Ben bu diziyi 5. bölümden itibaren bırakmıştım.Kara Sevda yok bu akşam, izlemiyor musun?@Yiğitt
sen ne anlarsın kaliteden.ssBen bu diziyi 5. bölümden itibaren bırakmıştım.Yaza doğru başlayıp bitireceğim ama.
Yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz da aynı şeyi söylememiş miydin?Ben bu diziyi 5. bölümden itibaren bırakmıştım.Yaza doğru başlayıp bitireceğim ama.
Kimse tutmaz derken bu dizi tutup 7-8 reytingleri görecek diyen bendim, kimse bana inanmıyordu.sen ne anlarsın kaliteden.ss
Ben bitmiş projeleri daha çok seviyorum, devam eden işleri değil.Poyraz Jr. mu?
Yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz da aynı şeyi söylememiş miydin?
Netten izlenebilecek en güzel dizi. Çünkü kendimden biliyorum izlerken hiç sıkılmıyorsun. Normalde 2 saat uzunluğunda yerli diziler netten çekilmiyor. Neyse bir ara izlersin artık.Ben bu diziyi 5. bölümden itibaren bırakmıştım.Yaza doğru başlayıp bitireceğim ama.
Aynen çok iyi bir dizi de işte geçen yıl 5. bölümden itibaren izlemediğim için baya bölüm birikti.Netten izlenebilecek en güzel dizi. Çünkü kendimden biliyorum izlerken hiç sıkılmıyorsun. Normalde 2 saat uzunluğunda yerli diziler netten çekilmiyor. Neyse bir ara izlersin artık.
maşallah memeler aman kalite ekrana zor sığmışKimse tutmaz derken bu dizi tutup 7-8 reytingleri görecek diyen bendim, kimse bana inanmıyordu.
Dizinin kalitesine sözüm yok, sadece uzun süre izleyemeyince bırakmak zorunda kaldım.
Ben bitmiş projeleri daha çok seviyorum, devam eden işleri değil.Yani sezon sonu final yapacak büyük ihtimal, o ara izleyeceğim işte.
kızı bırak dediNe dedi ki?
Bizim kız bu sahnede üstünü giy dedi Burak'a, hiç akıl yok.
sen ne derdin Allah bilirBizim kız bu sahnede üstünü giy dedi Burak'a, hiç akıl yok.
Neyse konumuz bu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?