ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

emre çocuğun aklını bulandırma biz izlemicez bunu
ama bak şimdi başrolde 4-5 füzyon olacak ama bunların yanına parlak partnerler de olacak çiğdem bence senle destere oturur birlikte izlersiniz
)
harika olur var ya nurbiş olursa muhteşem olur nurbiş spencer rolüne mükemmel gider hatta spoşa bakınca hep nurbişi hatırlatıyordu

hannoş içinde meryem uzerli olur
ama tombiş meryoşun bir tarafı kalkmıştır başrolü bölüşmez kimseyle

şu benim için üzülme dizisindeki kadın kimdi şimdi aklıma gelmiyor o da aria olur
başroldeki kadın değil diğer yan rolde oynamıştı hatta kasaba diye dizidede oynamıştı

meryoşun ne işi var bu dizide

bu arada sen kadroyu kurup @Çiğdem- den önce fantezilerini yapmışsın
çiğdem sence ne tür isimler olur dizide

öykü çelik ti şimdi aklıma geldi
öyküden iyi aria olur

ben hannoşu oynayacak kızı bulamadım ama spoş u oynayacak kız hazır vve nazır onu merveden başkası oynamamalı

öykü çelik ti şimdi aklıma geldi
öyküden iyi aria olur

ben hannoşu oynayacak kızı bulamadım ama spoş u oynayacak kız hazır vve nazır onu merveden başkası oynamamalı
hannayı aysun kayacı yapmaya kalkışır bunlar ozaman izlemem işte baştan söyliyim

kadın 33 yaşında ondan anca hannoşun teyzesi rolü çıkar
bizim ülkemizde yaşlı kadınları liseli yyapmaktan çok hoşlanıyor senaristler cnm sen genc kızlarıngeliceğini düşnüüyorsan yanılıyorsun 35lı kadınları genc kız diye koyucaklar diziye

bizim ülkemizde yaşlı kadınları liseli yyapmaktan çok hoşlanıyor senaristler cnm sen genc kızlarıngeliceğini düşnüüyorsan yanılıyorsun 35lı kadınları genc kız diye koyucaklar diziye
memlekette ergen kız kıtlığı var adamlar ne yapsın
)