Poyraz Karayel 45.Bölüm Yorumları

Başta Poyraz'ın koltuğa yaklaşması için Sadreddin'in öleceğini düşünüyordum ama daha sonradan komada kalacağı veya tedavi için bir yere gönderileceği gibi bir teori geliştirmiştim, doğru çıkacak gibi.

Doktor konusunda Ayşegül de Poyraz da kendi açılarından haklılar. İkisi de acı çekti kürtaj meselesinden ötürü. Bu konuda ikisini de haksız bulamıyorum.

Bu bölümün gizli yıldızı ise Songüldü aslında. Belki baba tarafından reddedilmesi ve Ümran'ın ona kapısını açması sonucu değişebileceği umudunu aşıladı bana, gerçi Songül bu belli olmaz. Ümran ile dertleştikleri sahneler epey güzeldi.

Begüm'ün evinde kucağında Sinan ile uyuyan Poyraz'a bakan Begüm'ün bakışları hiç hayra alamet gelmedi bana, Begüm'ün yine Poyraz aşkı krizi tutabilir gibi geliyor. Bu arada puding reklamlı sahne amma zorlamaydı öyle.

Salih'in öldürüleceğini tahmin ediyordum, tuttu. Kaplumbağanın görünmesinden birinin öleceği belliydi zaten. Yalnız Meltem'in durumunu sonraki bölüme bıraktılar, açıkçası merak ediyorum ne olacağını. Meltem sevdiğim karakterlerden biri, başına kötü bir şey gelsin istemem.