Poyraz Karayel 41. Bölüm Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,213
Puanı
1,060
Ekranların fenomen dizisi Poyraz Karayel bu akşam (20 Ocak) 41. bölümüyle ekrana gelecek. Bölümden önce özet ve fragmanları bir kez daha hatırlayalım.
Poyraz nihayet öz babası Adil Topal’la karşı karşıyadır. Adil Topal’ın onu karşısına getirtmesinin nedeni ise kan dondurucudur. Poyraz, Adil Topal’a boyun eğmez. Ama söylediklerini göz ardı etmesi de o kadar kolay olmayacaktır. Tüm bunlardan habersiz olan Ayşegül ise kendisini dövmeye kalkan evsizin hakkından gelir. Üstelik Ayşegül evsizi tutanın Begüm olduğunu öğrenince Begüm’ü köşeye sıkıştırma fırsatını da yakalar. Sefer’in çocuk isteği Sema ile aralarının gerilmesine neden olur. Sema çocuk fikrine asla yanaşmamaktadır. Sadreddin’in İpek’le olan gizli ilişkisini nihayet Bahri öğrenir, peki ne tepki verecektir? Hiç beklenmedik şekilde gelen Ayşegül’ün hamilelik haberi Poyraz’la Ayşegül için yepyeni bir dönüm noktası olacaktır.

1. Fragman

2. Fragman

Poyraz Karayel, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

c4b96f09-af2d-431e-bb23-e93143cf0c4f.jpg

Son düzenleme:
aynen 5 den sonra yoğun oluyorum erkenden hazırlıyorum aradan çıksın. :D

bekliyoruz efsanetül mefsaneyi :bhr: @Aserat biz geçen hafta öyle uygun gördük sen açınca uygun göreceğimizi kim söyledi:A

@Aserat bu haftadan sonra 18:00'dan itibaren açalım konuları yoksa düzen bozulur herkes zamanından önce açmaya kalkar. :)

@Tzira seni de etiketleyeyim. :)

Galiba Adil Topal ortaya çıkıyor izlenir komedi yine yerinde :D

Pek yorum yapamadım, ama çok iyi bir bölüm izliyoruz. Arabadaki itiraf sahneleri harikaydı. :X

Ve Ayşegül hamile olduğunu öğrenir. :Z

Edit: Kanal D'nin sitesi sürekli donuyor, bu yüzden mesaj yazmaya gelemiyorum.

"İnsan iki turlu baba olur bir yureginden" yuru be bahri baba:D

Ahaha aysegul sen hamile misin :F