Poyraz Karayel 39. Bölüm Yorumları

selin döktürüyor @destere sen avcunu yala
beste_kykdemir_kimdir_tatl_kyyyk_yalanclar7.jpg

sen ne anlarsın kaliteden.ss
Kimse tutmaz derken bu dizi tutup 7-8 reytingleri görecek diyen bendim, kimse bana inanmıyordu. :A

Dizinin kalitesine sözüm yok, sadece uzun süre izleyemeyince bırakmak zorunda kaldım. :(

Poyraz Jr. mu? :F

Yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz da aynı şeyi söylememiş miydin? :A
Ben bitmiş projeleri daha çok seviyorum, devam eden işleri değil. :D Yani sezon sonu final yapacak büyük ihtimal, o ara izleyeceğim işte. :bhr:

Ben bu diziyi 5. bölümden itibaren bırakmıştım. :( Yaza doğru başlayıp bitireceğim ama. :)
Netten izlenebilecek en güzel dizi. Çünkü kendimden biliyorum izlerken hiç sıkılmıyorsun. Normalde 2 saat uzunluğunda yerli diziler netten çekilmiyor. Neyse bir ara izlersin artık. :)

Netten izlenebilecek en güzel dizi. Çünkü kendimden biliyorum izlerken hiç sıkılmıyorsun. Normalde 2 saat uzunluğunda yerli diziler netten çekilmiyor. Neyse bir ara izlersin artık. :)
Aynen çok iyi bir dizi de işte geçen yıl 5. bölümden itibaren izlemediğim için baya bölüm birikti. :( Baştan alıp izleyeceğim. :)

Kimse tutmaz derken bu dizi tutup 7-8 reytingleri görecek diyen bendim, kimse bana inanmıyordu. :A

Dizinin kalitesine sözüm yok, sadece uzun süre izleyemeyince bırakmak zorunda kaldım. :(

Ben bitmiş projeleri daha çok seviyorum, devam eden işleri değil. :D Yani sezon sonu final yapacak büyük ihtimal, o ara izleyeceğim işte. :bhr:
maşallah memeler aman kalite ekrana zor sığmış :A
fddffd.png

kızı bırak dedi :D

"Ağız tadı" derken Selin'in gelmesine ve kıskanç Ayşegül'e kaç puan peki? :X