ABC Pretty Little Liars 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ohoh saldır spencer bir jakuziye girsin sevgilisiyle sezonları bir günde bitirirsin

spencer a laf yok hannayla birlikte dizideki muhteşem iki canlıdan birini oluşturuyor
demekki ilk bakışta insan insanı yanlış anlarmış diziye ilk başladığımda dedim bu sarmısak kafalı spencer ı niye koymuşlar diye oysa kızı ördek gibi sesi o tipsiz yüzü bile bana her bölümde daha bir sıcak daha bir güzel gelmeye başladı birde zeki oluşunu sevdim

ben spence deki cevheri ilk bakışta görmüştüm

ne alakası var kız ilk bölümden ablasının manitalarına sarkıyor belliydi
sadece giyimi kuşamı değil ilgimi çeken oyunculuk açısından diğerlerinden farklı

@Forumdash o gün bir mesajında kızı sibel kekiliye benzetmiş , insan bu laftan sonra çarpılır
) sibele neresi benziyor sibel kart erospuları andırıyor.. spencer ise keklik gibi

evet oyunculuğu iyi ama mnslik değeri az

%100 demedim
O yuz hatlarina sahip(çirkin gibi ama güzel güzel ama çirkin kararsız kalıyor insan)
Hele 2.sezonda mı ilk sezonda mı ne tenisli halleri var o zamanlar çok benzetmiştim

%100 demedim
O yuz hatlarina sahip(çirkin gibi ama güzel güzel ama çirkin kararsız kalıyor insan)
Hele 2.sezonda mı ilk sezonda mı ne tenisli halleri var o zamanlar çok benzetmiştim

ilk sezondada tenis oynadığı bir sahne vardı muhteşemdi
çok kıvrak bir vücuda ve zekaya sahip ben kızı tümüyle beğendim sesi bile ilginç sıradışı tabi bir hanan etmez ama diğer konularda çok çok üstün
)

%100 demedim

çok kıvrak bir vücuda ve zekaya sahip ben kızı tümüyle beğendim sesi bile ilginç sıradışı tabi bir hanan etmez ama diğer konularda çok çok üstün
)

%100 demedim

)

bu mesajları kaç kez yazmışım öyle kendimi aşmışım sözkonusu olan spencer olunca insan hızını alamıyor

Evet onun zekasından korkutugum için @xemrexxx hep diyorum bence A denen varlık Spancer

olabilir ama bazen çok mahsun bakıyor
zor durumda kalınca mamy diyip annesine sarılırkenki haliyle pekde A olacağına ihtimal vermediğim bir şahıstır
Şizo'ya filan bağlıyordur
Kesin onda kişilik bölünmesi var

Şizo'ya filan bağlıyordur
Kesin onda kişilik bölünmesi var
bölünmesinde sakınca yok bence belki biri bana düşer
)

konu kalitesi asla bir breaking bad e got a yaklaşamasa bile sabun köpüğü gibi olsada izlerken daha rahatım yormuyor beni çünkü acaba burda ne demişlerdir? orayı kaçırdım sonra anlamam konuyu diye endişeye kapılmadan izlediğim rahat bir dizi
,seviyorum hanna ve ortaklarını

@OzaN a da tavsiye ederim black sails gibi zor bir dizinin üstüne çerez niyetine iyi gider

Bende dizi çok ya çerezliği de zorları da bol. Prensip olarak 20 bölüm üstü olanları izlemiyorum zaten.

Bende dizi çok ya çerezliği de zorları da bol. Prensip olarak 20 bölüm üstü olanları izlemiyorum zaten.

biliyorum hav ay mit yor çadırı izliyorsun

gerçi onu nasıl izliyorsan 5 yıllıkmı 6 yıllıkmı o dizi? 20 bölümü çoktan sollamıştır 500 bölüm olmuştur