RüzgarGülü
Favori Üye
Zaten ne yapmışsa sürekli yakamozdan çekiniyor. Cekinmese ne senaryolar gelecek kim bilirreyiz 3 dizi daha başlatır isviçreli kötü mod yetişmesin diye![]()
Zaten ne yapmışsa sürekli yakamozdan çekiniyor. Cekinmese ne senaryolar gelecek kim bilirreyiz 3 dizi daha başlatır isviçreli kötü mod yetişmesin diye![]()
Senaryo bölümünde çoṣuyorPompy bu kadar mesajı nasil yazmış hayret edilesi birşey 😧
Yapar.reyiz 3 dizi daha başlatır isviçreli kötü mod yetişmesin diye![]()
Benden çekiniyorsa ṣükredin, yoksa forumu senaryolara boğar. Pompy de hikaye bitmez.Zaten ne yapmışsa sürekli yakamozdan çekiniyor. Cekinmese ne senaryolar gelecek kim bilir![]()
Pompy den gece yarısı senaryosu istiyorum ama tek dedigi yakamoz ceza keser bu kadar. Gözü korkmuşSenaryo bölümünde çoṣuyor
Yapar.
Benden çekiniyorsa ṣükredin, yoksa forumu senaryolara boğar. Pompy de hikaye bitmez.![]()
Pompy den gece yarısı senaryosu istiyorum ama tek dedigi yakamoz ceza keser bu kadar. Gözü korkmuş![]()
Artık eskisi kadar bomba patlamıyor O fairy revolution mantıksızdı 2013 te yazdığımGece yarısı senaryosu rüyana girer, gazinoda her ṣeyi patlatabilir dikkat et isteklerinde.![]()
Artık eskisi kadar bomba patlamıyor O fairy revolution mantıksızdı 2013 te yazdığım
Aslında medya planlaması öğretmenin dediğini yapacaktım 40 bölüm sürdürecektim 20 de final yaptı Taci ölüp dünya tehlikeye girmişti Sihirli Annem Büyük Final @Yakamoz-Asiİyi gidiyorsun ṣimdi.![]()