@Çiğdem- ler hep mi kazulet olurVe Çiğdem kazuletini de gördük, iki antipatik bir arada. .ss
aşk olsun sen de gel içine et
@Çiğdem- ler hep mi kazulet olurVe Çiğdem kazuletini de gördük, iki antipatik bir arada. .ss
Poyraz ile Ayşegül'ün arasını bozdun, şimdi sefasını sür varoş şarkıcı parçası. .ss
diziye fazla kaptırma vol 626251Poyraz hiç konuşmadığı gibi Selin şarkıyı da katletti. Bu muydu yani.
Evet, o yeteneksizden bahsediyoruz maalesef. Sorması ayıp, Tatlı Küçük Yalancılar'da nasıl katladınız buna?bu ezdiğiniz selin beste kökdemir mi?
kız demekki hangi dizide nasıl rol yapacağını biliyor. hadi ben yatar çüss.Evet, o yeteneksizden bahsediyoruz maalesef. Sorması ayıp, Tatlı Küçük Yalancılar'da nasıl katladınız buna?
Bırak da 2-3 saatliğine dertlerimizden uzaklaşıp kaptıralım.diziye fazla kaptırma vol 626251
Lafı ortaya atıp kaçma hemen. Önce ne demek istediğini söyle.kız demekki hangi dizide nasıl rol yapacağını biliyor. hadi ben yatar çüss.
neyse yılın dizisine de beklerizBırak da 2-3 saatliğine dertlerimizden uzaklaşıp kaptıralım.
Üzgünüm, 3. sınıf dizilere karnım tok benim.neyse yılın dizisine de bekleriz