bana bakkkkkkkkkkanne boleyn i margeary mi oynamıştı oysa eğer asil listeye onu alayım
bana bakkkkkkkkkkanne boleyn i margeary mi oynamıştı oysa eğer asil listeye onu alayım
seni yedek listenin en başına aldım ) üzülme yani , margaery e bişey olursa anında sen asil üye olacaksınbana bakkkkkkkkkk
@Çiğdem- 2.sınıf kız mi diyorsun 😱 bence 6.sınıfa ka düşebilirseni yedek listenin en başına aldım ) üzülme yani , margaery e bişey olursa anında sen asil üye olacaksın
seni yedek listenin en başına aldım ) üzülme yani , margaery e bişey olursa anında sen asil üye olacaksın
hiç girmicem artık o listeye ben aç gözlülük yaparsa öyle olur işte@Çiğdem- 2.sınıf kız mi diyorsun 😱 bence 6.sınıfa ka düşebilir
hiç girmicem artık o listeye ben aç gözlülük yaparsa öyle olur işte
gellll 6 OCAK gelll@Çiğdem- 2.sınıf kız mi diyorsun 😱 bence 6.sınıfa ka düşebilir
türk versiyonuna bakıcakmısın cnm sen bunun 🙂🙂🙂gellll 6 OCAK gelll
hannoşu özledik
hayır..türk versiyonuna bakıcakmısın cnm sen bunun 🙂🙂🙂
ama senin nurbiş oynayacakmışhayır..
bizim yerliler batırır diziyi, hep gözümüz hannoşu arar, onun yerine serenay gibi kertenkele suratlı bir hannoş koyarlar diziye batırırlar işi
o zaman balıklama atlarım ) diziye yani ? nubişin olduğu her yer cennete döner konu önemli değilama senin nurbiş oynayacakmış
ama senin nurbiş oynayacakmış
emre çocuğun aklını bulandırma biz izlemicez bunuo zaman balıklama atlarım ) diziye yani ? nubişin olduğu her yer cennete döner konu önemli değil
o zaman balıklama atlarım ) diziye yani ? nubişin olduğu her yer cennete döner konu önemli değil
ama bak şimdi başrolde 4-5 füzyon olacak ama bunların yanına parlak partnerler de olacak çiğdem bence senle destere oturur birlikte izlersiniz)emre çocuğun aklını bulandırma biz izlemicez bunu
emre çocuğun aklını bulandırma biz izlemicez bunu
harika olur var ya nurbiş olursa muhteşem olur nurbiş spencer rolüne mükemmel gider hatta spoşa bakınca hep nurbişi hatırlatıyorduama bak şimdi başrolde 4-5 füzyon olacak ama bunların yanına parlak partnerler de olacak çiğdem bence senle destere oturur birlikte izlersiniz)
meryoşun ne işi var bu dizideharika olur var ya nurbiş olursa muhteşem olur nurbiş spencer rolüne mükemmel gider hatta spoşa bakınca hep nurbişi hatırlatıyordu
hannoş içinde meryem uzerli olur ama tombiş meryoşun bir tarafı kalkmıştır başrolü bölüşmez kimseyle
şu benim için üzülme dizisindeki kadın kimdi şimdi aklıma gelmiyor o da aria olur başroldeki kadın değil diğer yan rolde oynamıştı hatta kasaba diye dizidede oynamıştı
ben hannoşu oynayacak kızı bulamadım ama spoş u oynayacak kız hazır vve nazır onu merveden başkası oynamamalımeryoşun ne işi var bu dizide
bu arada sen kadroyu kurup @Çiğdem- den önce fantezilerini yapmışsın çiğdem sence ne tür isimler olur dizide
meryoşun ne işi var bu dizide
bu arada sen kadroyu kurup @Çiğdem- den önce fantezilerini yapmışsın çiğdem sence ne tür isimler olur dizide
hannayı aysun kayacı yapmaya kalkışır bunlar ozaman izlemem işte baştan söyliyimöykü çelik ti şimdi aklıma geldi öyküden iyi aria olur
ben hannoşu oynayacak kızı bulamadım ama spoş u oynayacak kız hazır vve nazır onu merveden başkası oynamamalı
kadın 33 yaşında ondan anca hannoşun teyzesi rolü çıkarhannayı aysun kayacı yapmaya kalkışır bunlar ozaman izlemem işte baştan söyliyim
boobssal açıdana ysun kayacı hannoş olabilir neden olmasın yanihannayı aysun kayacı yapmaya kalkışır bunlar ozaman izlemem işte baştan söyliyim
bizim ülkemizde yaşlı kadınları liseli yyapmaktan çok hoşlanıyor senaristler cnm sen genc kızlarıngeliceğini düşnüüyorsan yanılıyorsun 35lı kadınları genc kız diye koyucaklar diziyekadın 33 yaşında ondan anca hannoşun teyzesi rolü çıkar
memlekette ergen kız kıtlığı var adamlar ne yapsın )bizim ülkemizde yaşlı kadınları liseli yyapmaktan çok hoşlanıyor senaristler cnm sen genc kızlarıngeliceğini düşnüüyorsan yanılıyorsun 35lı kadınları genc kız diye koyucaklar diziye
senden de güzel mona olur bencebizim ülkemizde yaşlı kadınları liseli yyapmaktan çok hoşlanıyor senaristler cnm sen genc kızlarıngeliceğini düşnüüyorsan yanılıyorsun 35lı kadınları genc kız diye koyucaklar diziye