Bu hafta da reklamsız gittik yok artık Kanal D ile konuştum reklamsız gidecek demiştin doğru söylüyormuşsunDizi güzel gidiyor ama geçen haftaya göre reytingler biraz düşebilir gibi.
Yine reklamsız gittik bu hafta, inş zirveyi görürüz.
Ben hep dorğu söylerim.Bu hafta da reklamsız gittik yok artık Kanal D ile konuştum reklamsız gidecek demiştin doğru söylüyormuşsunKanal D baya iyi bakıyor diziye.
Ama bu bölüm şu ana kadarki en az beğendiğim bölüm oldu. Biraz durgundu ama haftaya artacak tempo.
Poyraz-Ayşegül sahneleri yine süperdi.Sefer karakteri de sempatik gelmeye başladı, sevdim.
Sırf o müthiş İlker - Burçin uyumu için bile izlenir dizi.Ben hep dorğu söylerim.Dün aradım bana aynı reklam düzenimizle gideceğiz dediler, ne dedilerse yaptılar.
Bölümü bende beğendim ama Ayşegül'ün gitme konusu olduğundan oraya yoğunlaştı ve biraz durgun geçti.
Aynen yine döktürdüler.O dolabın içi özellikle çok iyiydi.
Çtıkı çıktı.Sırf o müthiş İlker - Burçin uyumu için bile izlenir dizi.
Aynen umarım düşmez reytingler bu durgunluk yüzünden. Ama haftaya reklam versinler artık ihtiyaçlarımız oluyor.
Fragman bölümden sonra çıkardı, çıkmadı bu sefer
Aynen haftaya müthiş olacak bölüm fragman çıkar çıkmaz paylaşırsın konuda o iş sende.Çtıkı çıktı.
İlker reyiz döktürüyor şarkısıyla.
Muhteşem bir bölüm olacak haftaya owww.
Baktım şimdide daha yüklenmemiş internete.Aynen haftaya müthiş olacak bölüm fragman çıkar çıkmaz paylaşırsın konuda o iş sende.
Dizi sosyal medyayıda iyi kullanan diziler arasında zaten ))) Hele çocuk oyuncumuz çok dikkat çekiyor,reytinglerde de bir o kadar başarılıyız )))POYRAZ KARAYEL 5. BÖLÜM FRAGMANI !
http://www.kanald.com.tr/poyraz-karayel/fragmanlar/poyraz-karayel-5-bolum-fragmani
@Bully @gözlemci @cookies @ozgur2113 @sürgünüm
POYRAZ KARAYEL 5. BÖLÜM ETKİKETİ ' #gitmeçünkü ' ile DÜNYA TT LİSTESİNE GİRDİ ! AYNI ZAMANDA DÜN AKŞAM TÜRKİYE TT LİSTESİNDE ZİRVEDE YER ALDIK !
@Bully @gözlemci @cookies @ozgur2113 @sürgünüm
Ekli dosyayı görüntüle 43065 Ekli dosyayı görüntüle 43066
Aynen öyle.Dizi sosyal medyayıda iyi kullanan diziler arasında zaten ))) Hele çocuk oyuncumuz çok dikkat çekiyor,reytinglerde de bir o kadar başarılıyız )))
Yarın birgün izliyeceğim .Aynen öyle.
Bu hafta durgundu bölüm biraz, haftaya garanti zirve.
şarkı söylüyor İlker.
Oha cidden bomba olmuş fragman 😱5. BÖLÜM TANITIM FRAGMANI - 2
http://www.kanald.com.tr/poyraz-karayel/fragmanlar/poyraz-karayel-5-bolum-fragmani-2
@Bully @gözlemci @cookies @ozgur2113 @vadikızı
Oha fragman bomba bomba. 😱
Haftaya gelsin hemen.
Sema fena ya.Oha cidden bomba olmuş fragman 😱
Sema Poyraz ve Ayşegül'ü görüyor 😱
4.bölüm biraz durgun geçti ama haftaya müthiş bir bölüm izleyecez gibi.
Bu bölüm güzel olacak.POYRAZ KARAYEL 5. BÖLÜM FRAGMANI - 3
http://www.kanald.com.tr/poyraz-karayel/fragmanlar/poyraz-karayel-5-bolum-fragmani-3
@Bully @ozgur2113 @aserat54 @cookies @gözlemci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?