Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

Dizi güzel gidiyor ama geçen haftaya göre reytingler biraz düşebilir gibi. :(
Yine reklamsız gittik bu hafta, inş zirveyi görürüz. :Z

Dizi güzel gidiyor ama geçen haftaya göre reytingler biraz düşebilir gibi. :(
Yine reklamsız gittik bu hafta, inş zirveyi görürüz. :Z
Bu hafta da reklamsız gittik yok artık Kanal D ile konuştum reklamsız gidecek demiştin doğru söylüyormuşsun :F Kanal D baya iyi bakıyor diziye. :D

Ama bu bölüm şu ana kadarki en az beğendiğim bölüm oldu. Biraz durgundu ama haftaya artacak tempo. :Z

Poyraz-Ayşegül sahneleri yine süperdi. :bhr: Sefer karakteri de sempatik gelmeye başladı, sevdim. :D

Bu hafta da reklamsız gittik yok artık Kanal D ile konuştum reklamsız gidecek demiştin doğru söylüyormuşsun :F Kanal D baya iyi bakıyor diziye. :D

Ama bu bölüm şu ana kadarki en az beğendiğim bölüm oldu. Biraz durgundu ama haftaya artacak tempo. :Z

Poyraz-Ayşegül sahneleri yine süperdi. :bhr: Sefer karakteri de sempatik gelmeye başladı, sevdim. :D
Ben hep dorğu söylerim. :D Dün aradım bana aynı reklam düzenimizle gideceğiz dediler, ne dedilerse yaptılar. :D

Bölümü bende beğendim ama Ayşegül'ün gitme konusu olduğundan oraya yoğunlaştı ve biraz durgun geçti. :D

Aynen yine döktürdüler. :bhr: O dolabın içi özellikle çok iyiydi. :Z

Ben hep dorğu söylerim. :D Dün aradım bana aynı reklam düzenimizle gideceğiz dediler, ne dedilerse yaptılar. :D

Bölümü bende beğendim ama Ayşegül'ün gitme konusu olduğundan oraya yoğunlaştı ve biraz durgun geçti. :D

Aynen yine döktürdüler. :bhr: O dolabın içi özellikle çok iyiydi. :Z
Sırf o müthiş İlker - Burçin uyumu için bile izlenir dizi. :bhr: :Z

Aynen umarım düşmez reytingler bu durgunluk yüzünden. Ama haftaya reklam versinler artık ihtiyaçlarımız oluyor. :F

Fragman bölümden sonra çıkardı, çıkmadı bu sefer :T:

@Yiğitt fragman. :Z

Sırf o müthiş İlker - Burçin uyumu için bile izlenir dizi. :bhr: :Z

Aynen umarım düşmez reytingler bu durgunluk yüzünden. Ama haftaya reklam versinler artık ihtiyaçlarımız oluyor. :F

Fragman bölümden sonra çıkardı, çıkmadı bu sefer :T:
Çtıkı çıktı. :Z
İlker reyiz döktürüyor şarkısıyla. :Z
Muhteşem bir bölüm olacak haftaya owww. :oley:

Son düzenleme:

POYRAZ KARAYEL 5. BÖLÜM ETKİKETİ ' #gitmeçünkü ' ile DÜNYA TT LİSTESİNE GİRDİ ! AYNI ZAMANDA DÜN AKŞAM TÜRKİYE TT LİSTESİNDE ZİRVEDE YER ALDIK !

@Bully @gözlemci @cookies @ozgur2113 @sürgünüm

Ekli dosyayı görüntüle 43065 Ekli dosyayı görüntüle 43066
Dizi sosyal medyayıda iyi kullanan diziler arasında zaten ))) Hele çocuk oyuncumuz çok dikkat çekiyor,reytinglerde de bir o kadar başarılıyız )))

Oha cidden bomba olmuş fragman 😱 :Z

Sema Poyraz ve Ayşegül'ü görüyor 😱

4.bölüm biraz durgun geçti ama haftaya müthiş bir bölüm izleyecez gibi. :D
Sema fena ya. :D
Ne işin var senin orada ve ne geziyon kız Sema. :D

Oha çok heyecanlandım yani. :Z Ayşegül ve Poyraz aşkını herkes öğrenecek. :Z :bhr: