Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

ben şok ben iptal şu an
ben de tam umöarım haluk bilginer olur demek için girdim konuya
İnşallah olur, hatta babasının yanında Poyraz'ın kız kardeşinin de geleceği söyleniyor ki gerçek olması durumunda yaşanacakları hayal bile edemiyorum.

İnşallah olur, hatta babasının yanında Poyraz'ın kız kardeşinin de geleceği söyleniyor ki gerçek olması durumunda yaşanacakları hayal bile edemiyorum.
süper olur
gerçi meryoşumun dizisi için de adı geçiyor haluk bilginerin her türlü izlicem adamı

ne harcayacak lo meryem-murat-okan yanlarına haluk bilginer öteki kadın başrolo için de tuvana gelse oh süper
Haluk Bilginer son dönemlerde Ezel, Kaçak gibi dizilere 2. sezonda girmeye başladı. Bence sıradaki talihli Poyraz'cım Karayel olacak gibi.

bizim olayımız bu sema biz oldum olası hep sevdiklerimizden patladık zaten

seferdeki iştaha hayranım
@Çiğdem- i de bir öğünde yer valla
@Aserat @vadikızı @cookies

mümtaz mor
resimler çıktı ortaya

koca ev songüle kaldı koruma bile yok
D

Son düzenleme:
sadrettin hapisten çıkınca poyrazın mezarına işicekmiş ilk iş çok beklersin gülüm

Çok güzel bir sezon finali oldu. Zafer'in miadı dolmuştu zaten ölmesi gerekiyordu Bahri Baba müthiş bir şekilde halletti melunun işini ohhh içimin yağları eridi.
Engin Benli süper bir oyunculuk sergiledi ama ilk sezonu götüren isimlerden biri oldu bundan sonraki projelerinde başarılar.

Adil Topal Poyraz'ın babası çıktı ya la 😱 Ayşegül'ün kardeşini de o öldürtmüş sanırım. ss

Gelecek sezon güzel bir Bahri Umman - Adil Topal kapışması izleyecez gibi. Bence ikinci sezon daha güzel olacak.
Adil Topal'ı inşallah Haluk Bilginer canlandırır.