunaya çevirmişsin şimdi araki bölüm yorumu bulasın )
ay sen niye -A çıkmadın kız6.sezon konusuydu burası ama ben @sokak sanati @mrt-06 @Ahmad falan türkçe versiondan dolayı yabancı veriona başlamıştık @xemrexxx te sen olmadığın için 6.sezon konusunu genel yorum konusuna çevir dedi ozana ama 10.bölümden sonra devam edemedik