ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

spoiler içinde sana bir soru sormuştum nerenle okuyorsun konuyu hanı cevabın nerde ??
tombalak
:)

pompy bombayı pll ye yerleştirdi sonunda hızını alamadı arka sokaklara çevirdi diziyi
dur bi bakayım nerede spoilerın içine şey atmışın

evet o kız @destere geçen sene carriede oynarken paylaşmıştım resmini
burada silikonlarını aldırıp gelmiş @Çiğdem- çok çatlamasın diye

reytingten önce sen bir yerlere vurucan gibi

ama bu işe en çok @Çiğdem- sevinir 2 taş gibi kız parlaklara bakmıyor sonuçta
lez ilişkisinin nesini beğenicem sende yanıı emreee görende yanlıs anlayablir yanı

spoiler içinde sana bir soru sormuştum nerenle okuyorsun konuyu hanı cevabın nerde ??
tombalak

pompy bombayı pll ye yerleştirdi sonunda hızını alamadı arka sokaklara çevirdi diziyi
hahaha senaryolara kııtlama gelince yönetimden pompyde yurt dıışına açıldı demek hahah

lez ilişkisinin nesini beğenicem sende yanıı emreee görende yanlıs anlayablir yanı

hahaha senaryolara kııtlama gelince yönetimden pompyde yurt dıışına açıldı demek hahah
şimdi 2 kız birbirini seviyor parlakalra bakmıyor ya 2 rakibin eksildi ondan sevinirsin

üsteki ikisi yeterli bence alttaki üçlüyü çıksalarda olur

lez ilişki banada ters geliyor ama aynı anda iki çıplak kız görmek güzel oluyor rahatsız değilim bu konuda

5x6 tamamdır
@xemrexxx yi geçtik sonunda üstüne tur bindiriyoruz

hannoş ile travesti ve caleb arasındaki üçgensel ilişkiler sıktı ama artık hannoş sayesinde neyse diyoruz

spencer a artık fazla rol düşmüyor alison borazanı geldi ya ortalık foka döndü

emily alisona yatağa attı

daha neler oldu neler hepsi spoi kutucuğunda

hiç bir fok olmadı b,ir ara alisonu kambura yatırdılar dedim öldürecekeler kurtulacağız, ama olmadı işte
mona misketini göstermediler bu bölüm en güzel tarafıda oydu

hannoş zaten diziyi kurtariyi