Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

1x1, 1x2, 1x3, 1x4

Dizi güzel hiç sıkmıyor, oyuncuları da beğendim (beğenilmeyecek gibi de değil gerçi o Hanna ne öyle.
) Bu arada @xemrexxx Hanna cidden Eda Ece'ye çok benziyor bu kadar mı benzerlik olur. 😱 İzlerken bazen o sanıyorum...

Aldatma, cinayet, ölüm, gençlik ne ararsam var ama bu dizi nasıl ABC Family kanalında yayınlanıyor aile dizi değil ki.

Her yerden -A çıkıyor kızların her hareketini takip ediyor acaba sonunda bu -A kim çıkacak böyle her anı takip eden her şeyin içinde olan birisi olması lazım o görme engelli kız mesajları at demişti o kızla da bir ilgisi var ama bilemiyorum...

Sean'ın sorunu ne acaba o da bir ilginç.

10.bölümde kaldım bende devamını getiremeim ama devam ederim umarım bölümler gayet güzeldi

1x5

Bu dizi Melekler Korusun, Kavak Yelleri gibi bir şey çok hoşuma gitti.
Sırlar yalanlar her bölüm bir şey oluyor.

Aria'yı kapı dışarı eden Esra mı Ezra mı köfte gibi kızar emi.
Az yürekli ol layn!

Ben bu Emily'i anlmadım lezbiyen mi değil mi?
@sokak sanati @Çiğdem- Toby'le bu bölüm yakınlaştı geçen bölüm Mona ile öpüştü değişik kız.

Lezbiyen ama bastırıyor. Bisexde olabilir.
Toby ile olan yakınlaşması korku ve ihtirastan olabilir.

Peki Sean neden Hanna ile olmuyor.
O da mı bastırıyor bazı şeyleri sen anladın.

O şey gibi evlenene kadar bakır olmak istiyor. Babası kilisede papaz değilmiydi.
Zaten Hanna ile Bakirler kulübüne gitmişlerdi. Biraz Hanna'yı ciddiye almıyor. Evlenilecek kadını bekliyor kısaca.

O şey gibi evlenene kadar bakır olmak istiyor. Babası kilisede papaz değilmiydi.
Zaten Hanna ile Bakirler kulübüne gitmişlerdi. Biraz Hanna'yı ciddiye almıyor. Evlenilecek kadını bekliyor kısaca.
Evet bu bölüm gittiler şuan 6'yı izliyorum çok komikti o sahne, topluca indirmiştim.

Sence de Hanna Eda Ece'ye benzemiyor mu? Bu dizinin bölümleri de çok sıkılmam inşallah.

Evet bu bölüm gittiler şuan 6'yı izliyorum çok komikti o sahne, topluca indirmiştim.

Sence de Hanna Eda Ece'ye benzemiyor mu? Bu dizinin bölümleri de çok sıkılmam inşallah.
Melun bunu izleyeğine 13 bölümlük Tky yi izlesene
hem -A nın ortaya çıkmasını o kadar bölüm yerine sadece 13 bölümde öğrenirsin.Üstelik uyarlaması orjinalinden daha iyi

Ben 17'de tıkandım:
Devam etmicem.

Bende ilk başta alışamadım. Çok benziyor çünkü ve biran Türkçe konuşacakmış gibi hissediyordum.
Zamanla alışıyorun ve birde Eda Ece yazınca googe eski cimbom halleri çıkıyor ve çok çirkin kalıyor onun yaninda.

Bu dizi yüzünden Tkyyi sattınız sen ve @Çiğdem-

Aşk sahnesi mi evet doğrudur ilk 3 bölüm fazlaydı aşk sahnesi ama 4.bölümden itibaren aşk sahneleri yerine ters köşe gizem gerilim falan tavan yaptı

Aslı ile Eren'in sahneleri hiç çekilmedir. Ben o nedenle izlemedim ve bıraktım.
Yabancısı hem daha iyi.

Aslı ile Eren'in sahneleri hiç çekilmedir. Ben o nedenle izlemedim ve bıraktım.
Yabancısı hem daha iyi.
Sana ne diyorum ben ilk 3 bölüm aşk sahnesi fazlaydı sonraki bölümlerde aşk sahneleri azaltıldı Aslı Eren aşkı bile havada kaldı
Bizimki daha iyi çünkü olaylar hızlı ilerlediği için sıkmıyor ve tüm olayları birleştirdikleri için yabancıyı solluyor

Uff yabancısını bıraktım zaten. İzlemiyorum ikisini de.