Poyraz Karayel 45.Bölüm Yorumları

Despina'yı her gördüğümde ağzına iki tane çakmak istiyor ve Bahri'nin bu anlamsız hoşgörüsünü de anlayamıyorum.

Paçoz Begüm daha yeni göründü. Eskiden psikopatlık yapıp renk (!) katardı, ama şimdi öylesine gösteriyorlar. Neyse, hak ettiği değeri görmesi güzel. :A @xemrexxx

Bu arada seni demin yanlış etiketledim; @xemrexxx'in adını yazacaktım, ama kafam karıştı. :A @Bully

Despina'yı her gördüğümde ağzına iki tane çakmak istiyor ve Bahri'nin bu anlamsız hoşgörüsünü de anlayamıyorum.

Paçoz Begüm daha yeni göründü. Eskiden psikopatlık yapıp renk (!) katardı, ama şimdi öylesine gösteriyorlar. Neyse, hak ettiği değeri görmesi güzel. :A @xemrexxx
O görevini yaptı daha fazlasını beklememek lazım. :D Yakında Ethem Özışık ona da kancayı takar gibi yoksa içi rahat etmez adamın. :A

Bu arada seni demin yanlış etiketledim; @xemrexxx'in adını yazacaktım, ama kafam karıştı. :A @Bully
Bir daha olmasın. :A

paçoz da sensin.ss

O meşhur ölüm kaplumbağasını tekrar gördük. Tahminlerim:

Kesin: Şevket
Plase: Sadrettin
Sürpriz: Meltem

Dizilerin içine ürün yerleştirme yerleştirince sakil duruyor, aynı sorundan Aşk Yeniden de muzdaripti mesela. Bu işi en iyi Yalan Dünya yapıyordu kesinlikle.
O görevini yaptı daha fazlasını beklememek lazım. :D Yakında Ethem Özışık ona da kancayı takar gibi yoksa içi rahat etmez adamın. :A

Bir daha olmasın. :A
paçoz da sensin.ss
Kaplumbağayı gördüyseniz tahminlerinizi yapın; kesin, plase ve sürpriz olarak kimler ölür? :A

Varoş Begüm'ün 3 sahne peş peşe görünmesi bile mucize oldu, bu bölümlük bu kadar yeter artık. :A @xemrexxx

Dizilerin içine ürün yerleştirme yerleştirince sakil duruyor, aynı sorundan Aşk Yeniden de muzdaripti mesela. Bu işi en iyi Yalan Dünya yapıyordu kesinlikle.

Kaplumbağayı gördüyseniz tahminlerinizi yapın; kesin, plase ve sürpriz olarak kimler ölür? :A

Varoş Begüm'ün 3 sahne peş peşe görünmesi bile mucize oldu, bu bölümlük bu kadar yeter. :A @xemrexxx
neredeydi :D

Varoş Begüm'ün 3 sahne peş peşe görünmesi bile mucize oldu, bu bölümlük bu kadar yeter artık. :A @xemrexxx
Meltem ölürse Ethem Özışık'ı kimse alamaz elimden bu sefer. ss Şevket'le İhsan'ı yolcu edelim bence. :D

Meltem ölürse Ethem Özışık'ı kimse alamaz elimden bu sefer. ss Şevket'le İhsan'ı yolcu edelim bence. :D
Ben tamamen özetteki "pahalıya patlayacaktır" kısmından yola çıktım, ama ölmez. Gerçi Adil'in kendi oğluna karşı bile merhametli olmadığını düşünürsek ona bir şey yaparsa şaşırmamak lazım. :)

Pis Salih satacak Poyraz'ı. .ss

Son bölümlerde Sema'nın alzheimer hastalığına hiç vurgu yapılmaması güzel, umarım böyle devam eder. :X

İstanbul'da 4 tane Ayşegül Çilingir varmış, öyle kolay bulunan bir ad soyad kombinasyonu da sayılmaz halbuki. :X

Ve Aslı ile Salih açığa alındı, gerzek Salih de az önce yazdığım gibi Poyraz'ı satışa getirecek. Bu arada Aslı bundan sonra dünya ahiret bacımdır. :A

Ayşegül ile Poyraz'ın arası tekrar açıldı, of ya. :(

O çocuğu sayende bir kere daha aldılar Poyraz. :(

Ümran ve Songül bildiğin arkadaş oldular. 😱

Reklam verdi, 13 dakika sonra tekrar görüşürüz. :X

Adil, Salih'i kaçırttırmış. Şevket büyük ihtimalle onu vuracak gibi. 😱

Öte yandan Meltem de büyük tehlikeye girdi. :/

Ya Salih, ya Meltem; ya da ikisi birden gidecek. Allah'ım, ne büyük acılar bunlar. 😱

Pis manyak Adil Topal yeter artık. :( Salih'i Şevket'e vurdurttu. :(

Adil'den inciler: "Oğullar babalarının canını sıkmak için dünyaya gönderilmişlerdir."

Derken Salih de gitti, Meltem kendini kurtarsa bari.

Meltem nasıl kurtulacak bakalım. Son sahne dışında durgun bir bölümdü açıkçası, önümüzdeki hafta tempo artar umarım.