emily i oynayacak kadar cesur bir yerli kız bulabilecekmiyiz ?
bence beren emily olsun böylece sen çatlamaktan kurtulursunemily i oynayacak kadar cesur bir yerli kız bulabilecekmiyiz ?bence emily bizim yerli versiyonda lzosfer çalışmalarına son verecektir
hangi bölümde konuk olacak hangi tarihte?? ben fiyonk ağızlıyı kesinlikle kaçırmambence beren emily olsun böylece sen çatlamaktan kurtulursun))
ama emily karakterini bozarlarbu arada emily diyince aklıma fiyonk ağızlı geldi o kızcağız faking it dizisine konuk olacakmış
belli dğeil tarihihangi bölümde konuk olacak hangi tarihte?? ben fiyonk ağızlıyı kesinlikle kaçırmamsonrdan girdi diziye ama ağız yapısıyla gönlümüzde taht kurdu)
beren olmaz zaten kabul etmezde , meryem de kabul etmez bunlar ağır toplar bunlar 4 kişinin başrol oynayacağı dizilerde rol almaz
hiç hannoş resmi yokmuydu ? yine yumoşlar boy göstermiş
videoyu izledin mi üstüne tıklayıphiç hannoş resmi yokmuydu ? yine yumoşlar boy göstermiş
ben onu resim zannediyordumvideoyu izledin mi üstüne tıklayıp
bölüme puanın kaç ?5x13. Bölüm
MERRY CHRİSTMAS BİTCHES)
süperdi efsaneydi bizim kızları gördük mutlu olduk
konu olarak ise geçen senelerdeki yılbaşı özel bölümlerine göre sönük kaldı ama çok umrumda değil hannoşa kavuştuk sonunda
bizim kızlar alison un evini gizlice aramak için yılbaşı kutlamasının yapılacağı günü seçti ,
monanın hannoşuma miras olarak bıraktığı mektup gözyaşlarına boğdu beni
ne demiş mona '' alison un krokisi nah burda ben yılmadım sizde yılmayın alisonla sevişin diye birde not ilave etmiş
mona bizim kızlardan daha çok alison un ödünü fokuna karıştırdı ? mona ölmüş olsada ruhu yaşıyor alisonun rüyalarında destan yazıyor
spoşum noel babanın kucağına oturdu orda noel baba olmak için neler vermezdik
emily gögüs şov yapmaktan başka bir numara çevirmedi
alison göbekmi vermiş veya hamilemi? yoksa banamı öyle geldi @xemrexxx ?
fiyonk ağızlı sydney ide gördük daha bir mutlu olduk
@Çiğdem- in parlakları kızların çevresinde parazit gibi dolaşmaya devam ediyordu
hannoşumun rahatlığı beni mutlu etti kız gizlice güya eve girmiş ama babasının çiftliği gibi yayıla yayıla dolaşıyor bir ıslık çalıp türkü söylemediği kaldı
bitime doğru bizimkiler parlaklarıyla oynaşırken alison garibim pencerede ciğere bakan kediler gibi salya akıtarak bakıyordu kızın dışlanması beni mahfediyor onuda hareme katmak lazım
bölüm sonuna her zamanki gibi A damga vurdu?
merry christmas bitches, diyerek kızların mutluluğuna seksi bir heyecan kattı
@xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @gözlemci ve @Forumdash
izliyom şu an totoşş5x13. Bölüm
MERRY CHRİSTMAS BİTCHES)
konu olarak ise geçen senelerdeki yılbaşı özel bölümlerine göre sönük kaldı ama çok umrumda değil hannoşa kavuştuk sonunda
bizim kızlar alison un evini gizlice aramak için yılbaşı kutlamasının yapılacağı günü seçti ,
ne demiş mona '' alison un krokisi nah burda ben yılmadım sizde yılmayın alisonla sevişin diye birde not ilave etmiş
mona bizim kızlardan daha çok alison un ödünü fokuna karıştırdı ? mona ölmüş olsada ruhu yaşıyor alisonun rüyalarında destan yazıyor
@Çiğdem- in parlakları kızların çevresinde parazit gibi dolaşmaya devam ediyordu
hannoşumun rahatlığı beni mutlu etti kız gizlice güya eve girmiş ama babasının çiftliği gibi yayıla yayıla dolaşıyor bir ıslık çalıp türkü söylemediği kaldı
bitime doğru bizimkiler parlaklarıyla oynaşırken alison garibim pencerede ciğere bakan kediler gibi salya akıtarak bakıyordu kızın dışlanması beni mahfediyor onuda hareme katmak lazım
kimse görmesin puanı spoiler içine alayımbölüme puanın kaç ?
acele et acele neler oluyor nelerizliyom şu an totoşş
Bu kızlar nasılmış diye bende izliyecem5x13. Bölüm
MERRY CHRİSTMAS BİTCHES)
izle ama 5. sezon yarılandı her sezonda 24 bölüm felan.. yani zor bize yetişmenBu kızlar nasılmış diye bende izliyecem
Bende tek tabanca takılırımizle ama 5. sezon yarılandı her sezonda 24 bölüm felan.. yani zor bize yetişmen
yinede bizden iyiler her bölüm 40 dakikaBende tek tabanca takılırımBayada bölüm çekiyorlarmış Türklere özenmiş olmalılar
Orası öyle de adamlar genede boş durmamış 24 bölümde fena sayılmaz kaç sezondu totaldeyinede bizden iyiler her bölüm 40 dakika
5. sezon yarılandı sanırım bir 7 sezon garanti çekerlerOrası öyle de adamlar genede boş durmamış 24 bölümde fena sayılmaz kaç sezondu totalde
Waoff yetişmek zor olsa gerek5. sezon yarılandı sanırım bir 7 sezon garanti çekerler
Waoff yetişmek zor olsa gerekDeneyecez bakalım...
bölümü izledim şimdi parlakların kızlara yaptığı gibi5. sezon yarılandı sanırım bir 7 sezon garanti çekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?