legolas9900
Favori Üye
Şu Nani'yi çok kötü elimizden kaçırdık![]()
Aksine bence iyi sattiniz Valencia'da is yapamayacagini göreceksin.
Şu Nani'yi çok kötü elimizden kaçırdık![]()
Portekiz-Almanya ile maç mı yaptı da ben hatırlamıyorum.Skora göre yorum yapıyorsun daha önceki maçlarda da olduğu gibi.
Mesela Portekiz - Almanya maçı sonrası. ''Ronaldo top oyna be kardeşim.'' yazmışsın.
@Tolstoyevski ''Lanet olsun böyle işe ulan turnuvanın Türkiye'den bile daha kötü takımıyla berabere kalmak... Bundan böyle en büyük Ronaldo düşmanıyım hacı!'' yazmış.
Diğer maç yorumlarında orada.![]()
Neredeyse 1 yıl bedavaya oynattık orası iyi ama adam Euro 2016'da kendini parlattıAksine bence iyi sattiniz Valencia'da is yapamayacagini göreceksin.![]()
Link verdim orada tıklasana. Avusturya olacak.Portekiz-Almanya ile maç mı yaptı da ben hatırlamıyorum.Ronaldo iyi oynarsa iyi, kötü oynarsa kötü oynuyor yazarım bundan doğal ne var ki?
Ronaldo bugün iyi oynadı ve final için umut verdi. Kalan maçlarda mesela Macar maçında tek başına elenmekten kurtardı takımı. Kötü olduğu maçlar oldu mu oldu, İzlanda ve Avusturya maçında çok kötüydü mesela.
Messicilerin sen burada yazdıklarına bakma Ronaldo'nun ne kadar winner olduğunu onlar da iyi biliyorlar.Ronaldo ne zıpladı be maçı getirdi Reis finalide CR7 faktörüyle Portekiz alacaktır.3 puan aldım tahminden![]()
@sürgünüm
Kesinlikle öyle kabul edemiyorlar.Ronaldo kupayı alırsa Messiye büyük darbe vuracak.Rekorda kırdı yine Reis Almanyadan 2014 Dünya Kupası intikamını alacak.Messicilerin sen burada yazdıklarına bakma Ronaldo'nun ne kadar winner olduklarını onlar da iyi biliyorlar.Ronaldosu olan kazanır finalde.
Nereye 1 yıl bedava oynattınız?Neredeyse 1 yıl bedavaya oynattık orası iyi ama adam Euro 2016'da kendini parlattı![]()
Belçika'nın hakem faktörü ile elendiği apaçık ortadayken ve bunu bildiğin halde nasıl hala yanıldın diyebiliyorsun anlamıyorum.Link verdim orada tıklasana. Avusturya olacak.
İyi, tamam. En baştan Belçika alır dedin yanıldın, daha sonra İtalya dedin o da elendi, şimdi de Portekiz dedin finali de o kaybedecektir. Almanya veya Fransa karşısında hiç şansı yok.![]()
İnşallah. Ülkesine kupa getiren bir adım öne çıkar, o kişi de Ronaldo olacak Pazar günü inşallah.Kesinlikle öyle kabul edemiyorlar.Ronaldo kupayı alırsa Messiye büyük darbe vuracak.Rekorda kırdı yine Reis Almanyadan 2014 Dünya Kupası intikamını alacak.
Belçika'ya 3 golü de hakem attı heralde.Belçika'nın hakem faktörü ile elendiği apaçık ortadayken ve bunu bildiğin halde nasıl hala yanıldın diyebiliyorsun anlamıyorum.İtalya-Almanya çok ortada maçtı penaltılara gitti penaltılarda her şey olabilirdi Almanya turladı ortada büyük bir yanılma falan yok. Kaldı ki şunun şurasında 2 tahmin yapmışım ikisi de tutmamış olamaz mı?
O tahminlerin nasıl tutmadığı da ortada. Cidden o hakeme lanet olsun Belçika balon takım yaa diyenleri güldürdüğü için.
İnşallah. Ülkesine kupa getiren bir adım öne çıkar, o kişi de Ronaldo olacak Pazar günü inşallah.![]()
Belçika maçında hakemin penaltıları es geçtiği vakit maçın skoru 2-1. Belçika'ya 3 golü de hakem attı demek daha buradan oldukça saçma ve laf olsun diye yazdığını buradan belli ediyor.Belçika'ya 3 golü de hakem attı heralde.Almanya, İtalya'yı futbol olarak ezdi ne ortası? Mario Gomez'in Müller'in kaçırdığı %100'lük gol pozisyonları var. Boateng'in bir anlık yaptığı mallık sonucu İtalya penaltıdan gol buldu. Yoksa Almanya'nın gol yemesi mucize gibiydi. Macaristan, 3. golü yemese Portekiz'i eve gönderecekti neden bahsediyoruz? Yine 1 maçla göklere çıkarmaya devam.
![]()
Senin yorumun ''İtalya-Almanya maçı penaltılara kaldı mı kaldı, İtalya kılpayı mı elendi, evet. Eee?''Belçika maçında hakemin penaltıları es geçtiği vakit maçın skoru 2-1. Belçika'ya 3 golü de hakem attı demek daha buradan oldukça saçma ve laf olsun diye yazdığını buradan belli ediyor.İtalya-Almanya maçı penaltılara kaldı mı kaldı, İtalya kılpayı mı elendi, evet. Eee? Müller atsaydı, Gomez atsaydı, Boateng şunu yapmasaydı, ee peki Ronaldo turnuva boyunca girdiği pozisyonları atsaydı grubu lider tamamlamıştı Portekiz.
Asıl skor yorumcusu sensin, Portekiz'in berabere kaldığı maçlardaki futbolunu görmemişsin. Ligtv'den aç tekrarları izle kaçan pozisyonlara bak. Ronaldo ilk 2 maçında en az 7-8 tane kaçırdı zaten. Hırvatistan gibi güçlü, İspanya'yı yenmiş bir takımı elediler ardından hiç de küçümsenmeyecek Polonya gibi iyi bir takımı elediler, ardından da Galler'i. Hırvatistan-Polonya-Galler üçlüsü hiç de kötü bir üçlü değil. Portekiz 6 maç 8 gol, çok beğendiğin Almanya'nın 5 maçta 7 golü var. Neyse Pazar akşamı çok uzakta değil.
![]()
Portekiz, İzlanda maçında 26 şut çekmiş, 9'u da isabetli. Kötü oynayan bir takımın şu istatislikleri yakalamasının imkanı yok. Kısır ve hücum futbolunun tercih edilmediği turnuvada adamlar çatır çatır pozisyona girmişler atamamışlar. Avusturya maçı 6 isabetli toplam 23 şut. Yine hücumsal olarak harika bir maç geçiren Portekiz gol atamamış. Bu iki maç Ronaldo en az 7-8 tane kaçırdı.Senin yorumun ''İtalya-Almanya maçı penaltılara kaldı mı kaldı, İtalya kılpayı mı elendi, evet. Eee?''
Benim yorumum da şu: Belçika Galler'den 3 tane yemiş mi, yedi. Yok şöyle olsaydı yok böyle olsaydı diyerek bahaneler uydurmaya gerek yok. Elendi mi elendi işte.
İkincisi, '' İtalya-Almanya maçı penaltılara kaldı mı kaldı, İtalya kılpayı mı elendi, evet. Eee? ''
Ben de bunu söylüyorum işte. Belçika'nın ardından ikinci tuttuğun takım da elendi. Çok şöyle elendi, yok böyle elendi diyen sensin ya.
Belçika ve İtalya'nın ardında 3. tuttuğun takım da gerekli cevabı alacaktır. Çünkü forumda herkes Portekiz'in ne oynadığının farkında.
Tahmin konusunu aç da bak. Büyük çoğunluk maçın 1-1 biteceğini yazmış. (Ramsey'in eksikliği çok belirleyici oldu bu skor da.)
Lig TV'yi açıp bakmama gerek yok. Hiçbir maçın 1 dakikasını bile kaçırmadım. Sana tavsiyem Portekiz'in daha önceki oynadığı maç yorum konularına bakman?![]()
Portekiz'in eti ne budu ne Almanya'yı yenecek? Herkes yenecek ama yenerken yok. Şu maçta bile Galler Portekiz'den daha fazla topa sahip oldu. Sen şimdi diyeceksin ki hızlı kontra atağa çıkarsalar gol bulacaklardır. Toni Kross başta olmak üzere Hummels, Boateng ve Neuer'in eli armut topluyor değil mi o atakları kesemeyecekler. Şunu unutma her takım Almaya'ya karşı kontradan gol bulmak ister. Bugün Fransa bile Griezmann ile öyle gol bulmaya çalışacak. 2014 Dünya Kupası'nda da çok iyi hatırlıyorum Portekiz yine kapanıp gol arıyordu. Peki sonu nasıl bitti. 4-0.Portekiz, İzlanda maçında 26 şut çekmiş, 9'u da isabetli. Kötü oynayan bir takımın şu istatislikleri yakalamasının imkanı yok. Kısır ve hücum futbolunun tercih edilmediği turnuvada adamlar çatır çatır pozisyona girmişler atamamışlar. Avusturya maçı 6 isabetli toplam 23 şut. Yine hücumsal olarak harika bir maç geçiren Portekiz gol atamamış. Bu iki maç Ronaldo en az 7-8 tane kaçırdı.Portekiz, Macarlar karşısında bu sefer 6 isabetli 21 şut çekmişler 3 tane de gol atmışlar. Grup maçlarında 3 maçta da 20 şut atmak kolay değil. Turnuvada Portekiz dışında bir maçta 20 şut atan takım var mıdır ondan da emin değilim gerçi.
Polonya maçında 19 şutları var 5'i isabetli. Bugün de 18 şutları var 6 isabetli. Portekiz hücum konusunda, üretkenlik konusunda turnuvanın en iyilerinden. Bu istatisliklerde kabak gibi bunu ortaya çıkarıyor. İlk maçlarda bitiricilik sorunu yaşamasalar (özellikle Ronaldo) turnuvanın en golcü takımı olmuşlardı bile.
Yalnız Fransa-Almanya kazananı finali kazanır yorumum vardı ve görüşlerim değişti bu maç. Portekiz, Almanlara ters gelebilecek bir takım. İtalya'nın yapamadığı hızlı hücumları yapabilirler.
Kupa kazanmaya aç bir CR7 var herseyini ortaya koyacaktır maçı da getirecektir.Portekiz, İzlanda maçında 26 şut çekmiş, 9'u da isabetli. Kötü oynayan bir takımın şu istatislikleri yakalamasının imkanı yok. Kısır ve hücum futbolunun tercih edilmediği turnuvada adamlar çatır çatır pozisyona girmişler atamamışlar. Avusturya maçı 6 isabetli toplam 23 şut. Yine hücumsal olarak harika bir maç geçiren Portekiz gol atamamış. Bu iki maç Ronaldo en az 7-8 tane kaçırdı.Portekiz, Macarlar karşısında bu sefer 6 isabetli 21 şut çekmişler 3 tane de gol atmışlar. Grup maçlarında 3 maçta da 20 şut atmak kolay değil. Turnuvada Portekiz dışında bir maçta 20 şut atan takım var mıdır ondan da emin değilim gerçi.
Polonya maçında 19 şutları var 5'i isabetli. Bugün de 18 şutları var 6 isabetli. Portekiz hücum konusunda, üretkenlik konusunda turnuvanın en iyilerinden. Bu istatisliklerde kabak gibi bunu ortaya çıkarıyor. İlk maçlarda bitiricilik sorunu yaşamasalar (özellikle Ronaldo) turnuvanın en golcü takımı olmuşlardı bile.
Yalnız Fransa-Almanya kazananı finali kazanır yorumum vardı ve görüşlerim değişti bu maç. Portekiz, Almanlara ters gelebilecek bir takım. İtalya'nın yapamadığı hızlı hücumları yapabilirler.