acaba senaryo açısından mı dedin başka bişiye miFena fragman olmuş![]()
acaba senaryo açısından mı dedin başka bişiye miFena fragman olmuş![]()
bu fragmana bakmam ne zamanki bu bölüme yetişirsem anca o zaman açıp bakarımO konunun uzmanı @destere ona sormak lazım![]()
Ben baktım daha 1 bölümü bile izlemedimbu fragmana bakmam ne zamanki bu bölüme yetişirsem anca o zaman açıp bakarım![]()
senin alison gelecek birazdan dikkatli baknerde kalmıştık ?
hanna ya araba çarptı kız zor durumda?
ben kaçtım hannalı dakikalar başladı size iyi geceler ..
senin alison gelecek birazdan dikkatli bak![]()
o zaten habire bir yerlerden çıkıyor kız öldü ama her zaman her yerde hem geçmişe dönüşlerde hemde hanna nın rüyasına giriyor canlı gibi .. bu arada alisondan nefret etmeye başladım herkesle dalğa geçen erospunun tekiymiş![]()
kesin seninle de dalga geçermiş
![]()
iyi fikirmiş ben kazığı aldım hannayla dalga geçenlere hediye etmeye gidiyombenimle dalğa geçmeleri önemli değil, hanna ile dalğa geçiyor dizideki bazı zibidi ergenler
ona sinir oluyorum?... kız pasta yiyor karşısına geçip oink oink diye domuz taklidi yapıyor kazıkyiyesiceler)
neden acepben pretty little liars izlemeden yan dizisi ravenswood izlemeye başladım ve daha kaliteli bir dizi gibi geldi bana
![]()
neden acep![]()
tahmin ettiğmi nedendenmiştyler blackburn için bile izlenir çok başka bir karizması var
ben yabancı dizilerde fantastik türe aşırı önem veren birisiyim fantastik doğa üstü seviyorum ben pretty dizisi
konu itibariyle benim ilgimi çekmemişti ve izlemedim ama raveswood fantastik bir konu üzerine gidiyor gelirim korku
yaratık falan ilgimi çeken bir konu şu ana kadarki bölümleride harikaydı çok hoşuma gitti![]()
o ne demek olur mns citahmin ettiğmi nedendenmişsen de mns ciymişsin
![]()
bilmediğim bir şey olmak kadar kötü bir şey yok açıkla hemen
sabret birazbilmediğim bir şey olmak kadar kötü bir şey yok açıkla hemen![]()
sabret biraz![]()
söylemembir kadından sabır istemekaçıkla hemen bekliyorum
![]()