No spoiler.twitter ergen kız grubuna haddini bildirmiş kısacası
neye seviniyon sefer öldü ya la
Ayşegül'ün kardeşini de Adil öldürtmüş.
çarşı pazar karışacak demek ki acaba adili kim oynayacak umarım musa uzunlarla aşık atabilecek kalitede biri olurAyşegül'ün kardeşini de Adil öldürtmüş.
Bazı dedikodularda Haluk Bilginer'in adı söyleniyor, ama daha kesin değil. Ama olursa dehşetül vahşet olur.çarşı pazar karışacak demek ki acaba adili kim oynayacak umarım musa uzunlarla aşık atabilecek kalitede biri olur
ben şok ben iptal şu anBazı dedikodularda Haluk Bilginer'in adı söyleniyor, ama daha kesin değil. Ama olursa dehşetül vahşet olur.
İnşallah olur, hatta babasının yanında Poyraz'ın kız kardeşinin de geleceği söyleniyor ki gerçek olması durumunda yaşanacakları hayal bile edemiyorum.ben şok ben iptal şu anben de tam umöarım haluk bilginer olur demek için girdim konuya
süper olurİnşallah olur, hatta babasının yanında Poyraz'ın kız kardeşinin de geleceği söyleniyor ki gerçek olması durumunda yaşanacakları hayal bile edemiyorum.
Meryem'in dizisinde kendini harcamasın, Poyraz Karayel ailesi onu bekler.süper olurgerçi meryoşumun dizisi için de adı geçiyor haluk bilginerin her türlü izlicem adamı
ne harcayacak lo meryem-murat-okan yanlarına haluk bilginer öteki kadın başrolo için de tuvana gelse oh süperMeryem'in dizisinde kendini harcamasın, Poyraz Karayel ailesi onu bekler.
Haluk Bilginer son dönemlerde Ezel, Kaçak gibi dizilere 2. sezonda girmeye başladı. Bence sıradaki talihli Poyraz'cım Karayel olacak gibi.ne harcayacak lo meryem-murat-okan yanlarına haluk bilginer öteki kadın başrolo için de tuvana gelse oh süper
farketmez iki sevdiğiğm diziden birinde olsun yeterHaluk Bilginer son dönemlerde Ezel, Kaçak gibi dizilere 2. sezonda girmeye başladı. Bence sıradaki talihli Poyraz'cım Karayel olacak gibi.
Belki Kara Ekmek'te kendini gösterir.farketmez iki sevdiğiğm diziden birinde olsun yeter
anneannemin yeni kocası olsun birlikte kötülük yapsınlarBelki Kara Ekmek'te kendini gösterir.
Anneanne ölecek zaten, unut onu.anneannemin yeni kocası olsun birlikte kötülük yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?