ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

hepsi harika muhteşem çıkmış başta hannoş olmak üzere

ama emily e ayrı bir sayfa açmak lazım çünkü kız öyle bir açmışki sayfasını o sayfayı ayrı bir sayfada ele alıp değerlendirmek şart
o ne bişeydir o öyle öyle lezosferim olsun yüzmilyar baloncuğum pardon borcum olsun

hepsinin ayrı ayrı meziyetleri var spoşum zekasıyla hannoşum sempatikliğiyle emily bacak farkıyla aria totosu yere yakın oluşuyla dikkate değer durumda

@xemrexxx Holly Marie Combs 14 yaşındayken doğurmuş Lucy Hale i, o yüzden aria bodur kalmış annesinin hatası
)

ella montgomery nin hobileride ilginç ? Hobileri arasında bahçecilik ve at biniciliği, ayrıyetten Jake, Jezebel ve Jesse adında 3 tane atı, 4 balığı, 2 tosunu, bir öküzü.. Travis ve Lola adında 2 köpeği,bir böceği, totosu büyük bir eşeği, Blue ve Selcena adında 2 kedisi ve Thumper ve Jack adında 2 davşanı var imiş

kendisine zaten hot mommy diyolla

kendisine zaten hot mommy diyolla
hot mamoş zamanında kızından daha hot muş
hatta charmed adlı dizide@pompy nin seveceği tarzda sihirli güçlere sahip üç kızkardeşin hikayesinde başrol oynamış 8 yıl
hot mamoş hatrına charmed in ilk bölümüne baktım çok güzel bir dizi senle @pompy e tavsiye ediyorum prue piper ve pipi adlı üç kızkardeşin çatıda buldukları gölgelerin gücü kitabını okuduktan sonra çok seksi güçlere sahip olmalarını izliyoruz
bu güce sahip olan kızkardeşlerden biri parlağı durduruyor biri soyuyor biride parlağa tecavüz ediyor
konuyu böyle anlatınca dikkatimi çekti kesin @Çiğdem- inde seveceği bir türdür kızlar sihirli güçlerle parlak avlıyor çiğdemin arayıpta bulamayacağı bir dizi
)

evet my ile ortak fanfinileri var rusyada charmedın biliyom

Yan dizi Ocak sonu başlayacakmış, başlasın artık!

zamanında ella montgomery teyzeyle niye bu kadar alakalı olmuşumki @xemrexxx

hahaha ne soyması bee cehenneme gönderiyor adamları
öyle soyunurlarsa tabi cehenneme giderler namahrem kız
kız oğlanları değnekle cıbıl vaziyette bırakıyor nasıl görmediniz anlamadım
ben öyle birşey görmedim yerin dibine düşüyordular ateşe
işte orda yerin dibine düşenler çürük elma, düşmeden kalmayı başaranlarla kızlar bir gece pişpirik oynuyor
2015 Sohbetleri Hahah hiç mi değişmez şu insanlar
@serhatt @kerem