amannn birşey yapacaktım senin yüzünden unuttum yaa
çıplak parlak oğlanlardan birinin dizisini izleyeceksindir senin başka işin mi varamannn birşey yapacaktım senin yüzünden unuttum yaa
hahaha hayırrr tam googleye birşey yazacaktım enin bu konudakı bildirimine bakınca hemen uçtu aklımdan ve aklıma gelmiyor şuançıplak parlak oğlanlardan birinin dizisini izleyeceksindir senin başka işin mi var
dur sana yardımcı olayım şunlardan birinin yazabilrisin:hahaha hayırrr tam googleye birşey yazacaktım enin bu konudakı bildirimine bakınca hemen uçtu aklımdan ve aklıma gelmiyor şuan
@destere su böreği ne demek hahahahdur sana yardımcı olayım şunlardan birinin yazabilrisin:
jensen ackles baklava
ian somerhalder çıplak
destere su böreği
.
..
şimdi jensenın baklavalar var ya göbüşte sıkı göbüşü yani @destere nin ki de hamurdan su böreği yumuuşacık yumoş gibi
kas yok gas (gaz) var sürekli salıyor
ıyyyy git şurdan beee pissskas yok gas (gaz) var sürekli salıyor)
ben kara para aşk izlediğim i.çin izleyemiyorum yazın tekrarına
Çok iyi bir bölüm daha geliyor.17.Bölüm Fragmanı
Anne çok gıcık çıktı cidden. ss
17.Bölüm 2.Fragman
2.fragman galb ben <3
Poyraz ve Zülfikar döktürüyorlar, Sefer de atağa geçiyor sonunda.
Ayşegül - Poyraz, Sema - Sefer, Çiğdem - Zülfikar der susarım.
Dizi kötü değil ama çok parlak bir gözükmüyor malum erkek işleri problemli üstüne Kanal d nin totalle arası bozuk. Ama kanal d bu sene yayına sürdüğü en iyi senaryoya sahip gözüküyor
Benim izleyeceğim dizi değil ama kötü dizi değil tutma ihtimali var. Diğer kanal dizilerinden bir tık ötede. Mafya üzerine kurulu olup olmadığı haftaya belli olur. Dediğim gibi sırf mafya üzerine kuruluysa işi kötü
@sürgünüm işte yorumlarım burda)))Şeref meselesinde konular çok hızlı gidiyor hazirana kadar gitmez daha erken bitirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?