yaaa söylesene çatlatıcakmısın insanı söylemicektin ozaman neden konusunu açıyorsun bilmiyorum ne demek olduğunusöylemem![]()
yaaa söylesene çatlatıcakmısın insanı söylemicektin ozaman neden konusunu açıyorsun bilmiyorum ne demek olduğunusöylemem![]()
bilmediğim bir şey olmak kadar kötü bir şey yok açıkla hemen![]()
aaa iyi birşey yani tamam tşşkler açıklamayı gıcık ancadan beridir meraktan çatladımaçıklayayım kaliteli dizileri filmleri izleyenlere mns ci denir şekil a ben yani)
ben hep şekil a da dururum genelde iyi örneklerde?
kötü örneklerde şekil a daki yerimi @xemrexxx e bırakıyorum![]()
şimdi uzun lafın sopası başrolde parlak oğlan ve güzel kız varsa kalitelidiraaa iyi birşey yani tamam tşşkler açıklamayı gıcık ancadan beridir meraktan çatladım![]()
hahahahah ayyyy sorun yok çoğu diziyi izleme sebebim oyunculardan zatenşimdi uzun lafın sopası başrolde parlak oğlan ve güzel kız varsa kalitelidirmns ye göre
işte aynı @destere
emre diyorki destere yakışıklı herifleri takip ediyor dizide diyeaçıklayayım kaliteli dizileri filmleri izleyenlere mns ci denir şekil a ben yani)
ben hep şekil a da dururum genelde iyi örneklerde?
kötü örneklerde şekil a daki yerimi @xemrexxx e bırakıyorum![]()
oyuncu 😱oyuncu çöp olunca dizinin senaryosu ne kadar kaliteli olsada kurtarmaz oyuncudur diziyi yada filmi izleten![]()
oyuncu 😱
işte oynayan kimseoyuncu = bir filmde veya dizide oynayan veya oynaşan kimse ?
.)
emre diyorki destere yakışıklı herifleri takip ediyor dizide diye![]()
işte oynayan kimseşimdi sen merhametteki o sarışın kıza da oyuncu diyon
![]()
bilmem ki yasemin bişidi gerçek adıöyle der tabi 3 sezondur muhteşemde gül ağa ve sümbül ağa gibi favorileri olan değerli bir arkadaşımızdır emre benim böyle böyle tercihlerim var diyecek değil ya başkasının ismi üstünde kendi tercihlerini açıklamış garip karşılamıyorum)
sarışın hangisi? şu suna yıldızoğlunun kızmı bahsettiğin?![]()
hahahaha kadınların yaptığı en iyi şey galiba karıştırdım ortalığı kaçma vakti geldiöyle der tabi 3 sezondur muhteşemde gül ağa ve sümbül ağa gibi favorileri olan değerli bir arkadaşımızdır emre benim böyle böyle tercihlerim var diyecek değil ya başkasının ismi üstünde kendi tercihlerini açıklamış garip karşılamıyorum)
sarışın hangisi? şu suna yıldızoğlunun kızmı bahsettiğin?![]()
bilmem ki yasemin bişidi gerçek adı![]()
hahahaha kadınların yaptığı en iyi şey galiba karıştırdım ortalığı kaçma vakti geldi![]()
kavga gürültü çekecek durumda değilim zaten uslu durun bir zahmet 😉😉bunun fanatiği @yakup09 dur . o daha iyi değerlendirir
benimde beğendiğim şeker gibi kızdır yasemin allen beğenmeyen ölsün)
Ekli dosyayı görüntüle 29365
yok biz @xemrexxx le birbirimize bodoslama gireriz ama meryem, beren ve nurbanu gibi ortak değerlerimiz ve kıymetlilerimiz var onun için kavğamız fazla sürmez)
Destereden yine fevkalade yorumlar.bunun fanatiği @yakup09 dur . o daha iyi değerlendirir
benimde beğendiğim şeker gibi kızdır yasemin allen beğenmeyen ölsün)
Ekli dosyayı görüntüle 29365
yok biz @xemrexxx le birbirimize bodoslama gireriz ama meryem, beren ve nurbanu gibi ortak değerlerimiz ve kıymetlilerimiz var onun için kavğamız fazla sürmez)
izle izle zaten senin fahroş da bitmiştirbizim çirkin ama sempatik ördek yavrusu spencer, toby ile işi pişirecek gibi @xemrexxx
ben diziye devam edeyim en iyisi bir bölüm izlesem kardır![]()