Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

Poyraz reyiz döktürmüş maşallah.

Adil Topal - İsmail Karayel olayında beynim error verdi resmen. ss Çift karakterli diyenler falan var ne çıkacak bakalım bu işin sonunda.

O nasıl bir yol tarifi dedem. Bence de cami yok çünkü orda.

Bölüm kesinlikle çok iyi gidiyor, hatta PK tarihinin ilk 3'üne bile girebilir. Bu arada Sema'nın hastalığının olmamasına da ne kadar sevindiğimi anlatamam. Anlaşılan Ethem Özışık gelecek tepkileri göz önüne aldı ve son anda fikir değiştirdi. Ayrıca #PoyrazKarayel hashtag'i Türkiye çapında TT olmuş.

@xemrexxx @Tzira @-potterhead- @Bully

Ben de nedense biraz sıkıcı buldum bölümü, eczane sahnesi falan gereksizdi mesela. Üstelik epey uzun da sürecek gibi, daha nişan sahnesi ve fragmandaki Adil Topal-Poyraz sahnesine gelmedik bile. Geçen bölüm daha iyiydi sanki.

Bu bölüm çok iyiydi bence, hesaplaşma ve barışma sahneleri gerçekten inanılmaz güzellerdi. Son sahnede de ters köşe iyi olmuş, gerçi sıkı takipçiler Adil'in Özkan Uğur olduğunu biliyordu ama genel seyirci için sürpriz olmuştur

Bence ilk sezondaki birçok bölüme göre daha iyi ve dolu doluydu, ama senin fikrine de saygı duyarım tabii.

Bence ilk sezondaki birçok bölüme göre daha iyi ve dolu doluydu, ama senin fikrine de saygı duyarım tabii.

Kötü demiyorum, sadece fazla uzatmışlar dedim. Bir bölüme bu kadar olay sığdırmaya gerek yok. Eczane sahnesi, Songül'ün Ümran'a bağırdığı sahne falan boşu boşuna uzatma olmuş. Dizi zaten 21:00'de başlıyor, 23:15'te bitmesi gerekirken 00:00'ı buldu bitmesi.

Biliyorum kötü bulmadığını. Birkaç gereksiz sahne vardı, ama ben çok dert etmedim açıkçası. Bu arada Kanal D bu hafta reytingler yükselirse yine bu stratejiye devam edebilir sanırım, ama ben eskisine dönülmesi taraftarıyım tabii.

Bence de eskisine dönsünler, o kadar çok olay gelişti ki kafam bulandı bu bölüm.

Bence de eskisine dönsünler, o kadar çok olay gelişti ki kafam bulandı bu bölüm.
Bir de 21.15'ten 22.45'e kadar reklamsız gidince bazen insanın kafası karışabiliyor, ama kanallara göre reyting için her yol mübah işte.

Bölüm gereksiz uzundu yani 3 bölümlük konu tek bölüme sığdırmış yönetmen ne gerek var anlamadım. Komedi genelde tadında olurdu ama bu bölüm biraz fazla geldi bana çöp arabası sahnesi falan
Yani bölüm daha erken bitebilirdi ama her şeye rağmen son 10 dakika ve ters köşe güzeldi.